Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Echte vrienden doen alles met elkaar.

Tijdens het uitlaten van de hond, heb je regelmatig een praatje met anderen. Zo gebeurde dat vanavond ook. Ik raakte aan de praat met een groepje ‘hangjongeren.’ Praten over de buurt, de leuke en minder leuke punten, eigenlijk een normaal gesprek. ‘Maar geile wijven zijn er te weinig’ riep een van hen. Waarop een ander meteen lachend zei’ maar wel geile gozers voor jou!’ Om geen problemen binnen de groep te veroorzaken en de sfeer prettig te houden zei ik meteen:’ Wijven of gozers, als het maar voor beiden lekker is, toch?’

Ik gaf ook toe dat ik zowel met vrouwen, als mannen het bed deel. Het is maar net wie me op dat moment aantrekt. ‘of aftrekt’ grapte ik nog. Al snel was het een uurtje later en drie van de vijf boys moesten naar huis. Blijkbaar vonden de andere twee boys – Igor en Jasper- het nog wel leuk zo.

‘Mag ik jou wat vragen?’ vroeg Igor. ‘Je mag alles vragen’ zei ik. ‘Alles?’ vroeg Igor lachend. ‘Ja alles.’ ‘Heb jij een grote lul?’ vroeg Igor. Die vraag had ik niet verwacht maar vond het wel een leuke vraag. ‘Ik heb een goede pik tussen mijn benen hoor’ zei ik. ‘En jij?’ vroeg ik meteen. ‘Mijn lul is 18cm’ was het antwoord van Igor. ‘Zien!’riep Jasper meteen.

‘Hoe is het met jouw lul Jasper?’ vroeg ik. ‘Mijnus is 17cm en dik.’ Zei Jasper. Het gesprek ging nu over onze pikken, het masturberen en ervaringen met seks.

‘Ik heb zin om me te rukken’ zei Igor. ‘Ik ook’ reageerde ik meteen. ‘Het is me buiten alleen wat te koud’ volgde Igor. Ik zag het als een kans en zei lachend: ‘Jullie mogen ook wel even met mij mee hoor.’

Niet geheel verbaasd, liepen Igor en Jasper met me mee. Thuis ging het gesprek verder onder het genot van een drankje. De tijd tikte door. Ineens zei Igor: ‘Zullen we nog gaan rukken?’

‘Goed plan!’zei Jasper. Ik zette een film op en al snel gingen onze broeken los. Het eerst haalde Igor zijn lul uit de broek. Een beste lange en mooi recht. Jasper volgde en het was inderdaad een dikke piemel. Van mijn maat wisten ze nog niets. Ik haalde mijn lul uit mijn broek. ‘Wat een ding!’ riep Jasper.

We zaten ons te masturberen en keken naar elkaar. ‘Ik wil gepijpt worden!’ zei Igor. Ik nam meteen zijn mooie 18cm lange lul in mijn mond en begon Igor te pijpen. Jasper kwam bij ons staan en ik pakte zijn dikke piemel vast en trok hem.

“Jij pijpt echt goed!’zei Igor. Waarop Jasper zei: ‘Dat wil ik ook voelen.’ Ook Jasper pijpte ik een tijd. ‘Inderdaad! Pijpen kun je echt goed!’ zei Jasper.

Ik stelde voor om op bed te gaan liggen. ‘Ik wil je wel in je kont neuken’ zei Jasper tegen Igor. Jasper begon Igor op mijn bed te neuken. Ik vond het geil om te zien hoe zij tekeer gingen. Toen Jasper Igor een tijdje geneukt had, mocht ik het overnemen. ‘Ik voel me nu echt een slet, maar het is zo geil!’ riep Igor. Ik paalde Igor stevig in zijn kont. Jasper duwde ondertussen zijn paal in de mond van Igor.

We lagen Igor stevig te verwennen. Terwijl ik Igor neukte en hij Jasper zoog, trok hij zelf stevig aan zijn harde lul.

Jasper wisselde mij weer af en ging hard tekeer op Igor die nog wel een tijd geneukt wilde worden. Igor was blijkbaar een echte bottom. Het kon hem niet hard genoeg gaan, en niet lang genoeg duren. Jasper neukte Igor zo`n 10 minuten door toen Igor riep dat hij ook nog even mijn paal in zijn kontje wilde voelen. Ik neukte Igor weer hard en diep. Ik stelde voor om het samen met Jasper te doen, dubblefuck. Igor ging met zijn kont omhoog liggen, Jasper duwde zijn lul naar binnen en ik volgde. Het was prima te te doen, Igor genoot van twee pikken in zijn kont.

Jasper gaf aan klaar te komen, haalde zijn lul uit de kont van Igor en spoot alles over hem heen. Ik paalde Igor nog een tijdje stevig door en kwam ook hard klaar. Ik besloot in hem te spuiten.

Igor wilde dat Jasper en ik bij zijn lul kwamen liggen, zodat hij ons goed in het gezicht kon spuiten. Er volgde een hard gekreun en Igor spoot tegen ons gezicht, en hard ook!

Igor en Jasper vonden het enorm geil wat ze meegemaakt hadden. Een maand later kwam ik ze weer tegen en zijn we weer flink tekeer gegaan. In de tussentijd hebben Igor en Jasper ook het een en ander met elkaar gedaan. ‘Echte vrienden doen alles met elkaar’ was hun motto.

© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)