Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Soms vraag je jezelf op je werk wel af of dit het nu is wat je langer wilt doen. Stoppen had geen zin, ik had nu eenmaal eindelijk een baan. Ik vermaakte me er wel prima hoor en zeker na die ène lekkere dag.

Op het werk had ik een verantwoordelijke taak en zo moest ik nieuwe werknemers wegwijs maken. Soms gebeurde dat met lekker boys maar niet dat ik sex met ze had. Dat veranderde die dag. De baas was op vakantie en zijn zoon alleen thuis. Hij was 18 dus dat kon wel. In de Pauze kwam hij naar me toe en zei zich te vervelen en of ik iets wist voor hem te kunnen doen.

Ik zette hem bij mij aan het werk zodat ook hij een zakcentje verdienen kon. We waren met z`n tweeën aan het werk toe hij me vroeg of ik op jongens viel en hoe dat dan ging. Uit het gesprek maakte ik duidelijk op dat hij ook op jongens dacht te vallen.

Een uur voor sluitings-tijd zei hij: "ik ga naar huis." Ik vroeg hem waarom hij nu al weg ging. Zonder blikken of blozen zei hij: "Ik wil me even flink afrukken nu! en ja, als jij niet wilt moet ik het maar alleen doen." "Wacht even," zei ik. "Wat bedoel je hiermee?" Zijn antwoord hierop was: " Ik zou best met jou samen willen rukken, mijn ouders zijn er toch niet en ik houd mijn mond wel dicht. Ik hoefde niet na te denken en deed de zaak wat eerder dicht en ging met hem mee naar zijn huis.

Bij hem thuis aangekomen moest ik meteen met hem naar boven lopen, naar zijn kamertje. "Ik wil met je naar bed!" zei hij. Ik wist dat hij vrij direct kon zijn, maar dit? Ik dacht nog, wat moet een jonge boy van 18 nu met een boy van 25? Hij vertelde me al snel dat hij al een tijd fanntasie over me had en zich aftrok, denkend aan mij. Hoe het zou zijn om met mij in zijn bedje te liggen, naakt.

"Zal ik me dan maar uitkleden?" vroeg hij. Ik deed met hem mee en binnen 30 seconden stond ik naakt naast hem met een stijve lul want ook ik had nu echt wel zin in dat ventje. "Zo, das een lekkere lul"zei hij. Nou, die van hem mocht er ook zeker wezen. Lekker lang.

Hij begon me te rukken en ik hem. "kijk" zei hij, "hier droomde ik dus vaak over, je lekkere dikke lul in mijn hand te mogen nemen. Hij kon zo lekker rukken dat ik nu echt botergeil was en hem het bed in trok. Ik ging boven op hem liggen en wreef met mijn lul tussen zijn mooie billen heen en weer.

Hij greep naar iets onder zijn kussen en gaf dat aan mij. Het was een condoom. Hieruit maakt ik op dat hij geneukt wilde worden. Ik deed hem om en bracht direct mijn lul bij hem naar binnen en neukte hem wild. Hij kreunde het uit, maar vond het erg geil en lekker wat ik deed. Ik was bezig de zoon van mijn baas te ontmaagden. Ik neukte hem een tijdje door tot ik heerlijk klaarkwam. Daarna neukte hij mij, nadat ik hem eerst stevig had gepijpt. Wat een lekkere stijve lul heeft hij!

Ook hij kwam in mij klaar... heelijk. We hebben nog wat na liggen pijpen, aftrekken, likken en zoenen en zijn in zijn bed in slaap gevallen. De volgende morgen werden we wakker met allebei een stijve en deden alles nog eens dunnetjes over. Maar dit keer nog veel harder en ruiger.

Daarna zijn we naar het werk gegaan om ons daar de hele dag te vermaken, we hebben elkaar nog 2 keer afgetrokken in de kantiene en na sluitings-tijd ging ik weer met hem mee. Dit doen we nu al weer bijna 3 jaar en zijn vader, mijn baas weet nog steeds niet wat we doen als we samen zijn, hij denkrt dat we gewoon goede maatje zijn.

Je begrijpt... Ik werk er nu nog steeds en na mijn werk... heb ik het prima naar mijn zin!