Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Trefbal.

Trefbal, ook wel bekend als dodgeball, leek me altijd al leuk om te doen. Eindelijk was er een vereniging in de buurt waar ik me kon opgeven. Voor ik me opgaf, kwam ik eerst een keertje kijken. Een leuke sport met ook een paar lekkere mannen! Eèntje was helemaal mijn typ en kon mijn gedachten alleen nog maar bij hem houden. Ik hoefde niet lang na te denken en gaf me op. Die zaterdag erna zou ik met de anderen mee gaan doen.

In de kleedruimte zat de jongen naast me, die de vorige keer mijn aandacht trok. We raakten aan de praat en ik wist dat het een leuke wedstrijd worden zou. Ik had er zin in! We speelden ons spel en na afloop zaten we weer naast elkaar in de kleedruimte. Hij begon wat over zichzelf te vertellen en vroeg mij ook het een en ander. Levy had duidelijk interesse in mij. Na een tijdje gekletst te hebben en de teamgenoten inmiddels de ruimte hadden verlaten, was het tijd om ons te gaan douchen.

Ik liet mijn onderbroek zakken en meteen zei hij: ‘Wow!’ en volgde direct met: ‘Oh sorry hoor!’ ‘Dank je’ zei ik meteen en wreef een beetje uitdagend over mijn slappe dikke piemel. Hierop liet ook hij zijn onderbroek zakken. ‘Dat is ook wow hoor!’ zei ik en knipoogde. Daar stonden we dan met onze dikke piemels.

Ik kon mijn geluk niet op. Het was duidelijk dat hij ook op mannen viel. Onder de douche konden we elkaar al pratend beter bekijken. Ik vond hem al aantrekkelijk maar naakt was het een droom dat naast me stond. Mooie kop, goed lichaam, mooi glad en behoorlijk goed geschapen. ‘Ik vind je nu al leuk’ zei hij. Ik gaf toe hetzelfde van hem te vinden. Toen hij volgde met: ‘Ik wil seks met je’, kreeg ik een heerlijk gevoel en zei hem dat ik dit ook met hem wilde.

‘We moeten eigenlijk opschieten, want anders valt het op.’ zei Levy. ‘Je kunt wel met me me mee naar huis gaan hoor, dan hebben we alle tijd.’ zei ik, terwijl ik zijn piemel even snel aanraakte. We deden onze kleding aan en ik genoot al van het feit dat ik straks zijn dikke lul weer zou zien. Maar dan ook stijf!

We dronken nog snel wat met onze teamgenoten om daarna richting huis te gaan. Het klikte enorm goed met Levy en thuis, gingen we meteen naar boven en deden onze kleren uit. Hij ging uitdagend op mijn bed liggen. Het was een prachtig gezicht. Die lekkere naakte boy met zijn lekkere dikke lul tussen zijn benenen. Levy begon zijn dikke lul te strelen en al snel was zijn lul stijf. Een mooie stevige paal! ‘Wat een lekkere stevige lul heb je toch!’ zei ik. Ook mijn lul was inmiddels keihard geworden, maar wist dat nog even buiten zijn zicht te houden.

Ik kwam tussen zijn benen liggen, pakte zijn lul vast en begon hem te pijpen. Ik moest even wennen aan zijn brede lul, maar wat was het lekker om hieraan te zuigen! Ik bleef hem aankijken tijdens het pijpen en het was net of zijn lul steeds dikker werd van de opwinding.

Hij kreunde van genot en na een tijd kon hij zijn nieuwsgierigheid naar mijn lul, niet meer volhouden. Ik draaide me op mijn rug en nu kon Levy ook mijn stijve paal zien. ‘Da`s ook een beste!’ zei Levy en pakte mijn dikke lul meteen stevig vast. Ook hij moest even wennen, maar had al snel de smaak te pakken. Ook hij keek me aan terwijl hij me flink lag te zuigen.

We genoten van elkaar en Levy zei me dat hij graag geneukt zou willen worden, maar dat dit wel de eerste keer zou zijn voor hem. Voorzichtig duwde ik mjn paal in zijn kontje. Het ging vrij makkelijk en hij genoot van deze ontmaagding. Ik neukte hem steeds sneller en steviger.

Nadat ik klaargekomen was, pijpte ik levy goed klaar. Krachtig kwam ook Levy klaar. We hadden heerlijke seks gehad en lagen nog een tijdje uit te rusten. Die zaterdag erna, zijn we weer na het sporten met elkaar naar bed geweest.


© Copyright B2B.