Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Selfsuckers.

‘Selfsuckers zoeken oudere selfsuckers.’ Dat was de oproep die ik meteen zag in een chat waar ik kwam. Twee knappe boys met duidelijke foto`s en informatie hadden de cam aan en het zag er allemaal goed uit. Ze pijpten zichzelf en elkaar. Eigenlijk te lekker om waar te zijn om met hen te kunnen daten. Toch reageerde ik. Niet geschoten is altijd mis.

Echt diep pijpen kan ik mijn eigen lul niet, maar krijg hem wel een stuk mijn mond in om mezelf te zuigen. Dagelijks neem ik mijn eigen lul dan ook even in mijn mond. Ik reageerde op de jongens en na wat chatten voegde ik hen toe op skype, om daar verder te chatten met elkaar.

De jongens wilde zien hoe ik mijn lul kon zuigen. Ik zette de cam aan en begon aan mijn lul te zuigen zoals ik dat altijd doe. Ze werden opgewonden en het was bingo! Ze wilden wel bij me komen om een trio te hebben. Een uurtje later stonden zij voor de deur. Ze waren nog knapper dan op de cam en ik liet ze binnen. Mick en Oscar, beiden 19 jaar. Mick had donker haar en blauwe ogen, Oscar was blond met grijze ogen.

Ik bood de jongens wat drinken aan en we bespraken wat onze wensen waren. Mick en Oscar wilden vooral goed pijpen, gepijpt worden en zichzelf pijpen. Ze werden ook enorm geil van het close up kunnen zien van andere self suckers. Zij kenden elkaar al drie jaar en hadden regelmatig seks met elkaar. ‘pijpseks’ noemde Mick het.

Oscar stelde voor dat Mick al eerst zijn broek uit zou doen en zichzelf zou pijpen. Hierop trok Mick zijn broek uit en pakte zijn 19 centimeter lange lul vast. Na een beetje trekken, nam hij zijn lul in zijn mond en begon zichzelf te pijpen. Het was geil om te zien hoe een ander zijn eigen lul aan het pijpen was.

Niet lang daarna volgde Oscar. Oscar had 18cm en kreeg zijn lul ook diep in zijn mond. Dieper dan Mick en ook dieper dat ik zou kunnen met mijn lul. Oscar zoog zichzelf steeds sneller en kon zelfs zijn eigen ballen likken. Dit was enorm geil om te zien.

Nu was het tijd om de boys te showen, wat ik kon. Ik liet mijn broek zakken, pakte mijn paal vast en nam hem in mijn mond. Ze werder erg opgewonden van het zien, hoe ik mijn dikke en vrij grote lul aan het pijpen was. Het duurde dan ook niet lang voor Mick voor me zat en mijn zak aan het likken was. Al was het niet echt een prettige houding, ik bleef mezelf nog even zuigen.

Toen ik even rechtop wilde zitten, bedacht Mick zich geen moment en begon me meteen te pijpen. Hij wist hoe het hoorde. Tijdens het pijpen, trok hij me en wisselde dit af door steeds even mijn zak te likken. Ook Oscar kwam nu bij me zitten. Hij stelde voor dat hij damen met Mick mijn paal en zak zou likken, terwijl ik mezelf weer zou zuigen.

Weer nam ik mijn lul in mijn mond en zoog me. Oscar en Mick likte mijn zak en mijn lul. We wisselden dit af met elkaar. Zo zogen we onszelf en de ander. Mick leek het lekker om even om de beurt twee palen tegelijk te pijpen. Hij pakte mijn lul en die van Oscar vast en nam ze tegeijk in zijn mond. Het voelde lekker en hij pijpte ons goed.

Daarna pijpte ik Oscar en Mick tegelijk en Oscar pijpte vervolgens mij en Mick een tijdje. Daarna hielden we even een pauze, want we wilden nog niet klaaromen. We dronken nog wat en Mick stelde voor om het neuken ook te proberen. De een neukt de ander, terwijl de derde de persoon pijpt die geneukt zal worden.
Ik begon met het neuken van Mick terwijl Oscar zijn lul zoog. Daarna neukte Mick mij en Oscar zoog me. Mick genoot zichtbaar van het neuken en ik genoot van zijn zijn lul in mijn kont. Na een flinke tijd geneukt te hebben, gaf Mick aan dat hij zou gaan spuiten. Met een paar flinke stoten, kwam Mick hard klaar.

Nu ging Mick in het midden van het bed liggen. Ik ging links achter hem liggen om hem te kunnen neuken. Oscar lag rechts van Mick, om hem te pijpen. Ik neukte Mick en met elke beweging kwam zijn lul diep in de mond van Oscar.

Een kwartier later hield ik het niet meer en kwam in de kont van Mick klaar. Nu moest Oscar nog spuiten. Ik ging in het midden liggen en liet me neuken door Oscar. Mick lag te genieten van mijn lul in zijn mond. ‘Ik spuit je vol’ fluisterde Oscar in mijn oren en met flink gehijg kwam ook hij klaar in mijn kont.

We moesten even bijkomen en dronken nog wat. Daarna gingen Mick en Oscar weer naar huis. Het was een lekker avond en elke keer als ik mezelf weer pijp, denk ik aan hen.

© Copyright B2B.