Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Zwemmen.

Dinsdags ga ik altijd even zwemen, zo ook vanmiddag. Na gezwomen te hebben was het tijd om naar huis te gaan. Het was enorm druk en ik pakte mijn kleding uit het kluisje en zocht een kleedhokje op. Ik deed het eerste de beste kleedhokje open en zag een jongen naakt met zichzelf bezig zijn. Hij was vergeten het deurtje op slot te draaien.

‘Oh sorry!’ sprak ik meteen uit. “Geeft niet hoor.’zei de jongen meteen. ‘Je mag je wel hier omkleden hoor’ knipoogde hij. Wat kon mij het ook schelen. Omdat hij zo direct was, was mijn reactie ook direct. “Je hebt wel een goede pik zeg!’zei ik meteen. Blijkbaar maakte hem dat opgewonden want hij pakte meteen zijn lul weer vast en begon een beetje te trekken. ‘Vind je `m lekker?’ vroeg hij.

Door zijn vraag werd ik opgewonden en trok mijn zwemboek uit. Hieruit kon hij zelf opmaken dat ik het lekker vond wat hij deed. ‘Men!’ Jouw lul is ook lekker!’zei hij bij het zien van mijn stijve lul. ‘Mag ik?’ vroeg hij zonder blikken of blozen. Ik ging vlak voor hem staan met mijn knuppel, zodat hij hem zo kon vastpakken.

Meteen sloegen zijn handen om mijn lul en begon hij me te trekken. Mijn ogen konden zijn geile lul niet negeren en ik wilde zijn lul ook in mijn handen voelen. Al snel zaten we naast elkaar en trokken aan elkaars lul.

Zonder aankoniging, begon hij me te pijpen in het hokje. Het was zo lekker dat ik moeite had me in te houden. Het was geil en spannend wat hij deed. Hij moest ervaring hebben, want hij pijpte wel erg goed.

Het slurpende geluid en mijn licht gekreun moet men haast wel horen, dacht ik. Toch won de geilheid van deze gedachten en ik liet me heerlijk zuigen. Een tijdje later ging ik voor hem zitten, pakte zijn lekkere lul vast, nam hem in mijn mond om nu ook hem te zuigen.

Terwijl ik hem zat te zuigen, streelde ik zijn strakke lijf en keek hem steeds aan. Ook hij kon zich moeilijk inhouden. Een lichte ‘ooh en aah’ waren hoorbaar. Op de momenten dat we hoorden, dat er iemand in een hokje naast ons zat, deden we het wat voorzichtiger.

Het liefst wilde ik deze jongen hier keihard neuken, maar dat kon nog niet. Regelmatig probeerden anderen of ‘ons’ hokje bruikbaar was. Steeds bij elke draai aan de deurknop, hielden we ons in. Om beurten zogen we elkaar, likten we elkaars zak en streelden elkaars lichaam.

Ik wilde toch weten of hij dit vaker deed en vroeg het hem. Hij fluisterde dat dit de tweede keer was dat hem dit overkwam. Deze gedachten maakten me een soort van jaloers. Wie had nog meer aan deze lekkere, knappe jongen zitten zuigen? Stiekem wilde ik hem nu al voor mij alleen.

Het was spannend om met hem in zo`n klein hokje seks te hebben maar ik wilde meer. ‘Ik wil je graag neuken.’ fluisterde ik. Hij stond voorzichtig op, ging op de grond liggen en ik zag zijn prachtige strakke kont. ‘Neem me!’ fluisterde hij. Ik kon zijn geile kontje niet weerstaan en nam een ietwat moeilijke pose aan om hem te kunnen neuken.

Ik duwde mijn lul langzaam een stukje zijn kontje in. ‘Ooh!’ klonk het vrij hard. ‘Ga door,’ fluisterde hij meteen. Ik schoof mijn lul diep naar binnen en begon hem te neuken. Hij wilde mij en ik hem! Ik lag hem te neuken en hij genoot van deze beurt. Ik voelde met trots dat juist ik , deze mooie boy een lekkere tijd kon bezorgen.

Na een tijd tijd kon ik me niet meer inhouden en met een duidelijk hoorbare kreun, kwam ik in hem klaar en hield hem nog een tijdje vast. Ik draaide hem daarna voorzichtig om en nam zijn lul in mijn mond om hem goed te zuigen.

Zijn mooie lul wilde ik laten spuiten en zoog hem steeds harder. Ik merkte na een tijd dat hij zou klaarkomen,. Ik haalde zijn lul uit mijn mond en begon hem stevig te trekken. Hij kwam klaar en spoot veel en hard!

We maakten het hokje goed schoon en deden onze kleren weer aan. Ik nodigde hem uit om bij mij te komen eten. Het was gezellig en leuk. Na het eten wilden we nog een keertje seks. Ondanks dat het vanmiddag zo spannend was in dat hokje, konden we nu op bed even flink tekeer gaan met elkaar. We hoefden ons nu niet meer in te houden…


© Copyright B2B.