Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


In het bos.

Loop ik met dit hete weer in het bos, hoor ik ineens een zacht kreunden geluid. Ik loop er op af en zie een jongen liggend aan zijn dikke piemel trekken. Zelf lig ik ook wel eens in het bos te rukken. Het idee om betrapt worden maakt het rukken alleen maar lekkerder. Deze jongen moest het ook vast lekker vinden om betrapt te kunnen worden.

Ik liep naar hem toe en riep meteen: ‘lekkere lul heb je!’ Iets beschaamd, probeerde hij zijn stijve te bedekken waarop ik meteen zei: ‘Ga door jongen!’ Ik kwam naast hem staan en deed mijn hand in mijn broekje om hem te laten zien, dat ook ik wel zin had.

Wat me meteen opviel was zijn enorme zak. Hij had gewoon flinke kloten. ‘Laat je lul eens zien?’ vroeg ik hem. Eigenlijk kon hij geen kant op en liet zijn armen zakken. Een mooie en vette piemel zag ik en trok meteen mijn broekje omlaag om hem mijn piemel ook te laten zien.

De schaamte was voorbij. ‘Trek aan je geile lul!’ zei ik en meteen ging hij verder met het
rukken. Ik keek hoe hij zijn vette lul aan het trekken was en trok ook aan mijn lul. Ik kon hem nu even goed bekijken. Een jonge boy met donker haar en blauwe ogen keek me aan, terwijl hij bleef trekken. Zijn mooie lichaam met een streepje haar onder zijn navel, maakte me erg geil. Een tijdje bleef ik zo kijken hoe hij met zichzelf bezig was.

Ik ging voor hem zitten, met mijn stijve paal vlak voor hem. Hij wist meteen wat hij mocht doen en nam mijn lul in zijn mond. Ik had door dat deze jongen een onderdanig type moest zijn. ‘Ga je vingeren’ zei ik na een tijdje. Zijn benen gingen omhoog en ik zag een prachtig kontje. Eerst duwde hij èèn vinger zijn kontje in, maar toen ik zei dat er wel 3 in konden, vingerde hij al snel met drie vingers.

Ik ging vlak voor zijn kontje liggen en begon hem overal te likken. Hij vingerde nog een tijd door tot ik zei dat hij mocht stoppen. ‘Pak je lul vast en ruk je!’ zei ik. Hij trok aan zijn lul en ik begon zijn kont te likken. Mijn tong beviel zijn kont wel en likte hem steeds steviger. Hij kreunde, hijgde en ik bleef likken. Van het likken van zijn kontje, ging ik over in het likken van zijn flinke zak. Mijn tong over die lekker gladde, grote zak was enorm lekker.

Langzaam nam ik zijn lul over en begon hem te trekken en likte zijn lul van boven, tot onder zijn zak. ‘Wil je me neuken?’ vroeg hij. Aangezien deze jongen 3 vingers in zijn kontje kreeg, zou mijn lul vast geen probleem voor hem zijn. Ik hoefde niet na te denken en begon hem zachtjes te neuken. Kreunend zei hij dat het harder mocht. Diep en hard neukte ik hem.

Vlak voor ik klaarkwam, haalde ik mijn lul eruit en spoot hard over hem heen. ‘Nu wil ik ook neuken!’ zei hij. Ik ging met mijn kont voor hem zitten en hij duwde zijn dikke lul in mij. Ik voelde hem goed maar het was lekker. Hij wist me op een juiste manier te neuken en kreeg na een tijd een anaal-orgasme. Hij had me nu helemaal in zijn macht. Ik wilde harder en steviger geneukt worden door hem. Diep en harder neukte hij mij. Met flinke kreunen kwam hij in me klaar.


© Copyright B2B.