Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


WK kijken.

Thuis had ik een paar vrienden uitgenodigd om een wedstrijd van het WK te komen kijken. Gewoon gezellig, biertje erbij, chips, je kent het wel. Èèn van mijn vrienden vroeg of hij twee anderen mee mocht nemen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Hij kwam als eerste met zijn vrienden naar me toe. Ik vond het meteen al leuk om deze twee knappe boys te ontmoeten.

Helaas waren ze hetero maar ik wist toen nog niet, wat er later die avond gebeuren zou. De wedstrijd was leuk, het was erg gezellig met elkaar en we hadden inmiddels allemaal wat op. De tijd verstreek. Mijn vrienden moesten de volgende dag weer vroeg op en gingen richting huis. De twee andere jongens (Mike en Jeroen) hadden hun drank nog niet op en besloten nog heel even te blijven. Dat vond ik natuurlijk prima.

We kletsten nog wat en het onderwerp seks kwam snel ter sprake. ‘Ik heb wel zin een pornootje.’ Zei Mike lachend. Ik zette mijn tv op de juiste zender en binnen no-time hadden we alle drie een bobbel in onze broek. ‘Als je zin hebt, mag je `m eruit halen hoor’ zei ik. Dat liet Mike zich geen tweede keer zeggen. Hij deed zijn broek los en pakte zijn lul vast.

Dit was natuurlijk mijn kans op meer, dus ook ik haalde mijn lul uit de broek en begon me te trekken. Jeroen kon niet achterblijven en liet zijn broek ook zakken. Wat een piemel! We dronken nog wat, keken naar de film en trokken ons een tijd.

‘Lijkt me lekker om ook eens door een ander getrokken te worden’ zei Mike ineens. Ik stond meteen op, liep naar hem toe en pakte zijn harde lul vast en trok hem. Jeroen aarzelde geen moment en pakte al snel mijn stijve vast om te trekken. Ik vroeg hen of ze dit wel eens eerder gedaan hadden. ‘Wij trekken wel vaker met elkaar’ antwoordde Mike. Op de vraag of zij elkaar dan ook pijpte, was het antwoord ‘nee.’

‘Dan wordt het eens tijd dat jullie ook even goed gepijpt worden toch?’ zei ik. ‘Van mij mag je!’ zei Jeroen, terwijl hij zijn broek helemaal naar beneden trok. Er hing een flinke zak onder zijn mooie piemel. Ik begon met het likken van zijn flinke zak en ging met mijn tong steeds verder likkend naar boven, om vervolgens weer langzaam likkend naar zijn zak te gaan. ‘Please!’ riep Jeroen, ‘neem hem in je mond, ik word gek!’ Dat was precies mijn bedoeling.

Ik zag zijn opwinding toenenemen en zijn lul dikker worden. Wat een prachtig mooi ding. Mike keek hoe ik Jeroen langzaam aan het verwennen was en merkte duidelijk dat hij dit ook zou willen. Ik ging nog een tijdje door met het ‘plagen’van Jeroen door te blijven likken. Langzaam kwam ik weer heel dicht bij zijn eikel uit. Nu nam ik zijn piemel voorzichtig in mijn mond. ‘Oh! Wat is dit geil zeg!’ zei Jeroen. Hij streelde zijn lichaam terwijl hij mij m`n gang liet gaan met zijn stijve paal. Ik begon hem steeds harder te zuigen.

Na een tijdje, verplaatste ik me en ging voor Mike zitten, die nog aan het rukken was. Ik pakt zijn lul vast trok hem zachtjes en likte ook zijn paal van boven naar beneden waarbij ik zijn zak niet vergat. Mike genoot zichtbaar van wat ik nu bij hem deed. Zijn lul nam ik nu ook langzaam in mijn mond om hem lekker te zuigen.

Jeroen kwam bij ons, en samen met hem begonnen we Mike`s lul te likken en om beurten namen we `m ook even in de mond. Ik wilde nu met deze boys naar bed! Ik vroeg aan mIke en Jeroen of zij ook zin hadden om alles met en bij elkaar te doen.

Beiden wilden dit maar al te graag en we gingen naar mijn slaapkamer. Het was nu wat makkelijker om goed met elkaar bezig te gaan. Er werd getrokken, gepijpt en flink geneukt. Na het klaarkomen, spraken we me meteen weer met elkaar af om deze geile tijd te herhalen.

© Copyright B2B.