Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Verdwaald.

Beetje verdwaald in een rustige buurt, zag mijn oog ineens iets opmerkelijks. Was het dat ik dacht dat het was of vergiste ik mij? Ik liep wat verder om het beter te kunnen zien. Bij een gebouw dat gesloopt zou worden, stond een jongeman zich te masturberen. Ik kreeg meteen een flinke bobbel in mijn korte broek. Hij zag me en kwam naakt naar me toe. ‘Je mag best kijken hoor!’ zei hij. Een aantrekkelijke slanke boy met een piemel die kwa formaat dicht bij de mijne kwam, stond gewoon naakt voor me. “Je hebt een lekker lul!’ zei ik. ‘Als ik jouw bobbel zo zie, zit daar ook wat groots’ Het was duidelijk. Hij wilde meer.


Ik liep met hem mee het gebouw in en vrijwel meteen trok hij mijn korte broek uit. “Dat is geile!’ zei hij bij het zien van mijn lul. Hij pakte mijn lul vast en begon me te pijpen. ‘Lang gelden dat ik iemand pijpte!” zei hij. ‘Voor mij lang geleden dat iemand het zo enorm goed deed’ zei ik. Hij pakte mijn lul nog steviger vast en zoog me diep. Na mijn pijpbeurt, nam ik zijn grote lul in mijn mond om hem goed te pijpen. Hij genoot van het gevoel en het zien hoe ik zijn joekel aan het pijpen was. Doordat zijn piemel nagenoeg even dik was als de mijne, kon ik nu zelf ervaren hoe het moest zijn, als een ander mijn lul in zijn mond had. Dan heb je mond wel goed vol.

‘Pak mijn hoofd maar vast, ik ga je nu deeptroathen’ zei hij. ‘Weet je het zeker?’ vroeg ik hem. Hij wist het zeker want voor ik het wist slokte hij mijn lul naar binnen. Ik zou het zelf niet doen, maar wat was dit lekker! Tot aan mijn zak nam hij mijn lul naar binnen. Ik kon me goed inhouden om niet te komen. Ik wilde immers nog meer met hem doen. Nu nam ik zijn lul in mijn mond en begon hem te zuigen. Het zuigen wisselde ik af door zijn zak te likken en aan zijn flinke te trekken.

Na een tijd flink gepijpt te hebben wilde ik hem neuken. Hij was zelf ook top en had behalve een dildo en zijn vingers, nooit wat in zijn kont gehad. Hij was zo geil dat hij nu nieuwsgierig was hoe een lul zou voelen. Ik duwde mijn paal zijn kont in en begon hem te neuken. Het beviel hem goed voor de eerste keer. Ik bleef hem een tijdje neuken, terwijl hij stevig aan zijn lul trok.

Daarna moest ik gaan liggen en zou hij mijn zak een tijd likken en aan mijn lul trekken. Na een tijdje ging hij met zijn tong steeds verder naar beneden en lag me nu te rimmen. Wat maakte hij me geil! Ook ik wilde hem rimmen en tegelijkertijd aan zijn paal trekken. Dat deed ik. Ik merkte dat hij zo zou gaan spuiten. Ik draade hem naar me toe en nam zijn dikke lul in mijn mond. Ik zoog hem flink en met flink gekreun kwam hij klaar.

Nu wilde hij me weer deeptroathen en nam mijn lul diep in zijn mond. Ik kwam klaar, ik kwam goed klaar! Vanmorgen wist ik nog niet dat me dit vandaag overkomen zou!

© Copyright B2B.