Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


De grote pik van Ryan.

Je kunt toch wel weer merken dat het zomer is. Veel leven buiten, regelmatig een bbq-geur en`S avonds hier en daar groepjes ‘blagen.’ Als het `S avonds niet al te heet is, wandel ik graag een stukje. Je ziet van alles en maakt hier en daar een praatje. Langs de kant bij een vrij rustig gebied zaten een paar jongens. Ook met hen raakte ik aan de praat. ‘Rook jij ook?’ vroeg een van de jongens, terwijl hij mij een peuk aanreikte.

‘Dank je’ zei ik, ‘Je kunt beter roken dan pijpen toch?’ grapte ik. Waarop zijn vrienden begonnen te lachen en er een reageerde met: ‘Nou, als het aan Julian ligt, pijpt hij liever hoor!’ ‘Oh, vertel?’ vroeg ik nieuwsgierig aan Julian, ‘heb je al eens gepijpt dan?’

‘En jij?’ vroeg Julian. ‘Ik wel.’ Zei ik. ‘Maar de vraag was voor jou.’ ‘Natuurlijk!’ zei Julian en volgde met:’ en ik ben best in de mood voor een blowjob.’ Weer werd er gelachen. Een leuk en open sfeertje. Mijn vraag aan de andere boys was of zij ook al eens gepijpt hadden. ‘We doen wel vaker wat met elkaar’ zei Rik. ‘Soms masturberen we samen bij een film met een biertje’ voegde Jason eraan toe. Ryan was de enige die niet veel zei. Een beetje verlegen maar zeker de knapste van deze vier mooiboys. Ik stelde de vraag dus ook richting hem. Misschien kwam hij nu wat losser. ‘Nou, ik heb zelf nog nooit gepijpt, maar laat me wel graag pijpen. “dan is het hoog tijd dat je het probeert’ zei ik terwijl ik over mijn kruis wreef.

‘Laat hem eens zien.’ Vroeg Jason. ‘Als jullie hem ook uit de broek halen, doe ik het ook.’zei ik. Op het bankje maakten we gezamenlijk de boeken los en lieten elkaar onze stijve piemel zien. We hadden allemaal een erg goede piemel maar die van Ryan viel het meest op tussen ons. Ryan (18) had zeker 21cm en erg dik.

Julian (18) Rik (19) Jason (19) hadden ongeveer dezelfde piklengte. ‘Nou, ik snap best dat je je graag laat pijpen met zo`n pornolul tussen je benen!’ Zei ik tegen Ryan. Ryan kwam steeds losser in ons gesprek. ‘Nu ik toch naast je zit’ zei ik tegen Ryan, ‘kan ik ook wel even pijpen hoor.’ Ga je gang!’ zei Ryan die zijn lul keihard had.

Ik ging voor hem zitten en trok zijn broek en boxer helemaal naar beneden. Wat een lekkere boy! Strak lijf en intiem helemaal glad. Ik pakte zijn lange lul vast en begon hem zachtjes te pijpen.

Dat zachtjes ging later over in wat steviger zuigen van Ryan`s grote lul. Ondertussen waren Julian, Jason en Rik ook het een en ander met elkaar aan het doen. Toen Rik naast me kwam zitten om de lul van Julian te pijpen, werd ik nog geiler. Wat een prachtig gezicht deze boys zo met elkaar bezig te zien. “Pak jij mij lul maar even goed vast.’ Zei ik tegen Jason. ‘Als jij me even trekt, blijf ik nog even die flinke van Ryan pijpen.’

Na wat gepijpt, gelikt en getrokken te hebben, namen we even rust. ‘Wie wil er meer doen?’ vroeg ik.’ De jongens wisten meteen wat ik bedoelde. ‘Maar dan is het beter dat we een ander plekje zoeken’ stelde Rik voor. ‘Mijn ouders zijn op vakantie, dus als je ook mee wilt, kunnen we naar mijn huis gaan.’ Zei Ryan.

Ik was meteen nieuwsgierig naar de slaapkamer van Ryan. De plek waar hij vast vaak aan zijn enorme lul trok. In stemde meteen toe. Het was nog een stukje lopen naar zijn huis en onderweg hadden we veel lol met elkaar. Bij binnenkomst, liepen we meteen door naar het kamertje van Ryan. In zijn kamer hingen posters van naakte mannen aan de muur, ook met piemel. ‘Dan is hij homo en ook uit de kast’ dacht ik. Ik had zin om deze boys stuk voor stuk goed te zuigen. Wat een lekker en geil vriendenclubje zijn ze. We trokken bij elkaar alle kleren uit en bekeken elkaar eens goed, terwijl we aan elkaar zaten te friemelen. 4 knappe boys met goed gereedschap, mooie lichamen en heerlijke kontjes, stonden samen met mij in deze kamer.

Ik stelde voor eerst een trio te doen met Rik en Ryan. Ryan wilde ik sowieso als eerst. Ik was nog lang niet klaar met zijn grote paal. Rik had helder blauwe ogen, kort blond haar en was intiem ook helemaal glad. Het lekker me een lekker begin van deze avond. Ik ging samen met Rik en Ryan op het bed liggen en Jason en Julian lagen op een matras op de grond, naast ons.

Ik vroeg Ryan zijn benen zo ver mogelijk uit elkaar te toen en kwam dicht bij hem liggen. Ik pakte zijn dikke, grote lul vast en begon met hem te trekken. Rik zat ondertsussen met mijn zak en lul te spelen. Ryan genoot van hoe ik hem aftrok. ‘Pijp mijn grote lul.’ Zei hij. Ik nam hem wederom in mijn mond en zoog hem zo stevig als ik kon. Ik begon Ryan behalve seksueel heel lekker te vinden, ook op ander vlakken steeds leuker te vinden. Ik moest uitkijken dat mijn aandacht niet de hele tijd alleen naar hem zou gaan. Het was immers de bedoeling dat we allemaal met elkaar bezig zouden gaan.

Ik draaide de rollen even om en liet Rik nu aan Ryan`s lul zuigen. Ik kon achter het kontje van Rik, zijn lul mooi verwennen. De piemels van Ryan en Rik smaakten heerlijk. Ik had de tijd van mijn leven en was pas net begonnen.

Op het matras naast ons, lagen Julian en Jason elkaar heftig te zuigen en snel gingen zij zonder blikken of blozen over in het stevige neukwerk bij elkaar. Door de hele kamer klonken geile en harde geluiden. Dat zou haast iemand moeten horen hoor!

Het leek me ook lekker om Ryan eens goed in zijn kontje te neuken. Ik stelde dat voor en Ryan ging klaarliggen om mijn lul binnen te krijgen. Het was niet alleen enorm geil om Ryan te neuken maar voelde ook vlindertjes bij deze jongen. Na dat ik Ryan even stevig had genomen, was het de beurt aan Rik om Ryan te neuken. De dikke pik van Rik gleed diep in het kontje van Ryan waar net nog mijn lul in had gezeten. Het was geil om te zien maar eigenlijk had ik op dit moment gewoon Ryan voor mezelf willen hebben. Terwijl Rik, Ryan neukte, was ik Ryan en Rik steeds aan het likken. Dat ging een tijdje door.

‘Maar… zei ik tegen Ryan, nu heb je nog steeds niet gepijpt, dus wat dacht je ervan?’Ryan bedacht zich geen moment, pakt mijn lul vast en pijpte me. Wat deed hij dat super! Terwijl Ryan me heerlijk aan het pijpen was, likte Rik het kontje van Ryan.

Naast ons waren Julian en Jason ook nog steeds goed geil bezig met elkaar. We hadden van te voren wel afgesproken dat als we zouden spuiten, dit op Ryan zijn lichaam te doen.

Na we een tijd zo bezig te zijn geweest ging ik nu met Julian bezig en voegde Jason zich bij Rik en Ryan voor een trio. Ik zoog Julian stevig en neukte hem daarna nog harder dan dat Jason dat net deed. Wat een geil kontje had Julian! Julian was ook helemaal glad en had een mooie grote volle zak. Toen ik Julian stevig aan het palen was, keek ik natuurlijk even naar Ryan hoe het daar ging. Ryan lag om beurten Rik en Jason te pijpen. Ergenswas het enorm geil maar ow, wat verlangde ik weer naar Ryan. We waren heftig met elkaar bezig, alles kon en mocht.
Na een tijdje, deden we even spelletjes met elkaar zodat iedereen ook iedereen gehad zou hebben. Elkaar kort maar heftig neuken, elkaar pijpen, likken, rimmen, alles deden we.

Jason moest als eerste spuiten. Ryan ging liggen en Jason spoot hard over het mooie lichaam van Ryan. Rik hield het ook niet meer en ook hij spoot hard over Ryan heen. Vervolgens kwam Julian vlak voor Ryan zitten om ook zijn sperma uit zijn paal te laten spuiten. Nu was het mijn beurt. Ik mocht over de jongenspuiten waar ik inmiddels meer voor voelde. Ryan knipoogde naar me, nam nog even mijn lul in zijn mond en daar spoot ook ik mijn stralen over deze lieverd. Ik bedacht me na het klaarkomen geen moment en nam de flinke lul van Ryan in mijn mond om hem stevig af te zuigen. Met harde schokken en gekreun kwam ook Ryan heftig klaar. Wat spoot Ryan hard en veel!

Ryan zat nu flink onder het sperma. Ik pakte snel een handoek en maakte Ryan schoon. Zijn grote lul bleef nog lang groot en dat was zo mooi om te zien.

Jason, Rik en Julian wasten zich even, deden hun kleren weer aan en gingen naar huis. Zij vonden het lekker vanavond en wilde het zeker nog eens meemaken met mij erbij. Ze vonden mij een geile vent. Dat was een mooi compliment.

Ik vond het ook lekker maar het was wel fijn dat ik nu alleen met Ryan was. Ryan en ik gingen samen douchen waar we natuurlijk ook aan elkaar zaten. Ik biegde Ryan op dat ik hem het leukst vond. Ook hij zei dat hij wel iets meer voelde voor mij. Het met zijn vrienden bezig zijn was altijd wel geil, maar na vanavond wilde hij ook mij voor zich alleen. Ook hij vond het af en toe lastig om te zien als een ander met me bezig was.

Na het douchen zijn we op zijn bed gaan liggen en lieten de kleren uit. We kletsten nog wat en langzaam werden we weer geil van elkaar. ‘Ik ben nu toch nieuwsgierig hoe groot je enorme lul is. Ik schat hem 21cm.’zei ik. “Meet mijn lul maar op’ zei Ryan en gaf mee een rolmaat aan. Hij trok aan zijn lul om hem op maximale stand te krijgen. Ik begon met het meten en zijn lul was bijna 21,5cm!

Ook hij legde de rolmaat over mijn lul. 20 centimter lang. Daar lagen we dan met onze grote palen. Ik pakte zijn lul vast eh begon hem opnieuw flink te zuigen. Het was nu anders dan net. Hij was voor mij en niet meer van anderen. Ik genoot enorm van zijn flinke joekel en wilde niets liever dan de verdere nacht met hem bezig te zijn. Ook mijn lul wist hij weer goed te verwennen. Ik wilde Ryan en Ryan wilde mij. Niet meer alleen vanwege onze pik, maar we gingen helemaal in elkaar op.

We vonden elkaar echt leuk, opwindend en er was meer tussen tussen ons. We konden niet meer van elkaar afblijven.

Ryan en ik hadden een verhouding. Een keer in de week spraken we nog wel met Jason, Julian en Rik af om ons te rukken bij een film, maar de echte seks had ik alleen samen met Ryan. En vaak ook!


© Copyright B2B.