Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Cinema.

Vanmiddag ben ik naar de gaycinema geweest. Het was ook jongerenmiddag. Dan kunnen mannen van 21 t/m 27 jaar gratis naar binnen. Ik moest gewoon entree betalen, maar dan hen je ook een leuke middag hoor!

Ik kwam de cinema in en was de eerste Er draaide een lekkere film met veel pijpwerk. Het idee dat er straks een aantal mannen met zichzelf of met anderen bezig zouden zijn, maakte me erg geil. Ik ging op een stoel naast het pad zitten. Dan zouden anderen me in ieder geval goed kunnen zien.

Nog geen vijf minuten later kwam er een jongeman binnen. Ik schatte hem ongeveer 23 jaar. In gedachten zag ik alles wat er kon gebeuren al voor me. Hij ging aan de andere kant zitten maar wel in dezelfde rij. Langzaam begon hij zich te masturberen en mijn lul zat nu ook erg krap in de broek.

Ik maakte mijn broek los en haalde mijn harde lul eruit. Vanuit mijn ooghoek zag ik dat de jongen naar me keek, hoe ik aan mijn lange lul trok. Ik trok mijn shirt uit en liet ook mijn broek zakken. Nu kon hij nog beter zien wat ik had. Ik vond het opwindend dat hij vaker naar mij keek dan naar de film.

Even later trok hij ook zijn shirt uit en zijn broek ging verder omlaag. Tja, nu moest ik even duidelijk laten zien, dat ik ook naar hem gluurde. Toen ik naar zijn geruk keek, keek hij ook mij weer aan. Ik stak meteen mijn duim op in de hoop wat meer contact te krijgen. Dat lukte.

Hij stond op en kwam naast me zitten. Hij streelde mijn zak. Het voelde lekker en ik liet mijn lul los. Hij pakte mijn lul meteen vast en fluisterde ‘Jij hebt een lekkere geile dikke paal zeg!.’
‘Jij ook,’ fluisterde ik hem toe en pakte ook zijn lul vast. Hij stelde zich voor als Nick en was 22 jaar. Ik stelde me ook aan hem voor. We trokken onze kleren uit en zaten nu allebei volledig naakt elkaar te masturberen. Wat was het lekker om sinds een tijd weer een andere lul in mijn handen te voelen.

Er kwamen terloops nog een aantal mannen binnen en na een half uurtje zaten we er met een man of 30. Een rij voor ons, zaten twee boys die wij wel erg interessant vonden. Ze waren af en aan goed met elkaar bezig. Soms even heftig, dan weer een tijdje wat rustiger. Ik fluisterde naar Nick dat ik nu wel benieuwd was naar hun pikken. Nick had hetzelfde. ‘Laten we gewoon naar ze toelopen met onze grote piemels, kijken hoe ze rageren op ons.’ Zei ik.

Nick en ik stonden op en liepen op de jongens af. Vrijwel meteen werden onze palen vastgepakt en begonnen de jongens –die zich voorstelden als Jelmer en Joey- ons goed te trekken. Ze zagen er goed uit, zowel boven als beneden. Ik kon niet wachten om nu gepijpt te worden. Ik had het nog maar net gedacht of Joey nam hem diep in zijn mond. Ook Jelmer die Nick aan het trekken was, nam zijn lul in zijn mond.

Jelmer en Joey -beiden 23 jaar- waren net zo geil als dat Nick en ik waren. Heerlijk om open en bloot elkaar te verwennen waar anderen bij zijn. Om beurten pijpten we elkaar en zagen bijna niets meer van de film. Na het pijpen kwamen Jelmer en Joey op onze palen zitten om goed geneukt te worden.
Diep ging mijn lul in het strakke kontje van Joey. Naast me zag ik de lul van Nick in Jelmer verdwijnen. Ook andere bezoekers waren inmiddels flink met elkaar bezig. Van elkaar aftrekken tot stevig palen. Sommigen kwamen dichtbij ons staan om te kijken hoe wij het deden. Het was lekker dat anderen keken naar hoe ik Joey aan het neuken was. Zittend en staand nam ik hem.

Naast me, stond Nick op het punt om klaar te komen. Jelmer ging voor hem zitten en Nick begon te spuiten. Jelmer spoot ook over Nick heen. Joey fluisterde dat hij het ook zo wilde. Hij wilde zien hoe mijn grote lul zou spuiten op hem.

Hij zat voor me, ik pakte zijn koppie vast en kwam met mijn lul vlak voor hem. ‘Spuit!’ zei Joey. Ik spoot heftig en hard tegen hem aan. Hij genoot en vond het geil om te zien en te voelen. Nu was het zijn beurt. Hij ging rechtop staan, ik pakte zijn lul vast en trok hem klaar. Joey spoot me onder. Alle vier hadden we enorm genoten van deze geile middag en we wilden het snel weer doen.

Met Nick sprak ik meteen af om de volgende dag bij mij te komen voor een potje seks. Immers wat met hem begon, wilde ik ook met hem eindigen…

© Copyright B2B.