Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Met èèn van mijn hetero vrienden ging ik, zoals wel vaker uit. Hij wilde ook nu weer proberen een meisje te scoren. Als dit ook vanavond niet zou gebeuren, zou hij met mij sex willen. Hoewel ikzelf altijd al dacht dat hij ook homo is, bleef hij zich concentreren op meisjes. Misschien is dat nog de leeftijd. Hij is bijna 20 jaar en ik 31.

We hebben elkaar wel eens aan onze onze pikken zitten rukken maar van meer dan dat is er nooit sprake geweest. We zijn allebei nogal groot geschapen en vooral de dikte van onze lullen ligt lekker in de handen. Ik heb hem wel vertelt graag meer met hem te willen doen maar alleen als hij dat ook wilt natuurlijk.

We hebben een leuke avond gehad en voordat we naar huis zouden rijden, zijn we eerst nog wat gaan drinken bij de bar. "Mag ik je zoenen?" vroeg hij. "want ja... afspraak is afspraak." volgde hij. Hij had geen meisje kunnen krijgen vanavond en omdat hij toch wel geil was, zette hij door. Hij pakte mijn hand en legde deze op zijn kruis. Ik voelde dat zijn lul keihard was. Omdat ik dit voelde kreeg ik ook al snel een stijve paal in mijn broek.

"Ik wil sex met je, ik wil je pijpen, rukken en neuken." zei hij. Pfff... wat ging dit plotseling snel. We liepen richting de auto en in een steegje zoende hij me weer. Ik pakte hem bij zijn kruis en voelde dat zijn lul nog steeds stijf was. De mijne inmiddels ook weer.

We liepen door naar de auto en gingen zitten. Ik wilde de auto starten maar zag dat hij zijn lul uit zijn broek haalde en eraan trok. "Doe je mee?" vroeg hij. Ik haalde dus ook mijn lul uit de broek en begon ook mezelf af te rukken.

Daar zaten we dan, allebei met een enorme lul in de auto. Er kwam een groepje jongeren langs de auto lopen en zagen blijkbaar wat wij aan het doen waren. We hoorden nog èèn van hen zeggen: "Zag je stijve jukels van hun?" Voordat meer mensen ons zouden kunnen zien, starte ik de auto en we reden weg. Onderweg ging hij gewoon door met zichzelf af te trekken en deed zijn broek omlaag en zijn t-shirt uit.

Na een tijdje zette ik de auto op een parkeerplaatsje neer en vroeg of hij het echt wilde. Hij knikte en dus deed ik ook mijn kleren uit en begon mijn lul ook weer stijf te maken. Toen hij zag dat mijn lul stijf was, pakte hij hem vast en begon me af te rukken en dat moest ik dan ook bij hem doen. Al snel kwam hij met zijn mond dichtbij mijn lul te zitten en nam hem in zijn mond om me te pijpen. Hij kan heerlijk zuigen.

Daarna pijpte ik hem en vervolgens wilde hij nu wel eens flink geneukt worden. Hij pakte een condoom, deed deze om mijn stijve paal en ging zo liggen op de achterbank dat ik mijn lul snel in zijn kontje kon duwen. Ik mocht hem steeds sneller en harder naaien. Terwijl ik hem neukte, trok hij aan zijn lange lul. Hij was goed geil net als ik, maar voor iemand die het nog nooit met een jongen gedaan had, vond ik hem een perfecte sexpartner.

Hij vond ook dat ik hem prima neukte. Hier had ik weer weinig ervaring mee. Hij kon zo lekker geil kijken dat ik enorm geil was. Ik voelde dat ik klaar zou komen en spuiten in zijn gezicht waarna hij mijn lul schoon pijpte. Nu ga ik jou neuken. Ik deed bij hem een "jasje"aan en hij begon mij te neuken. Ook al was ik geil, het deed eerst een beetje pijn toen zijn grote paal bij mij naar binnen kwam. Ook hij begon zachtjes maar mocht van mij steeds sneller en wilder.

Hij trok na een tijdje zijn lul eruit en vroeg of ik hem wilde klaarlikken. Hij wist van mij dat ik het geil vind om en jongen, vlak voor hij klaarkomt nog even aan zijn lul te likken om vervolgens dat lekkere gespuit te kunnen zien. Ik pakte zijn 19 jarige lul met twee handen vast en likte zijn lul van onder naar boven en zijn eikel. Ik merkte aan hem dat hij het niet meer hield en hij zei: "Ik kom... Ik kom..." Ik ging door met zijn lul te likken en hopla... daar kwamen vele stralen uit zijn stijve. Net als mij kan hij best ver spuiten. Ik had hem klaar gelikt.

We maakte ons schoon en we reden richting huis. Toen we bij zijn huis aankwamen zei hij:" Nou... ik weet het wel... ik hoef geen meisje meer! geef mij maar een lekkere lul!"

Vandaag is hij weer bij me geweest en je raad het al: we hebben het weer gedaan!