Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Van chat tot in bed.

Het begon in een chat. Het was er gezellig en best druk. Ondanks ik wat ouder ben en hij wat jonger, hadden we een goede klik. Na een paar avonden chatten, voegden we elkaar toe op skype. We waren nu prive en ook dat ging goed. Hij stuurde me prachtige foto`s van zijn 17cm grote pik. Ik kon niet achterblijven en stuurde ook mijn foto`s naar hem.

Het maakte hem geil en na een maandje chatten, vonden we het tijd om ook de cam te gebruiken. Een mooie jongen zat aan de andere kant te chatten en al snel ging de cam omlaag. Hij masturbeerde zich op mijn foto`s die hij eerder kreeg. Nieuwsgierig wilde hij ook dat mijn cam omlaag ging. Bij het zien, was het voor hem duidelijk. Hij wilde met me afspreken om nu eindelijk echt aan mijn lul te mogen zitten. Na wat chatten en showen, kwamen we beiden klaar en spraken een datum af om elkaar te ontmoeten.

Een week later liet hij me weten te zullen komen en ik zou ik hem afhalen bij het station. In het echt was hij nog lekkder dan op cambeeld. Dat vond hij gelukkig ook van mij. Deze avond en nacht zou het niet meer stuk kunnen. Ik nam hem mee naar een restaurant om eerst wat te eten en te babbelen. Snel bleek dat we beiden zin hadden om met elkaar naar bed te gaan.

Thuisgekomen, trok ik meteen zijn broek omlaag en ik kreeg een mooie, grote lul te zien. Hoezo 17cm? Dit was minstens 18cm en goed dik. Ook hij trok mijn broek omlaag en ‘Wow !’was het eerste wat hij zei. ‘Hij is groter en dikker dan op cam zeg!’ Voor ons beiden was het in het echt dus nog beter dan op de cam. Zo lekker en geil als hij was, vroeg ik hem toch wel of hij zeker wist dat hij met mij naar bed wilde. Hij wilde dit maar al te graag.

‘Ik wil hard door je dikke lul geneukt worden straks’ zei hij. Ik nam hem mee naar mijn slaapkamer. We deden snel onze kleren uit en wilde beiden maar een ding. Seks! heftige, harde en geile seks! Hij ging voor me zitten, pakte mijn stijve lul vast en begon me te zuigen. De hele tijd verlangde ik naar zijn geile lul maar nam de tijd. We hadden immers de hele nacht. Pijpen is iets wat we beiden graag doen en wisselden steeds af en zo nu en dan pijpten we elkaar in standje 69. Na een lange tijd elkaar gepijpt te hebben, wilde hij geneukt worden door mij.

Met zijn mooie kontje voor me, mocht ik nu mijn gang gaan op hem. Zo geil als ik was, duwde ik mijn grote lul zijn kontje in. Het gevoel was best stoer. Ik lag nu een jonge boy te neuken. Het kon hem niet hard genoeg gaan. ‘Dieper, harder, ik wil je!’ waren zijn woorden. Het voelde lekker en goed, ik neukte hem steeds harder en sneller in zijn mooie kontje.

Wat een enorm geile jongen had ik om mijn paal zeg! Na een tijdje mocht het nog wat steviger gaan van hem. Voor het bed ging hij liggen met zijn kontje omhoog. Nu kon ik hem nog harder palen. Ik werd zo geil van het neuken, dat ik ook door hem geneukt wilde worden. Ik zei hem dat ik me niet snel laat neuken, maar het met hem wel wilde proberen.

Langzaam schoof hij zijn lul bij mij naar binnen. Hij deed het heel rustig. Namate ik gewend was, mocht hij bij mij ook wat sneller gaan. Binnen 10 minuten lag hij me stevig te neuken. Het was ineens zo lekker om geneukt te worden. Mijn lul was keihard. Terwijl hij me bleef doorneuken, trok ik aan mijn lul.

Voordat hij wilde spuiten, wilde hij nog even mijn lul in zijn kont. Hij kwam op me zitten. Ik neukte hem, trok aan zijn lul en keek hem diep in zijn ogen aan. Wat een beauty! Ik zei tegen hem, als we straks klaar zijn, doen we het gewoon nog een keer hoor! ‘Ik wil de hele nacht seks met jou!’ zei hij. Zachtjes pakte ik hem bij zijn kontje om het tempo te verlagen. Nog even goed genieten van deze eerste beurt. Ik keek naar zijn mooie koppie en prachtige harde lul. ‘Waar mag ik spuiten? ’vroeg hij. ‘Laat het maar komen jongen!’ zei ik en keek hem diep in zijn ogen aan. Wat een geil moment was dit! Hij kreeg rode wangen en zijn lul kon niet harder zijn dan het nu was. Hij kwam… met gekreun spoot hij me helemaal onder.

Het was nu mijn beurt om te komen. Ik spoot hard in zijn mond. Nadat we even wat dronken, zijn we weer opnieuw begonnen. Het was wederom heerlijk met hem!

© Copyright B2B.