Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


In de trein.

In een vrij volle treincoupé zat ik, toen er een jongen plaatsnam tegenover mij. Ik kon al snel mijn ogen niet van hem afhouden. Niet alleen omdat hij erg knap was maar ook omdat hij inkijk had in zijn wijde broekje. Hij had blijkbaar geen onderbroek aan want zijn piemel was goed zichtbaar. Ik had het idee dat hij mij wat zat uit te dagen. Hij deed zijn benen wijder uit elkaar zodat ik al snel een nog beter inkijk kreeg.

Dat uitdagende ging een tijdje zo door, tot de trein stopte en de man naast mij opstond om de trein te verlaten. De jongen stond ook op. Eerst dacht ik dat hij de trein ook verlaten zou maar hij kwam naast me zitten. Ik knipoogde naar hem. Toen de trein weer ging rijden, nu met alleen wij twee in deze treincoupé, begon hij zachtjes over mijn been te strelen. Mijn piemel groeide snel en dat kon je duidelijk zien in mijn korte broekje.

Ook hij merkte dit op en begon over mijn kruis te wrijven en fluisterde in mijn oor: ‘volgens mij heb jij ook een lekkere lul.’ "ik mag niet klagen' was mijn antwoord. Ik wist niet wat ik moest doen, maar hij blijkbaar wel. Voor ik het wist zat hij met zijn hand in mijn broek om mijn lul te voelen. Omdat het spannnend en lekker was, liet ik hem zijn gang maar gaan. Hij bgon me in mijn broek te trekken. Dat deed ik vervolgens ook bij hem. Dat deden we even maar omdat het nu toch zo rustig was, lieten we beiden onze broek zakken.

Elkaar trekken was nu wat makkelijker. We zagen er beiden nagenoeg hetzelfde uit van onderen. Beiden een glad lichaam, gladde volle zak en goed geschapen. Hij pakte mijn lul vast en begon me te pijpen. Ik was bloedgeil. Niet alleen vanwege het lekker pijpen dat de jongen deed maar ook vanwege het idee dat er ieder moment iemand de treincoupé in zou kunnen komen. Nadat hij mij even goed gepijpt had, pijpte ik hem. Wie maakt dit nu mee? Daar kwam een stem door speakers. We waren bijna op de bestemming waar hij moest zijn. 'Hier met die geile lul van je' zei hij. ' ik pijp je nog even snel klaar nu!' Hij nam mijn lul weer in zijn mond en zoog me hard. Ik kwam in zijn mond klaar. Hem trok ik snel klaar en hij spoot over mijn lichaam. Net op tijd waren we klaar. We hadden zijn bestemming bereikt. Nog even snel gegevens uitwisselen want we wilden wel contact houden met elkaar. HIj liep de trein uit, zwaaide en de trein vertrok naar mijn bestemming. Mijn dag kon al niet meer stuk!


© Copyright B2B.