Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Betrapt en betrapt worden.

Via een verkoopsite had iemand bij mij een bestelling gedaan. Het was redelijk in de buurt, dus had afgesproken dat ik het de volgende middag langs zou brengen. Ik belde aan maar niemand kwam. De voordeur stond op een kier maar om een vreemd huis binnen te stappen...

Ik belde nog een paar keer aan. Weer geen reactie. Er kan natuurlijk ook iets aan de hand zijn, dus liep ik uiteindelijk toch maar voorzichtig naar binnen. Beneden was niemand. Raar zeg!

Wie laat er nu een deur op een kier staan?

Ik liep naar boven en deed een slaapkamerdeur open. Wat ik zag, had ik nooit verwacht. Met oordoppen in, zat een naakte jongen zich achter zijn pc, duidelijk en vrij stevig af te rukken. Moest ik terug naar huis gaan, blijven kijken of meteen zijn kamer inlopen? Ik bleef even kijken, het was lekker o te zien. Zijn stoel draaide om, hij schrok en ik keek recht in zijn kruis.

‘Uhm...’zei ik wat overompeld, ‘ik heb een bestelling. Ik heb een paar keer aangebeld en de voordeur stond open.’ Oh, dat geeft niks hoor, zet daar maar naar neer,’ zei de jongen en wees naar een klein tafeltje. Ik zette het op de plek en de jongen had duidelijk mijn bobbel gezien, die ik van hem kreeg. ‘Zo te zien ben jij ook hard,’ zei hij. Ik kon mijn ogen nauwelijks van zijn gladde lijf en mooie piemel afhouden.

Snel deed ik mijn handen voor mijn bobbel en wist even niet wat ik zeggen moest. ‘Ga maar op mijn bed zitten, dan haal ik even het geld,’ Naakt liep de jongen naar beneden en kwam terug met het bedrag.’ Zijn lange, inmiddelds iets slap geworden lul, hing mooi tussen zijn benen. ‘Nog steeds een bobbel?’ vroeg hij terwijl hij naar mijn kruis keek.

‘Uhm, ja,’ zei ik, ‘ik denk dat ik maar ga.’ Waarom blijf je niet even, zo te zien vind je dit best spannend en ik vind het niet erg dat je mij zo ziet hoor.’ Hij kwam naast me zitten en zei: ‘Je mag `m wel aanraken hoor!’ ‘Maar jongen, wil je dit wel?’ vroeg ik. ‘Ik vind het net zo opwindend als jij, hetb leek me altijd al lekker om betrapt te worden.’ was zijn antwoord.

Ik pakte zijn lekkere lul vast en voelde hem groeien in mijn hand. Langzaam deed ik mijn broek open en gaf mijn lul ook alle ruimte.

‘Straks komt er iemand binnen en dan?’ vroeg ik. ‘Nee hoor, iedereen is weg en zijn pas morgenavond terug.’ Ik deed al mijn kleren uit en was nu net als hem, volledig naakt. Al vond ik het best spannend in een vreemd huis met een vreemde jongen, maar het was ook erg geil.

Hij vertelde mij, dat hij net in een filmpje had gezien hoe je een man neuken moest, daar was hij geil van geworden en vandaar dat ik hem zo aantrof. ‘Mag ik jou neuken met condoom?’ vroeg hij. Nou, door hem wilde ik wel genomen worden. Al snel gleed zijn harde lul bij mij naar binnen en begon met neuken.

Hij hield het lang vol en kwam uiteindelijk klaar. Hij legde mij op mijn rug en nam mijn lul in zijn mond om me klaar te pijpen. Op het moment dat ik hard begon te spuiten, ging zijn deur open…


© Copyright B2B.