Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Bussloo.

Op Bussloo lag ik lekker naakt te zonnen, toen er een groepje jongens langs fietsten. Eèn van de jongens riep: ‘Meneer u heeft een dikke lul!’ Een ander riep tegen hem: ‘Moet je de mijne zien, die is pas dik!’ Ach, weer zo`n groepje knapen, dacht ik. Maar goed, ze kunnen beter roepen dat je een dikke hebt, als dat ze je uitlachen toch?

Als je zo in de zon ligt en er lopen andere naakte mannen langs, wil mijn lul op sommige voorbijgangers wel eens reageren. Ik vind het ook wel weer wat hebben hoor. Even later kwam hetzelfde groepje vanuit de ander kant weer voorbij fietsen. Iets langzamer dan net. Misschien omdat ze me dan langer konden bekijken.

‘Meneer, uw lul is groter dan net hoor!’ Ik lachte en stak mijn duim op. Ik ging weer verder met zonnen. Na een half uur kwam het groepje weer mijn richting op. Maar nu met de fietsen aan de hand, alsof een plekje aan het zoeken waren. Mijn vermoeden bleek juist. ‘Mogen wij hier liggen?’ vroeg een van hen, dat wees op een vrij stuk zo`n 3 meter naast mij.

‘Iedereen mag hier liggen, dus jullie natuurlijk ook hoor’ zei ik. De fietsen werden tegen een boom gezet en de 4 jongens gingen op een handoek liggen. Nu kon ik ze ook beter bekijken. Ze waren alle 4 best lekker en ik schat ze tussen de 18 en 22 jaar.

Zoals ik hen af en toe zat te bekijken, deden ze dat ook duidelijk bij mij. Ik hoorde ze af en toe fluisteren en lachen. Ik las mijn bladen die ik bij me had en de knapen gingen zwemmen. ‘Wilt u even op onze spullen letten?’ Natuurlijk jongens, geen probleem!’ Een uurtje later kwamen ze met natte broekjes terug. Mooi gezicht was dat.

‘Ach,’ zei een van de jongens, ‘ik doe mijn natte spul gewoon uit ook! Iedereen is hier immers naakt.’ De andere jongens deden hetzelfde en binnen een paar seconden waren ze alle 4 naakt. Bij het zien van die 4 lekkere piemels, moest ik even een opmerking maken en zei: ‘Nou jongens, jullie hebben ook allemaal een lekkere lul hoor!’

Twee van de jongens (Jasper en Rick beiden 18), kwamen naar me toe en we raakte leuk aan de praat. Ondertussen keken we steeds naar elkaars piemels waardoor ze telkens weer wat stijf werden. We hadden het over van alles en na een tijdje hielpen we elkaar bij het insmeren van de zonnebrandcreme.

‘Ik geloof dat ik even de bosjes inwandel,’ zei ik. Dat vonden zij een goed plan en liepen spontaan met me mee. Na een rondje gewandeld te hebben, vroeg Jasper of hij even aan mijn pik mocht voelen. Ach waarom niet? Hij pakte mijn lul vast en begon een beetje te trekken. Hij vroeg aan Rick om mee te doen. Rick twijfelde niet en knielde, om zo mijn zak te likken.

‘Het lijkt me ook lekker als je onze pikken tegelijk zou willen pijpen,’ zei Jasper. Ojee, twee van die stijve palen in mijn mond...? Ik pakte beide stevige pikken vast, drukte ze tegen elkaar en nam ze in mijn mond. Twee pikken had ik nog nooit tegelijkertijd in mijn mond gehad maar het was erg geil. Af en toe nam ik ze ook even apart in mond om flink aan te zuigen.

Daar zat ik dan op mijn knieën, twee geile palen te pijpen. Ik hield het best een tijdje vol tot ze beiden goed begonnen te spuiten. Rick stelde daarna voor om samen met Jasper, mijn paal te verwennen. Dat deden ze door er samen aan te likken en om beurten even te pijpen. Toen ik moest spuiten, mocht ik over hun heen spuiten en dat deed ik hard.

Toen we terugkwamen, waren de andere twee jongens (Quinten 20 en Roy 19) nog aan het zwemmen. ‘Waar bleven jullie zo lang?’ vroeg Quinten toen zij uit het water kwamen. ‘Uhm... even wandelen,’ zei Rick. ‘Ja, ja, maak dat de kat wijs,’ zei Roy. Ik biegde op dat we even met elkaars piemels bezig waren geweest.

Quinten en Roy, begonnen ineens ook aan elkaar te friemelen. Ik zag de pik van Quinten snel groeien en inderdaad... wat hij riep in het begin, dat zijn lul groot is, klopte zeker! Al was ik net klaar, toch had ik wel de behoefte om hem ook even flink te pijpen. Ook Roy`s pik was heerlijk om naar te kijken.

Ik besloot de jongens wat eten aan te bieden en zo liepen we naar de snacktent. Het kon straks nog een leuke avond worden. Na het eten gingen we gezamelijk een tijd zwemmen en we hadden veel lol. Rond 20:30uur kwamen we het water uit en lieten ons opdrogen door de warme zon en dronken wat.

‘Gaan we nog een beetje stout doen?’ Vroeg Quinten aan ons. Ik reageerde lachend: ‘Jou en Roy heb ik nog niet ghad, dus kom maar op!’ Voor ik het wist, likte ik aan de dikke lul van Quinten, terwijl Roy op zijn beurt aan mijn paal likte. Om en om hebben we elkaar stevig liggen pijpen. Het was inmiddels vrij rustig om ons heen, dus konden we prima onze gaan.

Naast ons lagen ook Rick en Jasper elkaar te pijpen. Quinten vroeg of ik hem met mijn dikke lul wilde neuken en kwam met zijn bolle kontje voor me zitten. Terwijl ik Quinten aan het neuken was, pijpte Quinten Roy. Na een paar minuten kwam Roy klaar. Ik wilde Quinten graag zien spuiten dus vroeg hem voor me te gaan liggen.

Het leek me geweldig als Rick en Jasper het met ons wilden eindigen door over Quinten te spuiten. Quinten lag languit en ik nam zijn stijve lul in mijn mond. Ik zei hem, dat hij een seintje moest geven als hij kwam. Dan zou ik alleen zijn eikel likken en kon hij spuiten.

Links van mij zat Rick te rukken en rechts van mij was Jasper met zijn paal bezig. Roy die al gespoten had, likte Quinten`s tepels. ‘Ik voel dat ik kom!’ riep Quinten en ik likte alleen nog zijn grote eikel.

Met flinke kracht spoot hij zichzelf onder. Rick volgde met een aantal stralen die hij over Quinten spoot. Ik concentreerde me nu op het geruk van Jasper en het mooie lichaam van Quinten. Gelijk met Jasper spoot ik mijn sperma over het mooie lichaam van Quinten.

Heel even kwamen we bij en doken nog even het water in om ons, en vooral Quinten, schoon te maken. Het was een heerlijke dag geweest voor ons allen en een week later spraken we opnieuw af...


© Copyright B2B.