Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Vroeger....

Op school was gymles een les waar ik me op verheugen kon. Niet zozeer het gymen zelf maar het douchen daarna. In de klas zaten een paar leuke jongens en die zag ik natuurlijk heel graag naakt. Samen met twee andere jongens, vormden wij altijd een vast groepje. We hadden het soms ook over het masturberen. Hoe je het deed, waar je het deed en ook over onze fantasieën.

Op èèn van de twee was ik erg gek. Ik dacht veel aan hem, natuurlijk ook als ik me aftrok. Onder de douche stonden we altijd bij elkaar en keken naar elkaars piemel, die meestal half stijf was. Die van mijn favoriete boy was het lekkerst om naar te kijken. We schaamden ons niet voor elkaar en stonden altijd even te helikopteren met onze ingesopte pikken.

De anderen moesten altijd weer om ons lachen. Voor mij was het ook opwinding. In gedachten sop je de ander in, trekt hem aan zijn pik en kom je samen klaar. Zover was het nog niet. Tot op een dag dat mijn favo boy en ik alleen waren in de pauze. We hadden het weer eens over rukken en fantasie. Ineens vroeg hij mij of ik wel eens aan hem dacht, als ik bezig was.

Ontkennen had geen zin, dus mijn antwoord was ‘ja.’ Hij bekende dat hij ook aan mij dacht, als hij aan zijn piemel lag te trekken. Vandaar dus deze vraag, dacht ik. Ik vroeg hem hoe hij dan fantaseerde. ‘Ik denk dan aan jouw lekker lijf, je strakke kontje en je geile pik en dan...’ Toen bleef het eventjes stil. Ik wilde meer weten, dus vroeg hem: ‘En dan???’

‘Dan fantaseer ik over hoe ik je verwen, hoe ik je aftrek en hoe ik je pijp.’ Antwoordde hij met een beetje blozend gezicht. ‘Zo fantaseer ik ook over jou!’ zei ik meteen. We moesten weer naar de les maar de wetenschap dat hij op die manier over me fantaseerde, hield me de hele les bezig en zat vrijwel de hele tijd met een flinke bobbel in mijn broek.

Na de les vroeg ik of hij met me mee ging naar mijn huis. Dat deden we wel vaker maar nu wilde ik het met een andere reden. Toen we op mijn kamer zaten, zei ik: ‘Breng je fantasie maar in praktijk.’

Hij twijfelde geen moment en haalde mijn –inmiddels- harde lul uit mijn broek. ‘Eindelijk’ zei hij. ‘Eindelijk heb je lul vast en dat voelt zo lekker!’ Het voelde bij mij ook lekker nu mijn favo jongen aan mijn lul zat te trekken. Ik volgde door zijn broek uit te doen en eindelijk ook zijn geile lul vast te pakken.

We zaten elkaar te rukken! ‘Pijp me,’ zei ik en hij nam mijn lul in zijn mond. Ik kreeg snel zin om hem ook te pijpen. We gingen op bed liggen en lagen elkaar in standje 69 te pijpen en te likken. Ik was al gek op hem maar dit betekende zoveel meer! Eigenlijk wilde ik hem voor altijd naakt tegen me aan voelen.

Na getrokken, gelikt en gepijpt te hebben, wilden we beiden verder gaan. ‘Zou je me willen proberen te neuken?’ vroeg hij. Ik was er klaar voor en deed een condoom om mijn paal om hem vervolgens te nemen net zoals ik in mijn fantasie deed.

Ik neukte hem en bij elke beweiging piepte het bed harder. ‘Dieper, harder!’ riep hij. Hij wilde me helemaal en ik hem. Ik neukte hem in alle denkbare standen. Hoe geiler, hoe beter. Daarna ging ik op mijn rug liggen en hij kwam op me zitten om zich klaar te trekken. Het gevolg was een paar flinke stralen die hij spoot. Het was zo lekker om te zien hoe hij klaarkwam.

Nu moest ik nog. Hij nam mijn paal in zijn mond om me klaar te zuigen. Het duurde niet lang voor ook ik klaarkwam. Die avond bleef hij eten en ik bracht hem daarna naar huis. Voor ik ging slapen, trok ik me nog even stevig af. Niet meer op een fantasie maar op de werkelijkheid van vanmiddag. Met plezier ging ik de volgende dag naar school...


© Copyright B2B.