Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


De buurjongen.

Met mijn half slaperige hoofd, naakt en een ochtendpaal, liep ik naar mijn containers -die achter in de tuin staan- toen bleek dat de poortdeur nog open stond. Ik zag het zelf nog niet eens, tot mijn buurjongen voor me stond. ‘Zo, net wakker zie ik?’ zei hij lachend.

Ineens besefte ik dat hij naar mijn ochtendlul keek en ontkennen had geen zin. ‘Ik heb `m `smorgens ook altijd stijf hoor’ zei hij. Een beetje beschamend vroeg ik of hij wat drinken wilde. Wat kon ik anders? Hij had me toch al gezien. Ik liep met hem naar binnen en zei dat ik me even aan ging kleden. ‘Voor mij hoeft dat niet hoor, je ziet er zo ook goed uit!’ kreeg ik als reactie.

Hij daagde me duidelijk uit. ‘Wat ziet er goed uit?’ vroeg ik hem terwijl ik wist waar hij op doelde. ‘Nou je flinke kloten en je harde pik!’ Ik vond het leuk om te horen maar wist ook even niet wat ik nu verder moest doen.

Ik vond het niet erg dat hij me betrapt had. Het had immers ook een ander kunnen zijn, die me zo had gezien. Het is een leuke en knappe gozer en ik had al vaker over hem liggen fantaseren. ‘Mag ik even over die grote kloten aaien?’ vroeg hij zonder blikken of blozen. Mmm, tja, dit is een kans natuurlijk. ‘Je mag best even voelen hoor’ zei ik.

Met zijn hand kwam hij richting mijn zak en voele en kneedde een beetje. ‘Jouw zak zit goed vol!’ grapte hij. Al snel raakte hij ook mijn lul aan. ‘Het is een geile lul’ zei hij terwijl hij nu mijn zak en mijn lul aan het strelen was.

Waarom doet hij dit en wil hij dit, vroeg ik me af. Maar het was ook lekker wat hij hier stond te doen. 22 jaar en dan even aan je buurman voelen… ‘Wil je mijn lul ook zien?’ vroeg hij, terwijl hij langzaam zijn broek liet zakken. Plotseling zag ik zijn vette piemel. ‘Zo! jij bent flink geschapen zeg!’ zei ik. Ik heb een beste pik, maar van hem was duidelijk groter. ‘Hoe groot is dat ding?’ vroeg ik. ‘21cm volledig stijf.’ Was zijn antwoord. Dat wilde ik zien en begon ook aan zijn lul te zitten. Al snel was zijn lul keihard. Wat een enorm geil ding heeft hij!

Wat had ik een zin om mijn buurjongen even flink te pijpen zeg! Ik aarzelde niet en nam dat vette ding in mijn mond. Hij genoot zichtbaar van mijn pijpkunsten en ik van zijn vette lul. ‘Is het in bed niet wat makkelijker?’ vroeg hij een tijdje later. Hij wilde duidelijk meer en we gingen naar boven.

Terwijl we naar boven liepen, vertelde hij me, dat hij al een lange tijd aan me denkt als hij zich rukt. Dit was hem een droom, een wens.

Op bed ging hij eerst mij een flinke tijd pijpen tot hij vroeg of ik ook voor neuken was. Nou, je lekkere, knappe en geile buurjongen neuken, wie wil dat niet?

Het was alsof deze jongen me in zijn macht had en ik liet me gaan. Hij was duidelijk toe aan een beurt en ik neukte hem hard en diep in zijn gladde kont. Hij wilde mij en ik hem. Na een tijd geneukt te hebben, wilde ik zijn vette fluit weer in mijn mond. We gingen elkaar een tijd flink pijpen. Ik wilde graag zien hoe hij klaar zou komen. Hij kwam op me zitten met zijn paal vlak voor me. Hij trok zich hard en stevig af en spoot flink.

Zijn sperma zat op mij, op het bed en zelfs tegen de muur. Wat een stralen, wat veel! Het kon me niets schelen en ik ging op hem zitten om hetzelfde te presteren. Hij keek me geil aan terwijl ik me trok en… ook ik kwam heftig klaar. Mijn buurjongen had ik onder gespoten!

Nu komt hij elke twee weken een avond bij me en niet alleen voor de gezelliheid hoor!

© Copyright B2B.