Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Seks in het bos.

Langs het bos fietste ik, toen ik plotseling een geluid hoorde. Het leek een kreunend geluid. Ik zette mijn fiets even aan de kant en dook nieuwsgierig wat verder het bos in. Wat ik zag, was best opwindend. Er lag iemand te masturberen. Ga ik een stukje verder het bos in of loop ik terug? Ik wilde meer zien maar wat, als ik die persoon betrappen zal?

Ik besloot van de andere kant te komen en te doen alsof ik een wandelaar was. Toen ik van de andere kant kwam, kon ik beter zien wat daar gebeurde. Het was een jongen die heerlijk aan zijn lul lag te trekken. Ik kwam dichterbij en deed net of ik toevallig even moest plassen.

Op dat moment zag hij mij en het eerste wat hij zei was: ‘oh...uhm....’ en sloeg meteen zijn handen om zijn lul. ‘Ga gerust je gang jongen, af en toe heb je het nodig toch?’ was mijn reactie. Om hem misschien wat meer op zijn gemak te laten voelen, vervolgde ik met: ‘Ik ruk mezelf ook wel eens in het bos af.’ ‘Bovendien zie je er goed uit!’ vervolgde ik.

Hij moest lachen en leek redelijk op zijn gemak. Om hem helemaal van het ‘betrapte idee’ af te helpen, deed ik mijn broek omlaag en liet hem mijn lul zien. ‘Zo!, da`s een beste!’ was meteen zijn reactie.

‘Nu je mijn lul gezien hebt, kun je jouw handen ook wel weer van je lul halen hoor’ zei ik lachend. Hij deed dit en kon nu goed zien wat voor een prachtige dikke piemel deze jongen had. ‘Die van jou is anders ook groot zeg!’ zei ik hem. Ik stelde me voor en hij deed hetzelfde. Jidde was zijn naam.

Ik kwam bij hem zitten en pakte zonder na te denken, dat dikke ding vast. ‘Als je het niet wilt, moet je het zeggen hoor’ zei ik. ‘Nee, hoor, het voelt juist lekker, ga maar door!’ kreeg ik als antwoord. Zijn lul leek nog dikker en groter te worden, dan hij al was. Ik zat nu zomaar een mooie slanke, gladde jongen, aan zijn dikke lul te trekken. Met mijn andere hand streelde ik zijn grote, gladde zak. Dit kon nog wel eens heel leuk gaan worden in het bos!

‘Nu wil ik jouw lul ook trekken, als dat mag’ vroeg Jidde. ‘Pak `m maar stevig vast jongen!’ Hij trok me heerlijk alsof hij dit elke dag deed. ‘Heb je dit vaker gedaan?’ Nee, het is de eerste keer dat ik een man aftrek’ was zijn antwoord. Ik zei met een knipoog tegen hem, dat als hij net zo lekker zou kunnen pijpen, als dat hij voor de eerste keer een man trekt, ik wel erg nieuwsgierig zou zijn.

Hij twijfelde niet en nam mijn harde lul in zijn mond. Men! Wat kan hij goed pijpen zeg! Het was voor mij lang geleden dat iemand me zo goed pijpte. Het idee dat ik zo ook zijn lul pijpen zou, maakte me nog geiler.

Hij ging op zijn rug liggen en ik zat tussen zijn benen. Een prachtig mooi glad lichaam, een mooie kop en die dikke, mooie paal voor mijn neus. Mijn dag kon niet meer stuk! Ik bgon zijn gladde zak te likken en daarna nam ik zijn lul in mijn mond. Dat paste net! Zelf heb ik ook wel een redelijk dikke lul maar dat van hem was nog een stuk breder!

Al moest er wat moeite voor doen, dit was de kans om deze geile boy eens goed te zuigen. Hij genoot zichtbaar, kreunde en pakte af en toe mijn hoofd vast, zodat zijn paal in mijn mond bleef. Het trekken, pijpen en likken, hielden we lang vol.

Een tijd later liet hij me weten, nieuwsgierig te zijn naar het neuken. Hij was ook nog nooit geneukt geweest. Ik legde hem netjes uit dat het de eerste keer wat pijnlijk kan zijn en als hij het echt zou willen, ik heel voorzichtig met hem zou zijn. Ik kreeg zijn vertrouwen en ik kon nu voor de eerste keer zijn kontje zien. Zo mooi en geil als de rest was, was zijn kontje ook. Een mooi, eveneens glad kontje! Ik streelde eerst zijn billen en ging langzaam naar zijn sterretje. Ik duwde zachtjes mijn paal tegen zijn sterretje en langzaam liet ik hem naar binnen glijden. Het deed hem gelukkig geen pijn en ik mocht verder gaan. In een korte tijd zat mijn paal in hem en ging ik van zachtjes neuken, naar steeds een beetje sneller en harder.

We waren totaal niet bezig met het feit dat iemand ons gekreun en het ketsende geluid zou horen. Het was geil, lekker en erg spannend allemaal. Na een tijd neuken, voelde ik dat ik zou komen. We hadden afgesproken dat ik niet in zijn kont klaarkomen zou, dus trok ik mijn lul uit zijn kontje. We gingen even tot rust komen want we wilde beiden nog niet klaarkomen.

We dronken wat, streelden en kusten elkaar op lekkere plekjes om langzaam weer opnieuw te beginnen. Toen ik amper was begonnen met het likken van zijn zak, hoorden we geritsel en gegiechel. ‘Betrapt!’ was door het halve bos te horen. ‘Maar ga rustig verder hoor, wij worden er ook geil van’ zei èèn van de jongens lachend, terwijl zij naar ons toe kwamen lopen.

De jongens vertelden ons dat zij zelf ook regelmatig met elkaar in het bos bezig waren en het spannend vonden om zo ‘open en bloot’ tekeer te gaan. Het leek mij wel een lekker plan om met zijn allen verder te gaan. De jongens zagen er goed uit en jongens die het vaker doen, zijn vast niet vies van twee piemels meer.

‘Zijn jullie net klaar of moeten jullie nog beginnen?’ was mijn vraag. ‘Nou,’ zei de jongen die zich als Bas voorstelde, ‘Jeroen en ik moeten nog beginnen. ‘Zullen we anders bij jullie komen liggen?’ vroeg Jeroen. Ik keek Jidde met een geile blik aan. Jidde`s blik zei ook genoeg. Ik nam het voortouw en vroeg eerst aan de jongens hoe oud zij waren. Bas bijna 19 en Jeroen was net 18 geworden. Op de vraag of zij een stel waren, was het antwoord ‘nog niet.’ Die vraag kreeg ik natuurlijk terug en moest hen zeggen, dat ik Jidde pas net kende. ‘Zoals jullie ons hebben betrapt, heb ik Jidde betrapt.’

Onder het gepraat door, begonnen Bas en Jeroen elkaar te zoenen en wat te friemelen. ‘En..’ vroeg ik, ‘zijn jullie ook goed geschapen?’ ‘Nou,’ zei Jeroen, mijn lul is een centimeter of 17 denk ik maar die van Bas is pas echt flink. ‘Als jullie ons nou eens uit de kleren helpen’ zei Bas. Zo stond Jeroen voor Jidde en Bas voor mij, met beiden een boxer en t-shirt aan. ‘Trek maar naar beneden, dan kunnen we lekker beginnen.’ zei Bas.

Jidde en ik trokken tegelijk de broekjes van Jeroen en Bas omlaag. Een lekkere dikke en vrij lange piemel kreeg ik te zien. Ik wilde zo snel mogelijk weten hoe dat ding stijf zou zijn. Ik pakte zijn half stijve piemel vast en begon hem zachtjes te pijpen. Ik voelde hem groeien in mijn mond en snel ook. Ik vond de piemel van Jidde al zo flink maar die van Bas was een maatje enorm te noemen. Ik lette eigenlijk niet meer op hoe de pik van Jeroen was. Jidde was ook hem al aan het zuigen.

Het was de tweede grote paal die ik vandaag mocht pijpen. Wat een dag! Onder het pijpen door, keken Jidde en ik elkaar regelmatig aan. We vonden het allebei lekker zo. Ik had me al wel voorgenomen dat ik met Jidde sowieso contact wilde houden. Die knapperd zat nu gewoon een ander te pijpen. Maar ja, ik deed hetzefde natuurlijk.

Na een tijdje begonnen Jeroen en Bas ons te pijpen terwijl wij op onze rug lagen. Na zo`n 10 minuten, wilden ze wisselen en zo kon ik nu ook Jeroen eens goed bekijken. Met zijn helder blauwe ogen keek hij me indringend aan. ‘Zo en nu jij met je dikke fluit!’ zei Jeroen. Een geile blik van weer zo`n mooie jongen. Mijn ogen gingen al snel richting zijn lul. Net dacht hij nog een 17cm te hebben maar ik kon zo zien dat het zeker wel 18cm moest zijn. Hoe dan ook, het was een heel erg mooie, rechte lul. ‘Wat hebben we toch allemaal een lekkere pik!’ riep ik, terwijl ik de stijve van Jeroen begon te pijpen.

Bas en Jidde lagen elkaar om beurten flink te pijpen en het harde gekreun van Jidde maakte me zo enorm geil. Ik wist dat ik Jidde straks ook nog een beurt geven zou, maar was nu even met de geile Jeroen bezig. ‘Ik wil je neuken’ zei ik tegen Jeroen. Uit mijn portomonee pakte ik een condoom en deed hem om mijn keiharde paal. Hij kwam met zijn kontje voor me zitten en ik duwde mijn lul in èèn beweging diep in zijn strakke kont.

Jeroen wilde dat ik hem hard neukte. Dat deed ik al snel. Ik pakte hem stevig vast en neukte hard en snel. ‘kom in me!’ riep Jeroen. Maar dat wilde ik graag bij Jidde doen. Ik kon mezelf goed inhouden. Bas wilde Jidde palen en vroeg of ik een condoom voor hem had. Ik heb er altijd een paar bij me, dus dat zat goed. Zo lagen we flink tekeer te gaan het verder zo rustige bos.

Even namen we een pauze en bespraken we met elkaar waar en hoe we straks klaar zouden komen. Ik zou zo weer met Jidde bezig gaan en Jeroen met Bas. Jeroen wilde graag bij Bas in zijn mond komen en Bas in het kontje van Jeroen. Ik zou Jidde in zijn gezicht spuiten en Jidde ook bij mij.

Zo lagen we als ‘twee koppels’ vrij dicht naast elkaar, weer heerlijk bezig te zijn. Ik kon Jidde zijn dikke, grote paal weer zuigen en geile op het zien dat Bas hetzelfde deed bij Jeroen. Nu was het tijd voor de ‘finale’ en ik begon Jidde te neuken. Bas volgde het voorbeeld en begon Jeroen te palen. Dat ging bij die twee zo hard, dat ik alsmaar geiler werd. Dat mooie strakke ventje, dat op nog geen meter afstand hard genomen wordt.

Ik neukte Jidde ook steeds harder, tot ik het niet meer houden kon en spoot Jidde hard in zijn gezicht. Hij genoot en kwam op me zitten, zodat ik hem klaar kon trekken. Een heerlijk gezicht, die grote, dikke lul voor me die zo zou gaan spuiten. Alsof de hele wereld hem mocht horen, kwam hij met veel geluid klaar. Vele stralen spoot hij tegen me aan met veel kracht. De jongen die ik pas had leren kennen, was voor mij perfect!

Ook Bas was zover en kwam klaar in het strakke kontje van Jeroen. Hoewel Jeroen eerst in de mond van Bas wilde komen, wilde hij toch graag iets anders. Hij was erg opgewonden geworden bij het zien, dat Jidde flink veel tegen mijn gezicht spoot. Hij wilde ook graag tegen mijn face spuiten. Het was voor mij een mooie verrassing en verheugde mij op zijn stalen. Ik mocht hem klaartrekken. Mijn gezicht nog onder het sperma van Jidde, zou nu nog wat krijgen.

Daar kwam deze 18jarige boy. Uit zijn lul kwamen ook vele stralen en ik genoot van zijn geile blik, bij elke straal dat hij spoot. Het zat werkelijk overal. Wat was het een enorme geile middag geweest zeg! Jidde is die middag met mij mee naar huis gegaan. We hebben wat gegeten, hebben een leuke avond en heerlijke nacht gehad! We hebben nog altijd contact met Bas en Jeroen. Wie weet gaan we binnenkort weer lekker met zijn vieren naar bed!

© Copyright B2B.