Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Feest in de stad!.

Het was feest in de stad. Ik was wat kroegen in geweest en had het erg naar mijn zin. Ik wilde naar huis gaan maar moest onderweg nodig plassen. In een steegje kon ik dit doen en deed mijn gulp open. Op dat moment kwamen er twee jongens aan. Eèn van de jongens zei: “moet je het kwijt?’ Waarop de andere jongen lachend zei: “ zal ik `m ff vasthouden voor je?” Zowel ik als hun waren aangeschoten en ik antwoordde met: “Hou `m maar ff vast voor mij.’

Eèn jongen wam achter me staan om me overeind te houden en de ander pakte mijn pik vast, zodat ik kon plassen. Toen ik zijn handen om mijn pik voelde, had ik snel een stijve. Hij hield mijn pik vast, tot ik klaar was. ‘bedankt voor de hlup’ zei ik en wilde verder lopen.

‘Wij moeten ook nodig’ zei een van de jongens. Beiden haalden ze hun lul uit de broek om ook even hun behoefte te doen. ‘Wil je de onze ook even vasthouden?’ vroeg een van hen. Ik pakte beide pikken vast en ze konden hun gang gaan. Het voelde best lekker om deze twee pikken vast te houden. Ze stelden zich voor als Jelmer en Coen. Beiden 19 jaar. Ik voelden hun pikken ook iets stijf worden. Beidden hadden ze best een dikke piemel.

Na we onze behoefte hadden gedaan, wilden ze er nog eentje drinken en vroegen of ik ook mee wilde gaan. Het was feest, dus nog eentje dan en daarna naar huis. We raakte aan de praat en eigenlijk ging het over wat we zojuist bij elkaar gedaan hadden. We waren het erover eens als dat je elkaar een handje kunt helpen, je dat moet doen.

De tijd tikte door en langzaam werden we ook weer nuchter. Het was een leuke avond en vroeg of ze nog zin hadden om heel even bij mij thuis een afzakkertje te nemen. Zij liepen met me mee en onderweg moesten we weer wat kwijt. We lieten elkaar doormiddel van opmerkingen blijken, dat we ook meer met onze fluit konden doen.

Eenmaal thuis, zaten we voor de tv wat te kletsen met een pornfilm op. Het had weing tijd nodig voor we onze broeken lieten zakken en samen zaten te rukken. Jelmer had een dikke lul met een lengte van ongeveer 17cm. Coen`s lul was ongeveer net zo groot als mijn lul en even dik als dat van Jemer.

‘Iemand zin om me te pijpen?’ vroeg ik na een tijdje. Ze kwamen voor me zitten en zogen om beurten aan mijn paal terwijl ze zich bleven rukken. Coen vroeg of het niet makkelijker was om met zijn drieën naar mijn bed te gaan. Ik vond het een prima idee en wist dat er dan meer zou gebeuren dan alleen het trekken en pijpen.

We gingen naar boven waar Coen meteen Jelmer begon te neuken. Ik riep dat het best was harder kon. Ik lag heerlijk te kijken hoe Coen steeds harder het kontje van Jelmer neukte. Met flinke halen paalde hij hem hard en stevig tot hij in hem klaarkwam. Ik kwam ook al bijna klaar bij het zien van dit stevige geneuk, maar ik kon me inhouden.

Daarna mocht ik Jelmer flink palen. Ook ik moest harder en dieper neuken. Mijn bed bonkte tegen de muur maar het kon me niks schelen. Ik was Jelmer hard aan het neuken! Toen ik voelde dat ik moest komen, vroeg ik waar hij het wilde hebben. ‘Spuit in mijn mond!’ riep hij en ging voor me zitten. Dat lekkere bekkie zou ik wel even vol spuiten. Met hard gekreun spoot ik. ‘Wow, wat spuit jij veel!’ zei Coen, die van dichtbij zag hoe ik zijn maatje in zijn mond spoot.

We gingen douchen en kwamen op mijn bed tot rust. We vielen in slaap... De volgende ochtend werd ik wakker doordat Coen aan mijn lul en zak aan het likken was. Dat was lekker wakker worden! Jelmer sliep nog en lieten we even zo. Hij had zijn rust wel even nodig nadat hij door Coen en mij zo flink geneukt was. Ik pakte Coen`s hoofd vast en duwde mijn harde paal in zijn mond. ‘Pijp me maar even wakker.’ Zei ik. Een lange tijd gleed mijn lul in en uit zijn mond. Ik had zin om Coen ook te pijpen, dus pakte ik zijn dikke lul en nam hem in mijn mond.

Onder het pijpen, streelde ik zijn zak en kneep in zijn lekkere tepels. Hij was bijna zover, begon flink te hijgen en spoot me onder. Van het gekreun was Jelmer wakker geworden. ‘Zo, jullie zijn weer geil bezzig geweest?’ ‘Ja schat maar nu ga ik jou even lekker pijpen,’ zei ik. Ik nam zijn ochtendlul in mijn mond en zoog zo flink als ik kon. Ook zijn dikke lul spoot me onder.

Coen begon mij overal te likken en Jelmer pijpte me. Het duurde niet lang voordat ik in zijn mond spoot. We besloten het volgende weekend te gaan stappen en misschien zouden we dan wel weer met elkaar in bed belanden...

© Copyright B2B.