Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Brent & Lorenzo.

Het was een warme zomerdag, toen ik in de stad liep en een straatverkoper met mij in gesprek kwam. Het was een leuk praatje. Niet zozeer over wat hij te melden had maar het was een lekker ding om te zien en dat liet ik ook wel blijken. Een mooie getinte jongen met kort haar en een leuke uitraling. Het gesprek ging over in wat persoonlijke dingen. Waar woon je, hoe woon je, wat zijn je hobby`s etc. Hij ronde het gesprek af met: ‘ik hoop je nog eens te zien!’ Ik hapte meteen toe en zei: ‘kom anders langs als je wilt.’ Ineens ging het gesprek weer verder en het kwam tot een afspraak.

Zaterdagmiddag kwam Lorenzo bij me. Hij had een korte broek aan en een t-shirt. Wat zag hij er goed uit in die zomerse kleding! Mooie donkere benen met heel weinig haar en glimmende armen. Ook zag ik een heel mooie, erg opvallende bobbel in zijn broekje.

Na wat gedronken te hebben, vroeg hij of hij mijn huis mocht zien. Toen ik hem mijn slaapkamer liet zien, duwde hij me ineens op bed. ‘Ja, jij dacht zeker dat ik niet wist wat je wilde?’ zei hij. Hij pakte mijn armen vast en kwam op me zitten. Ik kon geen kant meer op en zak zijn bobbel in zijn broek nu een heel stuk groter.

Hij begon me te zoenen en fluisterde in mij oor: ‘Ik wil heel geile en harde seks met je!’ Over het algemeen neem ik het initiatief maar dit was ook wel eens leuk! Mijn broek zat al snel heel krap en de zijne spong zowat los!

Heel langzaam deed hij zijn korte broek uit en ik zag niet een flinke, maar enorme bobbel in zijn onderbroek zitten. Eerst ging zijn t-shirt uit en kon zijn prachtige donkere lijf zien. Glad, strak en heel opwindend. ‘Trek langzaam mijn onderbroek uit’ zei hij. Voorzichtig en erg langzaam trok ik het broekje steeds verder naar beneden. Wow! Wat ik al vermoede, klopte! Een enorme grote, lange donkere lul kwam tevoorschijn. Ik voeg hem hoe groot dat geile ding wel niet was. ’23 centimeter en je mag hem nameten hoor.’ Nou, dat geloofde ik echt wel. Wat een joekel van een ding!

Ik trok mijn kleren uit en mijn lul van 20 centimeter beviel hem gelukkig ook! Ik pakte zijn enorme lul met beide handen vast. Jemig, wat was dat geil zeg! Ik wilde hem pijpen en probeerde hem zo diep mogelijk in mijn mond te nemen. Ik zoog stevig en hij kreunde het uit. ‘Wat zuig je goed! ’zei hij. Ja, wat wil je, ik droomde altijd al van zo`n flinke donkere lul!

Hij ging op zijn handen en knieën zitten en wilde dat ik hem neuken zou. Ik duwde mijn lul in zijn mooie donkere kont en begon hem te neuken. ‘Harder!’ riep hij. ‘Ik ben jouw slet!’ Deze jongen gaf zich totaal over en mij en ik begon hem keihard te palen. Als een wilde ging ik tekeer in zijn kont. Ik hield het na een tijd niet meer en kwam in hem klaar. Het voelde alsof ik hem helemaal vol spoot. Wat was hij geil zeg!

Nadat ik klaargekomen was, zoog ik hem af. Weer nam ik zijn enorme lul in mijn mond. Ik wilde dat hij tegen mijn gezicht spoot en dat deed hij. Ik zat er helemaal onder en hij likte me schoon.

‘Mag ik bij je blijven slapen?’ vroeg hij. ‘Dan kunnen we vannacht nog een keer tekeer gaan.’
Dat vond ik prima natuurlijk en die nacht zijn we weer enorm flink tekeer gegaan om dit de volgende ochtend normaals te herhalen. We hadden de perfecte seks met eklaar en deden het een lange tijd, minstens 4 keer in de week.

© Copyright B2B.