Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Ik wilde graag eens goed met vakantie dit jaar dus alle bijbaantjes die ik kon vinden nam ik aan. Zo kwam ik bij de supermarkt een briefje tegen: Gezocht oppasser voor zaterdagavond en nacht op 2 jongens. Ik reageerde en kon komen voor een korte uitleg etc.

Mevrouw en meneer des huizes gingen uit en zochten iemand die wilde oppassen op hun zonen. Èèn van 18 en èèn van 19. Ze wees me de logeerkamer waar ik dan die nacht kon blijven slapen. Alles was voor elkaar en ik kwam op die dag op de afgesproken tijd.

Nadat hun ouders weg waren zijn we eerst gaan koken met zijn drieën. Uiteraard was er ook de optie om patat te halen maar daar kozen we niet voor. Een stevige maaltijd is belangrijk. Na het eten wasyen ze alles keurig af. Ik had niets met ze te doen. `Savonds keken we wat naar de tv en deden spelletjes.

Rond 22.00 uur gingen de jongens naar hun kamer. De jongste ging slapen en de oudste ging wat internetten. Ikzelf bleef beneden tv kijken. Toen het rond 23.00 uur was liep ik naar boven en de jongste sliep al. Bij de oudste brande nog licht. Zonder te kloppen liep ik ook zo naar binnen.

Ik wist niet wat ik zag, Hij zat zich achter de pc af te trekken en schok toen ik binnenkwam en legde gelijk zijn handen op zijn lul. "Geeft niets hoor jongen" zei ik, "Dat doe ik ook zo vaak." Omdat hij 18 was kon hier moeilijk anders over denken. Toch kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen.

"Ben je met meisjes aan het chatten?" vroeg ik. Met het schaamrood op zijn wangen zei hij: "uhm... nee, niet echt..." Ik kwam dichter naar hem toe en zag op het beeldscherm dat hij met een jongen bezig was. "Ben je homo?" vroeg ik. "Uhm... TJa... Nou ik chat veel met jongens maar weet eigenlijk nog niet wat ik ben." Hij vertelde me dat zijn ouders dit niet wisten en vroeg of ik niets wilde zeggen. Ik beloofde mijn mond te houden. Hij zei vaak foto`s van hemzelf te maken en zo te ruilen op het net.

Het gesprek liep voor hem zo goed dat zijn hele schaamte weg was en hij zijn handen ook van zijn lul weg haalde. "En jij?, wat ben jij?" vroeg hij. "Ik val ook op jongens" zei ik en legde hem uit dat hij zich niet hoeft te schamen voor zijn gevoel. Het gesprek was persoonlijk, maar vertrouwen was er snel.

"Ik zou graag wat foto`s van mezelf willen hebben waar ik helemaal op sta, zou jij die willen maken? niet met een stijve hoor!" Hij gaf me zijn camera en we gingen naar beneden zodat we op de bank een aantal foto`s konden maken.

Hij ging op de bank zitten en toen zag ik pas dat hij een lekkere lul had. Ik maakte en paar foto`s zoals hij dat wilde. Ondertussen had ik wel een stijve gekregen in mijn broek en hij zag dat. "Zo te zien heb jij wel een stijve" zei hij. "Tja wat wil je, je ziet er lekker uit en ik mag alleen foto`s van je maken" grapte ik.

"Nou... als je wilt mag jij wel aan mijn piemel zitten hoor maar dan wil ik de jouwe ook graag zien!" Zei hij. Ik zei dat dit niet de bedoeling was, al wilde ik het natuurlijk dolgraag. Toch wilde hij wel eens voelen hoe het was als een ander aan zijn lul zat, dus... oke...

Ik ging bij hem op de bank zitten, nadat ik mijn kleren uit gedaan had en begon met zijn lul te spelen, eerst wat aaien, maar toen hij al snel stijf was begon ik hem af te trekken. HIj pakte ook mijn lul en begon er ook aan te trekken. "Wat is dit geil!" zei hij. Ik kon me er helemal in vinden. "En pijpen? hoe voelt dat?" vroeg jij mij. Ik pakte zijn grote paal, deed hem in mijn mond, pijpte hem en zei: "Zo voelt dat!" "OH... wat lekker is dit! kun je hem nog dieper nemen?" vroeg hij.

Ik probeerde de volle lengte van zijn geile paal diep in mond te nemen maar er bleven nog een aantal centimetertjes over. Ik pijpte hem een tijd tot hij vroeg hoe zoenen en likken met een jongen was. Die nieuwsgierigheid wilde ik hem wel zien, hij had me inmiddels zo geil gemaakt dat ik alles met hem wilde doen. Ik zoende hem en trok gelijktijdig aan zijn lul. Daarna likte ik hem. Eerst zijn oorlelletjes, toen zijn nek, zijn tepels, armen, benen en zo ging ik naar zijn kruis en likte ook zijn ballen en rond zijn anus.

Door dit alles was zijn lul nu echt superhard wat erg lekker voelde. "Mag ik jou ook pijpen en likken?" vroeg hij. Nu ging ik liggen en nam mijn stijve paal in dat jonge mondje. Hij pijpte zo heerlijk dat hij nog wel een tijdje mocht doorpijpen. Dat deed hij ook.

We waren beide nu zo enorm opgewonden dat we elkaar graag wilde neuken. Hij wilde dit in zijn eigen bedje doen. We liepen naar boven en gingen in zijn bedje liggen. Ik ging op mijn rug liggen, hij pakte een condoom en deed dat om zijn lul. Dat zag er lekker uit hoe hij zijn condoom om zijn lul rolde. Hij duwde zijn lul in mijn kontje en neukte me vrij snel. Zo jong en zo geil! Dit hield hij een minuut of 15 vol en kwam heerlijk klaar.

Toen was het mijn beurt om hem een beurt te geven. Daar ging mijn lul, hij verdween in het geile kontje van de jongen. Ik neukt de jongen op wie ik moest oppassen. Hij kreunde net als mij, het was heerlijk. Ook ik spoot heelijk in hem. "Tjonge! wat was dit lekker allemaal!" zei hij. Ik was het helemaal met hem eens.

We lagen in zijn bed, naakt tegen elkaar aan te zoenen, te strelen en te likken toe plotseling Ahhhhhhhhhhhhhhh...... hoorde. Het bleek uit de kamer van zijn broertje te komen. Wij wisten dat hij zich ook had afgetrokken. De volgende morgen bij het ontbijt zei hij: "En hebben jullie mij ook nog gehoord? ik jullie wel!"

We beloofden elkaar dat we niets zouden vertellen, ik was met zijn broer naar bed geweest, hij had alles gehoord en trok zich daarop af. We hebben alle drie een leuke nacht gehad. Hun ouders kwamen terug en vroegen gelijk: "En kon je het aan?" "Geen probleem" zei ik. "Als ik nog een keer op ze moet passen dan doe ik dat graag" en ik knipoogde naar de jongens...