Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Twee geile boys.

Op een zomerse dag ging ik een flink stuk wandelen. Lekker weer, een beetje wind, dus prima te doen. Na een flink stuk gelopen te hebben, kwam ik bij een groot bos aan. Het rook er lekker en wilde hier wel even uitrusten. Ik liep verder het bos in en zag ineens twee fietsen staan. Er moeten hier dus mensen zijn, dacht ik.

Ik keek rond en zag een stukje verder twee jongens liggen, die met elkaar bezig waren. Ik werd meteen opgewonden e kreeg vwijwel meteen een enorme paal in mijn korte broek. Ik besloot op hen af te lopen en te zien wat er gebeuren zou. Zachtjes kwam ik stapje voor stapje hun kant op. 'Betrapt!' riep ik, terwijl de ene jongen de andere stevig aan het zuigen was.

'Hi' zei een van de jongens wat beschamend. 'Ga rustig door'zei ik.'ik vind het alleen maar geil om jullie zo bezig te zien hoor!' Een beetje aan elkaar friemelend, wisten ze toch even niet wat hen overkwam. Ik trok meteen mijn kleren uit. 'Zo, nu ben ik ook naakt!' Ik stelde me voor en dat deze zij ook. Dylan en Mike, beiden 18 jaar jong. 'Wat een joel heb jij!' zei Dylan bij het zien van mijn stijve paal. 'Jullie ook!.' was mijn reactie op het zien van hun pikken. Wat een dikke en lange aparaten zag ik.

'Pak die van hem maar vast!', zei Mike tegen Dylan. 'Mag ik?' vroeg Dylan. 'Doe ermee wat je wilt' zei ik meteen. Destrakke, knappe Dylan sloeg zijn handen om mijn enorme lul en begon me te trekken. Meteen was ik bloedgeil. Ik wilde seks met beide heren. Ik wilde die dikke piemel flink verwennen. Terwijl Dyland me trok, wreef Mike over mijn lichaam. Geen plekje sloeg hij over. Langzaam kwam MIke bij mijn mond en wilde me tongen. Normaal doe ik dat niet snel, maar ach, ook Mike is een knappe mooie bo, dus liet ik me helemaal gaan bij deze geile jongens. Nadat Dylan aan mijn paal gezogen had, wilde MIke dit ook. Mike zoog stevig aan mijn paal en enorm goed!

Ik had zin om deze jongens flink te verwennen, dus na mij gepijpt te hebben, begon ik hun te pijpen. De pik van MIke ging nog wel maar die van Dylan was echt dik maar zoog hem stevig. MIjn lul is 6cm breed maar de lul van Dylan was zeker 7cm breed. 'Wil je ons palen?' vroeg Mike. Natuurlijk wilde ik deze heren even stevig in hun kont nemen. Dylan wilde als eerst en ging met zijn bolle kontje voor me liggen. Ik wilde hem geen pijn doen, en schoof langzaam mijn hele lul bij hem naar binnen. Toen hij aan mijn stijve gewend was, wilde hij even hard en diep genomen worden.

Daar lag ik Dylan te palen in zijn mooie kontje. Wat een droom! Mike kwam bij me zitten en terwijl ik tekeer ging op Dylan, pijpte ik MIke zijn grote lul. We waren alle drie enorm geil en best luidruchtig bezig in het bos. Heerlijk was het, alle drie naakt en in de vrije natuur. Nadat ik Dylan even geneukt had, wilde Mike ook mijn lul voelen. Mike had duidelijk veel ervaring met geneukt worden, want ik moest hem meteen diep en stevig palen. Ik neukte Mike terwijl Dylan me overal likte. 'Waar willen jullie dat ik klaarkom?' vroeg ik. Beiden wilde dat ik tegen hun gezicht zou spuiten. Toe het zover was, gingen Dylan en MIke naast elkaar zitten, hun hoofden tegen elkaar in afwachting van mijn straken.

Twee mooie koppies mocht ik nu onderspuiten. Beiden met hun mond open waren er klaar voor. 'Laat die flinke lul spuiten,' riep Dylan. Dat hebbe ze geweten. Flinke stralen spoot ik tegen hun gezicht en in hun mond. Ik was nog nooit zo lekker klaargekomen. Ik wilde dat Mike en Dylan ook op mij spoten. Ze kwam voor me zitten, trokken aan hun grote piemels en... ja... Mike spoot een aantal stralen tegen mijn gezicht. Wat was dat geil! Nu die vette piemel van Dylan nog. Ook hij kwam en spoot vele stralen hard tegen mijn gezicht.

Na elkaar nog even gepijpt te hebben, gingen we naar huis maar niet zonder elkaar onze nummers te geven...

 

 

(©) copyright boy2boy.nl