Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Hard e stevig palen!

Alsof ik hem al langer kende, raakte ik op een chat in gesprek met een jongen. Het was een leuk gesprek waarin hij af en toe ook liet blijken meer interesse in mij te hebben dan alleen een leuke chat. Ik liet hem op mijn beurt merken dat hij iets te jong voor me was. Hij hield vol, zag er erg goed uit en de foto`s die hij stuurde maakte me toch wel wat nieuwsgierig naar meer. Ik hield het toch nog even af.

Ook ik stuurde hem een paar foto`s. Het was meer omdat hij ze mij ook stuurde. Gaandeweg de chat maakte hij me duidelijk, dat hij op iets ouder viel. Zijn interesse in mij bleef aanwezig. Hij had al wel een beetje ervaring maar het was steeds niet echt wat hij zocht. Ineens ging zijn cam aan en daagde me duidelijk uit. Hier kon ik niet tegenop en deed ook mijn cam aan. Deze jongen had me in zijn macht.

Hij maakte me opgewonden en dat was zijn bedoeling ook duidelijk. Mooi, mooi is hij, lekker en opwindend.. Eigenlijk zou hij best naar me toe mogen komen. Er was niet veel meer voor nodig om tot een date te komen. Hij had het voor elkaar weten te krijgen om mij voor zich te winnen. Ik bleef ergens bang dat dit maar voor èèn keer zou zijn, en wat als ik hem in het echt ook leuk zou gaan vinden? Ik liet mijn gedachten maar los. Het was immers zo`n leuk gesprek en het is hoe dan ook voor mij ook wel weer lekker om een nachtje los te gaan.

Ik haalde hem van het station op en in de auto begon hij vrijwel meteen over mijn kruis te wrijven. Hij maakte me geil! Ik zat met een bloedmooie getinte boy van 19 jaar in mijn auto, opweg naar mijn huis, voor een heerlijk moment. Onderweg haalde hij zijn piemel uit zijn broek en begon even te masturberen. Van wat ik zo even kon zien, was het een beste pik.

Zijn macht was nu goot. Ik wilde hem nu ook en het kon mijn niet schelen wat er na afloop gebeuren zou met ons. Ik kon alleen nog maar denken aan seks met hem. Thuis dronken we wat en gingen daarna naar de slaapkamer. 'Ik wil dat je alles met me doet, wat je maar wilt' zei hij. Het kleine stukje twijfel dat ik misschien nog had, was nu verdwenen.

Langzaam deed ik zijn broek los en trok deze omlaag. Een mooie, half stijve getinte piemel zag ik voor me. Zijn pik was nu al zo dik, hoe dik zal hij worden als hij keihard is? Dat antwoord kreeg ik snel. Zijn pik was snel erg stijf. wat een joekel heeft deze boy. Ik was verkocht! Mooi, getint, flike lul en grote balen. wat kon ik mij nog meer wensen?

Ook hij deed mijn broek uit en hij werdt enorm geil bij het zien van mijn grote lul. Nu kon het feest beginnen! Op bed nam ik zijn donkere joekel in mijn mond om hem goed te pijpen. Lekker was het om zijn dikke lul in mijn mond te hebben. Ik zoog hem stevig en hij kreunde hard. Als snel lagen we elkaar in standje 69 te pijpen en hielden dat een lange tijd vol.

'Ik wil dat je me nu hard en stevig gaat palen' zei hij. Ik draaide hem met zijn kontje naar me toe en duwde mijn stevige lul in zijn kont. Hij gaf zich helemaal over en ik paalde hem hard, stevig en diep. Ik paalde een strak, bol kontje! Het lekkerste kontje dat ik ooit neukte. Ik genoot van het harde werk en neukte hem steeds harder. 'Jij wilt het, jij krijgt het', dacht ik.

Toen ik voelde dat ik kwam, draaide ik hem om om zijn mooie gezicht vlak voor me te krijgen. Hij deed zijn mond open en wist wat er zou gebeuren. Terwijl hij zich trok, spoot ik hard zijn mond vol. het was enorm geil! Ik wilde hem ook zien spuiten en begon hem weer te pijpen. Vlak voor hij kwam, likte ik zijn geile lul nog even. Flinke stralen spoten alle kanten op. Ik kwam hard maar deze jongen kwam veel harder klaar!

Alles zat onder zijn sperma. We waren zo geil dat we nog een keer wilden. na een korte pauze, begonnen we weer opnieuw. 'PIjp me!, pijp me langdurig!'zei hij. Weer nam ik zijn enorme lul in mijn mond om hem te geven wat hij wilde. Ik likte, trok hem en pijpte stevig zijn paal. Tijdens het pijpen, vingerde ik hem. Na een tijd hield hij het niet meer en kwam weer hard klaar.

Hij wilde, dat ook ik nog een keer zou spuiten en begon me stevig te pijpen. Ik kwam ook voor de tweede keer klaar in mijn mooie mond. Het was al laat dus hij beleef slapen en de volgende morgen, hadden we weer twee keer flinke seks. Binnen 24 uur waren we beiden vier keer flink klaargekomen.

We hebben een tijdje een seks-relatie gehad, waarin we 3 keer in de week flink bezig waren met elkaar...

(©) copyright boy2boy.nl