Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Onverwachts en zo lekker!

Het was een warme avond. Met mijn hond liep ik buiten, toen er ineens een andere hond op de mijne afvloog. Daarachter liep een meisje, die de hond probeerde te vangen. Even verderop, legde een jongen mij uit dat ze al een tijdje achter deze loslopende hond aanzaten en er al melding van gemaakt hadden. Zo stond ik een tijdje te kletsen met hem. Blijkbaar was het meisje al ver weg, achter de hond aan. Ze reageerde ook niet meer op berichten van hem.

De jongen zei op een gegeven moment: 'hier krijg ik geen stijve van.' Ik vond dit wel een spannende opmerking en ik reageerde met:: 'moet je met mij meegaan, dan bezorg ik je die wel.' Ik had toch nooit gedacht dat zijn antwoord 'waarom ook niet?' zou zijn. Ik had hem natuurlijk al goed bekeken. Een slanke boy met wat opgeschoren haar en een mooi uiterlijk.

Thuis gaf hem wat te drinken en hij keek op zijn mobiel of hij nog een reactie had. Geen reactie en we gingen er vanuit dat het nog wel even duren zou. Op een gegeven moment hadden we het over seks. Hij had nog geen seks gehad maar masturberen deed hij veel. Duidelijk was seks een leuk onderwerp want er kwam al snel een grote bobbel in broek. Hierdoor kreeg ik ook een stijve en hij zag dat.

'Zullen we anders maar gaan rukken?' vroeg hij. Ik nam hem mee naar boven en we lagen al snel op bed aan onze lul te trekken. Plotseling pakte hij mijn lul vast en begon me te trekken. Ik pakte meteen die van hem vast en deed hetzelfde. 'Best lekker om eens een ander te rukken' zei hij. Op de vraag of hij al wel eens gepijpt was, was het antwoord ook nee.

Ik wachte niet en nam zijn stijve lul in mond om hem te laten genieten. 'Wat is dit lekker zeg!' riep hij. Ik pijpte hem door zodat hij nog langer genieten kon. Na een tijd zei hij: 'ik ben geen gay ofzo maar ik krijg nu ook erg veel zin om jouw paal te pijpen. Zijn zachte lippen sloten om mijn paal. Wat kon hij goed pijpen! Toen ik zei dat ik zou klaakomen zei hij: 'laat maar komen, ik slik wel.'

Hij maakte me helemaal gek! Die mooiboy met zijn prachtige lijf, mooie uiterlijk, dikke pik en enorm strak kontje. Ik kwam goed klaar. Ik vroeg hem waar hij wilde klaarkomen. 'ik zou graag in je willen komen, zei hij. Hij begon me te neuken, terwijl ik zijn mooie billen streelde. Het was lekker en ook hij kreunde het uit. Ik voelde dat hij klaarkwam. Jemig, wat heerlijk zeg! Voor iemad die nooit seks had gehad, was hij enorm goed!

We gingen snel douchen en weer naar beneden. 17 gemiste oproepen had hij inmiddels. De hond was weer bij de eigenaar. We spraken vaker af. Seks met een man beviel hem we. Een enkele keer spreek ik hem nog en inmiddels heeft hij zelfs een vriend.

 

(©) copyright boy2boy.nl