Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Gek op mijn piemel

Hij zat me al een tijd aan te staren. Een uitdagende jongen van in de 20. Hij zat ongeveer tegenover me toen ik even een frietje ging halen en moest wachten. We raakten aan de praat het bleek dat hij me wel eens op een chat gezien had. Hij vond mijn foto`s altijd erg opwindend, liet hij me weten. 'Je bent ook goed bedeeld' zei hij. 'ook?' grapte ik. 'ja', zei hij en volgde met 'ik durfde je eigenlijk nooit aan te spreken, maar zelf ben ik ook goed bedeeld en dat is toch wat je zocht?'

Ik vertelde hem dat ik inderdaad iemand zocht die een grote of enorme lul heeft. Hij vertelde me zich vaak te rukken op de mijne en dat het misschien wel de bedoeling was, elkaar hier te treffen. Ik wist niet wat me overkwam nu. Tja, het is mooie jongen, goed lijf en als hij ook nog een goede lul heeft, waarom zou ik deze kans dan niet grijpen?

Ik stelde voor ons frietje bij mij te nuttigen en het gesprek voort te zetten en te zien wat er misschien zou kunnen volgen. Met deze mooie jongen liep ik naar mijn huis en we aten ons eten op en spraken over alles. Op een gegeven moment zei hij: 'Zal ik dan maar beginnen met mijn lul uit de broek te halen?' Ik was erg nieuwsgierig naar zijn lul, dus ik kon geen 'nee' meer zeggen.

Hij deed zijn gulp open en er kwam een enorme frikandel uit. '22cm voor jou!' zei hij. Die prachtige flinke lul maakte mij meteen zo geil, dat ik ook mijn dikke kroket van 20cm liet zien. 'Samen hebben we 42cm aan lul!' grapte hij. Dat is bijna een halve meter zeg! Ik kwam bij hem zitten en begon hem te pijpen.Hij genoot maar wilde na een korte tijd al nel mijn lul pijpen. 'ik verlang nu zo naar jouw vette paal!' Zijn lul was dan wel langer, maar met mijn bijna 7cm breedte, was mijn lul 2cm breder dan die van hem. Mijn verhouding vond hij juist zo enorm geil.

Hij begon me flink te zuigen. Het ging behoorlijk diep en in een snel tempo. Daarna was het mijn beurt om hem flink te zuigen. We waren beiden zo geil, dat we nog wel een stapje verder durfden te gaan. We gingen naar mijn slaapkamer, waar ik hem al snel hard lag te neuken. Hij genoot van het gewip omdat ik het erg lang vol kon houden. Na in hem klaargekomen te zijn, pijpte ik hem klaar. We hebben nog een tijdje gekletst en daarna ging hij naar huis.

Volgende week ga ik weer een frietje halen, ik ben benieuwd of dat dan net zo lekker zal smaken als deze keer...

 

(©) copyright boy2boy.nl