Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Aanbieding

De bel gaat. Ik doe de deur open een blonde jongen van een jaar of 21 staat aan deur. Weer een aanbieding! Ik ga het gesprek met hem aan omdat het een leuke knul is. Mooie kop, mooi lijf en een moie lach. Voor ik het weet, ga ik in het geprek mee en laat hem binnen om gegevens te controleren. Ik zal geen contact aan gaan maar nog even verder met hem spreken, vind ik niet erg.

Een kop koffie was snel gezet en we raakten al snel leuk in gesprek over allerlei dingen. Deze jongen kon handig lullen maar dat kan ik ook. Tijdens dit gesprek kwam ik ook te weten dat hij niet vies bleek te zijn van mannen. Hij had al twee vrienden gehad en dat beviel hem goed. Dit onderwerp gaf mij de kans om mijn voorkeur ook kenbaar te maken.

Het klikte op alle fronten. Hij liet mij ook weten al een tijd geen seks meer gehad te hebben. Ik vertelde hem hetzelfde. 'ik vind het een leuk en open gesprek en er begint wel iets te kriebelen' zei ik hem. 'jij doet ook iets met mij' was zijn reactie. Er viel even een stilte omdat we beiden niet wisten wat we moesten zeggen. De stilte voelde wel goed.

'Mag ik naast je komen zitten?' vroeg hij. 'Jij wel!' zei ik. Hij begon over mijn kruis te wrijven en ik wist dat ik met deze boy wel eens in bed zou kunnen belanden. Door het wrijven kreeg ik een beste bult en hij maakte mijn broek los om mijn lul uit zijn krappe positie te halen.

'Wat een geile lul heb jij!' was zijn eerste ractie en begon me zachtjes te trekken. Ook zijn lul bleek erg krap te zitten en ik maakte zijn broek los. Ik zag ineens een heel mooie en vrij dikke piemel. Ik was er meteen weg van en nam hem i mijn mond om hem te pijpen. 'zuig me!, zuig me!'

Ik zoog steeds harder aan dat heerlijk stijve ding. Mijn opmerking 'je bent flink geschapen' deed hem zichtbaar goed. Hij werd geiler en liet zich helemaal gaan. Hij pakte mijn dikke lul vast en begon me flink te zuigen. Het was zo lekker wat hij deed dat ik al bijna klaar zou komen. Dat wilde ik nog niet. Ik besloot snel om hem nog even te pijpen voor ik hem zou neuken.

Het moment was daar. Ik mocht mijn dikke piemel in zijn jonge kontje duwen. Het duurde even voor mij lul diep in zijn kontje zat. Ik neukte hem diep en hard. Ik was deze geile boy flink aan het palen. Toen ik zei dat ik zu klaarkomen, deed hij zijn mond open en zei: "spuit in mijn mond!' Ik ging voor zijn open mond zitten en kwam mega klaar. Ik sppot vele stralen hard in zijn mond en over zijn mooie koppie. Watt een geil gezicht was dat!

Nu was hij aan de beurt. Hij kwam op me zitten en rukte hard aan zijn grote lul. Flinke stralen kwamen nu ook in mijn mond en tegen mijn gezicht. Wat kon hij spuiten zeg! Na het klaarkomen zijn we ons gaan douchen. We vonden het zo lekker dat we een tjdje daarna weer met elkaar gingen seksen. Het was nu nog heftiger, harder en geiler.

Na deze twee heerlijke momenten, sloot ik een 'contract' met hem af. Het was niet het contract voor waar hij kwam...

(©) copyright boy2boy.nl