Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Betrapt

Na een lange tijd ben ik weer eens wezen stappen. Een leuke avond gehad en veel mensen gesproken. Een beetje aangeschoten loop ik naar huis. Als ik bijna thuis ben, betrap ik in het gangpad een jongen die zich staat te rukken. Duidelijk heeft hij ook wel iets op. Hij zou zich betrapt moeten voelen maar omdat ik zeg: 'Ga rustig je gang' daagt hij me op zijn manier uit. 'Lekkere lul heb ik he?' roept hij, terwijl hij staat te helikopteren. 'Dat moet ik dan toch even van dichtbij zien' zeg ik. Ik kijk naar zijn goed geschapen lul en een beetje wankelend zegt hij:' je mag me wel trekken hoor!'

Als heb ik wat op, ik krijg het duidelijk mee, ben best geil en pak meteen dat lange ding vast, druk hem tegen me aan, om het zo te kunnen masturberen. Ik voel zijn lul groter worden in mijn hand. Hij begint mijn oorlel te likken en kust me in mijn nek, terwijl ik hem nog steeds stevig vast hou. Ik zou niet willen dat hij om zou vallen. Van dat gelik, gekus en zijn piemel in mijn hand te hebben, word ook ik erg geil. Ik heb een keiharde lul in mijn broek en wil best meer.

Met zijn hand voelt hij mijn harde bobbel. 'paal me!' roept hij, terwijl hij probeert om zijn broek verder te laten zakken. 'Ik vind dit best lekker maar weet niet eens wie je bent!' zeg ik hem. 'Ik ben Paul en ben vandaag 18 jaar geworden.' Om ongeloof te voorkomen, laat hij mi zijn ID zien. Het klopt. Mmm, wat zal ik doen?

Hij gaat verder bij mijn kruis en weet mijn broek los te krijgen. Mijn lul heeft nu ook alle ruimte. 'Die joekel wil ik!' roept hij. 'Ssst! zachtjes' zeg ik. 'anders kunnen anderen ons ook horen. 'Dat maakt me niets uit!'volgt hij. Ik hou hem vast en terwijl hij wat met mijn lul aan het spelen is, blijf ik hem trekken. Zijn lul blijft keihard maar hij komt niet klaar.

'Ik wil dat je me neukt' zegt hij. Ik stel voor om niet in het gangpad verder te gaan maar dat hij met me mee gaat. Hij gaat met me mee en ik besluit deze boy eerst te laten douchen, zodat hij wat kan opknappen en nuchter kan worden. Ik zeep hem en zijn mooie lange piemel in en ga bij hem in de cabine staan om zelf ook te douchen. We staan er lang en friemelen wat. Langzaam maar zeker worden we weer nuchter maar de behoefte aan seks blijft.

Na het douchen duiken we op bed. Ik stel voor dat hij sowieso blijft slapen. Als we net in bed liggen, pakt hij zijn lange piemel vast en begint hard te rukken. 'ik wil seks!' ik sla mijn hand om mijn lul en doe met hem mee. Zijn lul is nu keihard en groot. Ik pak zijn lul vast en begin hem stevig te pijpen. Ik had nooit kunnen bedenken dat ik vannacht nong met een jonge gozer in bed zou liggen. Hij kreunt en hijgt heftig. Ik zou zijn piemel de hele nacht wel kunnen pijpen. Hij is enorm geil, erg knap en heeft een enorm mooi glad lijf.

Dan pak hij mijn dikke lul vast om mij een tijdje te pijpen. Ik geniet. Het is lekker wat hij doet! Hij heeft vast vaker en dikke piemel in zijn mond gehad. Hij stelt voor om hem hard te palen. Hij gaat op zijn buik liggen en ik diw mijn lul in zijn kontje en neuk hem eerst voorzictig. Een tijdje later lig ik hem hard, stevig en diep te palen. De hele buurt zou kunnen horen hoe stevig ik hem neuk!

Ik kom hard in hem klaar. Daarna zuig ik hem stevig af en laat hem flink in mijn gezicht spuiten. We vallen in slaap om de volgende dag - inmiddels in de middag- nog een keer flinke seks te hebben. 'Een mooier cadeau, had ik me niet kunnen wensen!' met die woorden nemen we afscheid van een heerlijke, onverwachte tijd.

(©) copyright boy2boy.nl