Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Flinke spuiter

Het was op een zaterdag dat ik besloot een stuk te gaan wandelen. Dat doe ik wel vaker om in goede conditie te blijven. Het was een prachtige dag en lekker warm. Ik had al een flink stuk gelopen toen ik een jongen zag die aan zijn fiets stond te sleutelen. Ik vroeg of ik hem kon helpen. Hij had een lekker band en met een reparatie setje stond hij blijkbaar al een tijdje te proberen om de band van de velg te krijgen. 'Met z`n tweeën is het zo klaar' zei ik.

Tijdens dit klusje ging mijn aandacht meer naar hem, dan naar zijn fiets. Nadat we eindelijk zijn fiets klaar hadden, vroeg hij of ik misschien iets te roken had. Dat was voor mij een kans om nog wat langer bij hem te kunnen zijn. We hadden een leuk gesprek en het ging al snel over relaties. Ik vertelde hem dat ik op jongens viel. Hij ook, zo bleek. Het 'vallen op' ging al snel over in 'het seks hebben.'

Hij had seks gehad met twee jongens en dat beviel hem goed. Ik vertelde hem mijn ervaringen en zichtbaar was hij hier opgewonden van geraakt. 'Ben jij glad? 'vroeg hij. 'Ik kan het je wel laten zien' grapte ik. 'Show me!'

Ach, kon mij het schelen. 'Ik laat gewoon mijn lul aan deze jongen zien' dacht ik. Ik zei nog: 'Als ik je het laat zien, moet je hem ook even vastpakken. We liepen de bosjes in en ik trok mijn broek omlaag. 'Super glad en wat een mooie lul heb jij!' was zijn reactie op het zien van mijn intieme delen.

Hij pakte mijn lul meteen vast en begon me te trekken. Hij deed het erg goed. Ineens nam hij mijn lul in zijn mond en begon me te pijpen. Ik genoot van deze mooie jongen die mij overwacht in de bosjes aan het pijpen was.

Terwijl hij me pijpte, trok hij ook zijn broekje omlaag en begon zich af te trekken. Ik zag een -vooral- dikke lul. Aangezien ik erg van brede pikken hou, beviel me dit al goed! 'Wil je mij ook pijpen?' Voor ik het wist stond ik zijn brede piemel af te zuigen. 'Vinger me, terwijl je me blijft zuigen' zei hij. Ik stak voorzichtig een vinger in zijn kontje. Al snel waren het er drie en ik vingerde hem hard. Wat een geile boy zeg!

'Ik vinger mezelf altijd hard' zei hij. 'Dan kom ik echt mega hard klaar.' Ik vingerde hem een lange tijd tot hij erg hard begon te hijgen en nog net kon zeggen dat hij klaar zou komen. Zijn dikke lul begon te spuiten en het leek alsof er geen einde aan kwam. Ik had wel een paar bloedgeile gozers gehad, maar dit was toch het lekkerst! Na het klaarkomen, bleef zijn lul nog lang mooi dik.

Hij nam mijn lul in zijn mond en begon nu mij te zuigen. Ook dat deed hij stevig en enorm lekker. Ik kwam hard in zijn mond klaar. We spraken af dat hij volgend weekend bij mij zou komen en dan wilde hij goed geneukt worden door mij. Dat weekend kwam hij op zijn fiets bij me. Weer met een lekke band. Nadat we flinke seks hadden gehad, hebben we zijn band geplakt. Die paar keer dat we nog afspraken, hoefde ik gelukkig geen band meer te plakken!

(©) copyright boy2boy.nl