Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


De sportschool

Hij zat de hele tijd naar mijn kruis te kijken, die leuke jongen die wel vaker in de sportschool kwam. Hij viel mij in het begin al op en moet toegeven, dat ik me best wel vaak op hem gerukt heb. Ik dacht dat ik geen enkele kans kon maken, dus hield ik het maar bij fantaseren. Nu hij ineens zo opvallend naar mijn kruis zat te kijken, besloot ik ook opvallend naar zijn kruis te kijken met een verlangende blik.

Blijkbaar werkte dat. Hij begon wat te lachen en bleef me aanstaren. Opeens stond hij op, liep langs me heen en fluisterde: 'kom je mee?' Hij liep naar andere toestellen, die in een hoek staan. Ik stond even later op en liep er ook heen om op een ander toestel plaats te nemen. Ik had hem door, in dit hoekje konden anderen ons nu even niet zien. Ik zat naast hem en hij stak langzaam zijn hand in zijn sportbroekje en voelde aan zijn lul.

Voor ik het wist, had ik een harde en moest ook even met mijn hand in mijn broekje. De bobbel in zijn broek was enorm! 'Ik heb zin!' zei hij. Ik kon nu niets anders bedenken dan met 'ik ook' hem te beantwoorden. Zou ik dan echt met hem bezig gaan? Maar waar dan en hoe? Toch het idee alleen al, bezorgde mij ook een enorme bult.

'Hoe groot is dat ding van jou?' vroeg ik. 'Dat zul je straks wel merken' zei hij. Ik stelde hem voor om bij mij thuis het 'spel' voort te zetten en dat we nu nog heel even gingen trainen om onze bobbel kwijt te raken. Met moeite door het lekkere vooruitzicht, kregen we het toch voor elkaar om zonder opvallende bobbel naar de kleedkamer te lopen.

Er was niemand in de kleedkamer. We trokken onze sportkleding en onderbroek uit. Opzich niet vreemd natuurlijk omdat je daar normaal ook even gaat douchen. We zagen elkaars achterkant wel maar hadden afgesproken dat we onze lul straks pas mochten zien. Dit om het lekker spannend houden. Ik zag een mooie, strakke en gladde kont. Hij zei mijn kont ook erg lekker te vinden. We gingen afzonderlijk snel douchen en wilden het liefst zo snel mogelijk weg zijn.

Terwijl ik me stond aan te kleden en hij onder de douche stond, wilde ik stiekem een kijkje nemen bij deze 19 jarige boy. Ik fantaseerde van alles maar ik kon me toch inhouden. Onderweg naar mijn huis, geilden we elkaar al op. We hadden het over wat we zoal lekker vinden. Zo wilde hij goed geneukt worden en ik wilde vooral heel lang met zijn lul bezig zijn.

Thuis gingen we eerst even wat drinken. 'hoe groot is de jouwe?' vroeg hij. Net als hij eerder zei, antwoorde ik ook met: 'Dat zul je zo wel merken.' 'Als ik je bobbel zo zag, moet het wel een beste zijn!' vervolgde hij. 'Dat idee had ik bij het zien van jouw flinke bobbel ook!' reageerde ik.

We deden onze broeken los en wreven wat over onze bobbel om elkaar wat op te winden. Zijn bult was toch iets groter dan de mijne, dus dat beloofde nog wat!

Ik nam hem mee naar mijn slaapkamer en hij mocht heel langzaam mijn broek omlaag trekken. 'Wow!, dat vermoeden had ik al!' zei hij bij het zien van mijn 20cm lul. Benieuwd als ik nu was, trok ik ook zijn broek omlaag. 'Men wat een enorm ding en erg vet!' riep ik. Ik legde mijn lul tegen die van hem aan om het verschil te zien. '22x7cm is hij' lachte hij.

Enorm geil maar hoe krijg ik ooit dat ding in mijn mond, dacht ik. Ik vertelde hem dat ik wel de fantasie had dat hij enorm geschapen was, maar nu dat ding zo voor mijn neus staat... Hij aarzelde geen moment en begon me hevig te pijpen. mIjn lul ging helemaal naar binnen en wist dat me dat bij hem nooit lukken zou.

Ik nam zijn flinke tokus zachtjes in mijn mond en begon hem steeds dieper te pijpen. Dat wisselde ik af door zijn flinke zak te likken. Na een tijd elkaar gelikt, getrokken en gepijpt te hebben, wil hij mijn grote in zijn mooie kontje. De jongen waarover ik fantaseerde, lag ik nu hard te palen. Hij kronkelde van genot en ik spoot hem hard vol.

Nu was het zijn beurt om klaar te komen. Ik zoog nog wat aan dat enorme ding en hij trok zich stevig klaar. De stralen spoten alle kanten op. Alles zat er goed onder. We zijn enorm gek op elkaars lul en hebben nog regelmatig een potje seks na het sporten.

(©) copyright boy2boy.nl