Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Hoe loopt dit af?

Nieuwsgierig als ik was, dook ik het internet op om iemand te ontmoeten voor een spannende date.

'Ik ben een jongen van 21 jaar, vrij slank, goede uitstraling, 1m81, kort haar en blauwe ogen. Ik heb een lekkere grote, dikke pik van 20cm. Ik verzorg mezelf goed en ben -op mijn benen na- overal lekker glad. Ik zoek een man tussen de 18 en 40 jaar voor een lekkere nacht.' zo omschreef ik wie ik was en wat ik zocht.

Al genoot ik natuurlijk best van mijn flinke lul en grote zak, het zelf rukken was ik nu wel even zat en zocht iets spannenders. Een flink geschapen man heeft mijn voorkeur maar de rest vind ik ook belangrijk. Het moet toch wel een beetje mijn type zijn.

Met mijn tekst en naam 'grootgeschapen21' log ik in. Ik zie een aantal lekkere pikken en snel is mijn grote lul keihard en maak mijn broek open om hem meer ruimte te geven. Ik weet dat ik me niet moet aftrekken want ik wil echt een date! De berichten stromen binnen en laat af en toe voor de cam mijn lul zien. De aandacht die ik krijg vind ik leuk maar met wie van deze chatters zal ik het gaan doen?

Een tijd later zit ik nog met drie mannen een gesprek te voeren over wat ik precies wil en zoek. Maar met wie zal ik een afspraak maken? Ik chat nog een tijdje door met deze drie mannen en uiteindelijk maak ik mijn keuze. Ik spreek af en een uur later staat hij voor de deur...

Hoe dit af kan lopen bepaal jij! Mail ons jouw het vervolg van dit verhaal.