Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Na een lang chatsessie had ik een jonge boy uit mijn woonplaats gevonden. Hij stelde zich op de chat voor als Roy, net 18 geworden. Hij was 1.85 meter lang woog 70 kilo en had blonde stekkels, 19cm lul en was onbehaard. Ook zijn lul en zak was kaal. Hij wist van mij dat ik wel iets ouder was maar dat wekte zijn nieuwsgierigheid. HIj had het nog nooit met een jongen gedaan.

Om 23.00 uur belde hij aan en ik liet hem binnen. en vrij lange, aantrekkelijke jongen was Roy. "Zullen we maar meteen beginnen, want ik heb zin!" zei hij. "We hebben toch al zo lang gepraat via het internet en jij bevalt me wel." Hij beviel mij ook wel en dus nam ik hem direct mee naar mijn tweepersoonsbed dat ik verschoont had voor hem.

Ik had wat kaarsjes aangestoken om het wat gezelliger te maken en op mijn tv liet ik een filmpje lopen om de spanning weg te halen. Ik moest hem langzaam uitkleden. Eerst zijn t-shirt, toen zijn riem, wat volgde door zijn broek open te maken.

Zijn lul was al goed stijf zag ik en vond het een geil gezicht, dat geile ding te zien met een stijve in zijn onderbroek. Hij trok mijn kleren uit op dezelfde manier. Nu hadden we beiden alleen nog een stukje stof om onze leuters. Hij wilde de spanning nog even opvoeren door elkaar eerst te likken en over de leuters te aaien zonder dat we onze leuters aan elkaar zouden laten zien.

Hij kwam op me liggen en wreef met zijn stijve tussen mijn billen, datzelfde moest ik bij hem doen. Zo onervaren als hij was, maakte hij wel kenbaar alles vanavond te willen gaan doen. Na een tijd zo geknuffelt, gezoend en gestreelt te hebben, trok hij heel langzaam mijn onderbroek naar beneden.

Hij zag mijn keiharde lul, pakte hem stevig vast en begon me af te trekken. Dat duurde een minuuut of 10, toen ik ook weer bij hem zijn onderbroekje langzaam uit mocht trekken. Inderdaad, hoe lager het broekje ook kwam, ik kreeg geen schaamhaar te zien. Alles was superglad en strak.

Hier had ik wel zin in! Ik trok zijn onderbroekje nog verder naar beneden en zag ineens een behoorlijk dikke en heerlijke stijve lul.

Ook ik pakte zijn stijve direct vast en trok er aan. Hij maakte al zo veel geluid dat ik al dacht, dit kan nog leuk worden. Het wind mij wel enorm op als mijn sexpartner veel en hard geluid maakt, dat doe ikzelf ook graag. Terwijl ik aan zijn zeer geile lul zat te rukken, vroeg ik hem of hij helemaal nog geen sex had gehad.

"Jawel... een paar keer met een meisje." hij volgde: "Ik kende haar al een tijdje, kwam vaak bij me en we kregen zelfs verkering met elkaar, We gingen daarna bijna elke dag neuken. Ze vond het lekker als ik haar stevig en hard nam in haar kut en mocht in haar mond spuiten, dus dat was wel erg geil altijd. Ze wilde me in het begin alleen nooit pijpen, wat ik wel graag wilde. Daar ging een tijd overheen toen ze mijn lul in haar mond wilde nemen. Ik vond dat zo`n geile en lekker gevoel dat ik dat vaker wilde. Ook dacht ik toen vaak hoe het zou zijn als een andere boy mijn lul in zijn mond zou nemen om mij lekker klaar te pijpen."

Mijn vraag was, hoe het dan eindigde en of hij dan bi zou zijn. De relatie tussen hem en zijn vriendin kwam ten einde omdat ze vreemd ging met zijn beste vriend. Daar kon hij niet tegen en zette er een punt achter. Helemaal eerlijk was dit niet, want later in zijn verhaal bleek dat hij met zijn beste vriend ook heel wat uurtjes plezier had beleeft.

Ik zei" Ik dacht je nog nooit sex beleeft had met een jongen." Dat zei hij ook, maar hij volgde:" Mijn beste vriend en ik trokken elkaar alleen vaak af. Neuken en pijpen deden we elkaar niet, soms trokken we elkaar wel 3 keer per dag klaar en waren ook altijd helemaal naakt. Toen ik aandachtig steeds naar zijn lijf en lul keek, had ik de behoefte om het echt eens helemaal met een andere jongen te doen maar na dit gebeuren ging onze vriendschap ook naar de klote!

Hij pakte mijn stijve weer vast en begon me hevig te zuigen. "kijk"zei hij... "Dit is nu wat ik graag wil! Je lekker zuigen, pijpen en rukken!" hij genoot zichtbaar van wat we deden. Na elkaar langdurig gepijpt en afgetrokken te hebben wilde hij nu ook graag weten was een jongen neuken was.

Ik wilde hem die fantasie wel werelijkheid laten worden en zei dat hij mij best zou mogen nemen. Hij gleed met zijn stijve mijn kontje binnen en begon me te neuken. Ook hier genoot hij enorm van. Hij ging lekker tekeer maar wilde nog niet klaarkomen. Het leek hem en geil idee dat ik zou kunnen zien hoeveel stralen hij zou kunnen spuiten.

Nu mocht ik hem neuken. Ik duwde mijn lul in zijn geile kontje en neukte hem een minuut of 20. Hij scheeuwde het uit van genot. Iedereen zou het kunnen horen.

Nu wilde hij me graag net zo lang aan mijn lul likken tot ik zou klaarkomen. Hij pakte mijn stijve en likte mijn eikel. Ik keek hoe hij dat deed en dat was erg geil om te zien. Na een tijdje spoot ik mijn erste straal recht in zijn gezicht. "Ga door... Ga door..."riep hij. Ook de rest spoot ik in zijn knappe geile gezicht.

"Nu op dezelde manier bij mij?" vroeg hij. Mmm.. dat wilde ik zeker wel. HIj ging op zijn rug liggen, streelde zijn lijf en ik likte aan zijn lange lul. "IK kom..."zei hij. Ik bleef likken. Straal 1 spoot zo enorm ver, dat zou zelfs ik nooi kunnen nadoen, gevolgd door nog een aantal flinke strale dat dat samen met veel gekreun uit zijn lul kwam.

"Het beviel me echt wel" zei hij en we makten ook direct weer een afspraak. Tot op de dag van vandaag hebben we nog veel plezier van elkaar. Meestal doen we het 3 keer per week en soms blijft hij ook een weekeindje slapen. Nou ja, slapen...