Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Hallo, ik ben David en ik ben 23 jaar.Ik heb al 3 jaar een vaste relatie met een meisje maar heb een tijd geleden ook een leuk homokantje van mezelf ontdekt!

Het gebeurt regelmatig dat ik 's avonds op het internet naar erotische foto's kijk of geile verhaaltjes lees, en zo was ik een tijd terug onwetend op een site voor homo's terecht gekomen. Ik had er niet bij stil gestaan en opende de site. Tot mijn verbazing werd ik eigenlijk best opgewonden van het kijken naar die leuke geile foto's van mannnen die elkaar lagen te neuken en te pijpen.

Toen moest ik ook direct aan een jongen denken die in dezelfde fitnessclub traint. Ik heb hem al enkele malen onder de douche ontmoet maar we hadden niet echt contact met elkaar. Ik had tot nu toe alleen gemerkt dat die kerel best een lekkere stoot was en dat hij steeds zijn schaamhaar afscheerde. Hhij had een mooie vlezeige lul, dat viel zeker op zonder haartjes. Dat vond ik best geil. Dus besloot ik om mezelf ook te scheren rond mijn lul.

Op een zekere dag was ik gaan trainen en die jongen was daar ook, ik had ondertussen vernomen dat hij Ben heette. Na een uurtje poweren ging ik mij douchen. Terwijl ik mijn kleren uitdeed, kwam Ben ook in de kleedkamer en kwam recht voor mij staan. Hij bekeek mij en zei plots: ' zo, jij mag er ook wel wezen met jouw gespierd lijf'. Ik voelde plots een gloed door mij heen en zei dat hij ook een lekker lijf had.

Daarna vroeg hij of ik het leuk vond om mijn schaamhaar te scheren want dat was de eerste keer dat hij mij zo zag. 'Het staat je goed, je pik valt enorm op!' Ik zei dat ik eens iets anders wilde proberen en hij lachte. Onder de douche bleef hij doorvragen en ik werd best geil. Hij merkte dit op en kwam dichter bij me staan en vroeg of ik op jongens viel. Ik antwoordde: ' ik weet niet...' en werd verlegen maar ook steeds geiler. Toen besefte ik plots dat ik een stijve lul had en Ben kwam nog dichter bij me staan.

Hij nam mijn hand en duwde deze tegen zijn lul, die inmiddels ook hard was. Daarna ging hij op z'n knieën zitten en duwde mijn stijve pik in zijn mond en begon me hevig te zuigen en te likken. Hij maakte ook geile rukbewegingen. Ik voelde dat ik het niet meer kon houden en vroeg hem om op te houden maar hij ging door en ik spoot alles in z'n mond. Hij nam mij bij het hoofd vast en duwde mij naar onder. Wat onwennig nam ik zijn lul met twee handen vast want deze was vrij groot en mooi.

Hij vroeg of ik nu hetzelfde bij hem wilde doen en stak zijn stijve lul in mijn mond. Daarna begeon hij harde neukbewegingen te maken en te kreunen. Ineens trok hij zijn lul uit mijn mond en kwam achter mij zitten. Toen voelde ik dat hij mij wilde nemen en liet dit hem doen. Het deed wel even pijn toen hij in mij kwam maar de pijn werd al snel genot en begon harder en harder te stoten.

Hij neukte me en kuste me in mijn nek, hield me bij mijn tepels vast en ik voelde dat zijn lul steeds dieper in mijn kont zat. Ik was enorm geil en hij mocht alles met me doen. Het was zo lekker, dat het me zelfs niets uit kon maken, als er nu nog iemand binnen zou komen en ons zo kon zien.

Kort daarop voelde ik dat hij klaarkwam, zijn lul schoof naar buiten en het warme zaad liep langs mijn bilnaad. Toen draaide ik mij om en likte zijn lul waardoor deze weer snel stijf werd. Zo zijn we nog even door gegaan en hebben deze fitness-sessies nog vele malen herhaald. Sporten is gezond...