Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Ik heb al jaren een beste vriend, laat ik hem in dit verhaal Joris noemen. Ik werd 17 jaar en Joris kwam onverwacht ook op mijn verjaardag. Leuk! Mijn hele familie kwam op visite en het was erg gezellig. Mijn kleine neefjes en nichtjes wilden allemaal met ons spelen en uiteindelijk gaven we hier dan ook maar aan toe. Tikkertje, verstoppertje en al die andere kinderspelletjes werden de hele middag vrolijk gespeeld. Met verstoppertje zat ik op een gegeven moment alleen nog met Joris samen verstopt, in een groot donker hok waar ze ons moeilijk zouden vinden.

Joris en ik zaten ook samen op school en hadden het daar al eens gehad over de erg grote bobbel die we bij een klasgenoot (Mark) hadden gezien. Samen hadden we hier erg om gelachen. Zelf trok ik me al een paar jaar regelmatig af, en vond de grote bobbel bij Mark stiekem best wel geil. Terwijl Joris en ik verstopt zaten kreeg ik onbewust ook een stijve. Ik verzamelde al mijn moed en zei tegen Joris: 'het is maar goed dat het hier donker is.' Natuurlijk vroeg hij hierop waarom ik daar blij om was.

Ik vertelde dat ik het moment op Mark leek en Joris begreep het meteen. Weer moesten we een beetje onwennig lachen, totdat we weer gevonden werden door de neefjes en nichtjes. Het werd later en Joris bleef bij ons mee-eten. Veel familie kwam later en dus bleef Joris ook nog een hele tijd bij ons, totdat het al erg laat werd en de ouders van Joris opbelden. We spraken af dat Joris bij mij bleef slapen, zoals we dat al veel vaker hadden gedaan. Nadat alle familie weg was en we alles hadden opgeruimd konden we ons klaar gaan maken voor de nacht. Het logeerbed werd op mijn kamer geplaatst, we wasten ons netjes en gingen toen naar bed.

Zachtjes spraken we nog een hele tijd na over de leuke dag die we gehad hadden. Al snel kwamen we weer op het onderwerp waar we vaak tijdens het logeren over spraken: de meisjes uit de klas. Wie vind jij nou het leukst? En wie vind jij leuk bij elkaar passen? Gniffelend vroeg Joris na een tijdje: 'Lijk jij nou nog steeds op Mark?' Aangezien ik al weer een tijdje een stijve had bekende ik. Joris vertelde dat hij hetzelfde had. Ik vroeg bibberend of hij er wel eens iets mee deed. Na beide vele malen stuntelig te hebben ontkend gaven we beiden toe dat we ons best vaak aftrokken. Joris deed het op de wc en ik iedere avond in bed. 'Is dat lekker, in bed?' vroeg Joris.

Ik vertelde dat ik het altijd heel lekker vond, want je hebt lekker de ruimte en hoeft niet op te schieten. Dat leek hem ook wel en hij wilde het ooit wel eens proberen. Stiekem hoopte ik dat hij het vanavond nog zou doen. Er vielen veel stiltes in onze gesprekken, wat normaal nooit voorkomt en ik hoorde Joris behoorlijk hijgen. Hij vertelde dat hij wel eens bang was dat een meisje zijn piemel te klein zouden vinden. Hij had nog nooit een andere jongen naakt gezien en vroeg zich af of hij niet buiten de boot zou vallen.

Ik bekende (ook al was ik niet ontevreden over de maat van mijn penis) dat ik hier ook wel eens over twijfelde. Uiteindelijk vroeg ik of hij het eens wilde vergelijken. Dat wilde hij wel, vertelde hij bibberend. Weer viel er een lange stilte en hoorden we elkaars zware ademhaling. Joris vroeg hoe ik het wilde vergelijken. Ik deed de lamp uit en zei dat we alletwee nu maar het dekbed van ons af moesten halen en onze boxers uit moesten doen.

Dit deden we en ik vroeg of ik de lamp weer aan mocht doen. Voorzichtig ging de lamp weer aan, en nog wennend aan het licht keken we beiden met een rood hoofd naar elkaars stijve piemel. Die van mij was een stuk groter. Joris schaamde zich ontzettend dat zijn piemel wat kleiner was, maar ik stelde hem gerust en zei dat die van hem dikker was. Na al mijn moed bij elkaar geraapt te hebben vroeg ik of we ons zouden aftrekken. Dat vond Joris wel oké. Voorzichtig begon ik aan mijn piemel te trekken, zoals ik dit elke avond deed.

Joris deed dit hetzelfde. Uiteindelijk gingen we tegenover elkaar zitten, zodat we elkaars pik goed konden zien. Al vrij snel kwamen we beiden klaar, ik wel wat later dan Joris. Hij durfde ook niet meer te kijken toen hij al klaar was maar ik bleef natuurlijk wel naar hem kijken. Ook al was ik in mijn fantasieën toch al veel verder gegaan en vond ik het jammer dat we niks bij elkaar hadden gedaan. Ik kwam op dit moment veel heftiger klaar dan alle voorgaande keren dat ik mezelf bevredigde, het was heerlijk om me af te trekken met zo'n lekkere jongen zo dicht bij me. Nadat ook ik klaar was gekomen deed ik de lamp weer uit en zijn we vlot in slaap gevallen. Ik heb een fantastische avond gehad!