Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Het was een lange avond geweest. Ik zat aan mijn bureau nog wat te werken aan mijn pc toen ik ineens overvallen werd door een gevoel van geilheid .Ik besloot mijn werkzaamheden even terzijde te leggen en mezelf eens lekker te gaan verwennen. Langzaam trok ik al mijn kleren uit en voelde hoe mijn stijve pik al drukte achter mijn slipje. Ik wilde dat lekkere ding eens heftig verwennen, en pakte de pot met gel die ik normaal voor mijn haar gebruik, maar ook voor mijn pik. Mijn bureaustoel is van leer, dus daar kun je lekker op zweten en ik zette mijn benen vast achter de leuningen. Ik pakte de pot met gel, en begon mijn dikke pik lekker in te smeren.

Draaiende en masserende maakte een waanzinnig geil gevoel zich meester van me en ik begon al aardig te hijgen. Druppels geil begonnen aan mijn handen te plakken en ik werd steeds geiler. Toen bedacht ik me iets, naast me had ik mijn kunstlul staan in mijn kastje die ik soms gebruikte om mijn lul lekker te masseren. Nu besloot ik dat het maar eens tijd werd voor iets anders, en ik klom uit mijn stoel.

Langzaam bukte ik me voorover en raakte mijn kont aan met de kunstpik. Ik wilde dat ding beslist in mijn kont voelen vandaag, en begon me van achteren in te smeren met gel. Ik drukte de kunstpik zachtjes tegen mijn kont aan en voelde dat dit erg nauw maar wel geil was. En besloot om door te zetten, al draaiende en duwende zette ik mijn kunstpik tegen mijn kont aan en stukje bij beetje voelde ik hem verder en verder naar binnen gaan. Tot hij er op het laatst helemaal inzat.

25cm diep voelde ik dat ding in me en zette de knop op aan. Wat er toen gebeurde was onbeschrijflijk. Ik begon te schokken en trillen en mijn lul groeide uit tot een enorme dikke paal. Ik masseerde en trok dat het een lieve lust was en wilde eigenlijk genomen worden door een echte lul. (Wist ik veel dat dat er vandaag ook nog inzat!) De deur ging open en daar stond opeens een vriend van me, die had ik helemaal niet gehoord! SHIT, daar zat ik, al rukkende en met een kunstlul in mijn kont gestoken, wat een afgang.

Hij wilde vast nooit meer iets met me te maken hebben. Maar in tegendeel, hij bekeek me zo eens van achteren en vroeg me of ik geen zin had in een echte warme lul. Geil als ik was kon ik geen woord uitbrengen en stamelde, dat ik geen ervaring had. Hij wel, zei hij en trok snel zijn kleren uit. Onder zijn broek kwam een knots van een paal te voorschijn en ik zag dat er al geil uitdroop. Mijn aanblik had hem opgewonden, en snel trok hij de kunstpik uit me. Ik voelde hoe hij achter me kroop en zijn dikke lul tegen mijn kont zette.

Door al dat trillen en bewegen stond ik van achteren al aardig open en hij kon zijn lul er zo inschuiven. Ik werd helemaal opgevuld, want hij had een aardige paal. Ik voelde hoe zijn handen zich verplaatsten naar mijn lul die al trillende bijna klaarkwam. Hij masseerde mijn lul en ballen en begon me wild af te trekken. 'Ik wil je laten spuiten,' zei hij 'en daarna zal ik je liefdevol schoonlikken.' Harder en harder trok hij aan mijn dikke lul en ik voelde dat ik dit niet langer kon volhouden. En hij had nog niet eens bewogen in me!

Ik schreeuwde dat ik klaar ging komen en spoot zo tegen het beeldscherm van mijn pc aan. Wat veel! Hij trok zijn lul uit me. Vervolgens ging hij tussen mijn benen zitten en begon me inderdaad schoon te likken. Mijn hele lul verdween in zijn mond en door zijn zachte masserende handen voelde ik hoe ik langzaam weer een stijve kreeg. 'Nu wil ik je neuken,' zei ik en draaide hem om. Ik besloot om de stap te wagen om voor het eerst een man te neuken. Ik zette mijn lul tegen zijn kont aan en kon hem er eerst niet goed in krijgen. Maar langzaam voelde ik hoe ook hij open ging staan en ik ramde mijn pik in één keer diep bij hem naar binnen.

Zijn anus omsloot me nauw en ik voelde dat dit veel lekkerder was dan zelf trekken. Ik begon te bewegen en nam zijn lul in mijn handen. Ik omsloot zijn eikel strak met mijn hand en begon hem al draaiende af te trekken. Ondertussen bewoog ik harder in zijn kont heen en weer en voelde hoe zijn lichaam begon te schokken. Zijn lul was spiegelglad geworden van mijn neuken en het rukken aan zijn paal, en ik voelde hoe ik beslist een tweede keer wilde komen vanavond. Ik ramde nu hard in zijn kont en rukte als een geil beest aan zijn lul. 'Ik ga komen,' schreeuwde hij. 'Spuit me vol, ik wil je voelen!!!' Mijn zaad schoot als een raket omhoog en ik spoot hard zijn in zijn kont. Hij was nog niet klaargekomen, en ik besloot om hem een koekje van eigen deeg te geven, en hij was het koekje!!

Zijn lul stond keihard omhoog en ik tikte met mijn lippen tegen zijn eikel. Zijn pik sprong weg en ik besloot om hem eens lekker te verwennen als toetje voor wat hij voor mij had gedaan. Ik nam zijn dikke paal in mijn mond en begon hem te pijpen, ik likte zijn eikel en langs zijn lul en nam zijn ballen in mijn nu erg geile mond. Ik voelde hoe hij begon te trillen en diep nam ik hem nu in mijn mond. Ik voelde zijn geil omhoog schieten en hij spoot mijn mond helemaal vol. Het liep zelfs langs mijn mondhoeken naar buiten. Wat een avond en wat een geile vriend had ik eigenlijk. We hebben die avond verder weinig gedaan achter de pc verder, maar wat gaf dat!!