Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


We gingen met de school op kamp, een onderdeel die dag was een dropping. Wij werden met een groep van 10 man het bos in gezet en moesten de weg terug vinden naar het kamp. Sjoert, Michel, Rick en ik hadden al snel de groep verloren, tja wat wil je als je een richting gevoel van een mol hebt. Maar goed de pret zat er goed in, na een uurtje lopen kwamen we erachter dat we toch verdwaald waren. Niets aan de hand we lopen gewoon naar het eerste en beste huis of naar een weg en vragen gewoon de weg.

Gelukkig was het een warme zomeravond en de sfeer zat er goed in. Rick, de jongste van ons vieren, 16 jaar, zei dat hij wel eens wilde rusten. 'Even zitten en dan weer verder,' zei ik 'want anders komen we nooit thuis.' We zaten met zijn vieren en praten wat over meisjes van onze school, hoe stom ze zijn of hoe knap, en meestal waren de meiden van de hogere klassen top. Sjoert vroeg wie het al eens gedaan had met een meisje, natuurlijk iedereen we wilden niet onderdoen voor elkaar. Langzaam ging het gesprek over geile meiden en masturberen.

We werden geil van de gedachten en zaten allemaal met een stijve pik op een boomstam. Michel zei opeens 'laten we eens kijken wie de langste heeft.' We hadden elkaars pikken al eens gezien na de gym als we gingen douchen. Maar toch echt gekeken naar de langste, hadden we niet. Rick voelde zich wat beschamend en zei dat we niet zo achterlijk moesten doe en wilde doorlopen.

Ik zei 'why not,' en trok als eerste mijn broek naar beneden, daarna de andere twee. 'Rick jongen, je kunt niet achterblijven of heb jij maar een klein pikkie?' zei ik. Iedereen barste in het lachen uit. Rick, duidelijk geïrriteerd deed zijn broek uit. Wow! wat een paal voor een jongen van 16. Zij pik stond fier vooruit en had een lengte van zeker 18 cm, en dan was hij nog maar 16. Wij keken naar zijn pik. Aan het gezicht en pik van Michel konden we zien dat hij zich aangetrokken voelde tot de pik van Rick. Sjoert zei 'geil jij op een jongens pik?'

Michel zei niets maar kreeg een rood hoofd. Ik zei dat ik ook wel eens fantaseerde om een jongen te trekken. Rick zei niets maar aan zijn pik te zen genoot hij. Zijn eikel was nat en glanzend van geilheid. Michel ging op zijn knieën zitten en pakte de pik van Rick in zijn hand, hij trok langzaan zijn voorhuid naar achter, Rick sidderde helemaal, hij gaf geen kik. Michel opende zijn mond en nam het gevaarte in zijn mond. Tot diep achter in zijn mond verdween de pik. Rick begon zacht te kreunen, wij waren inmiddels ons aan het aftrekken, totdat ik de hand van Sjoert op mijn ballen voelde.

Ik pakte zijn lul in mijn hand en begon met hem te vrijen. Vurig tongde wij elkaar. Rick en Michel waren inmiddels in standje 69 gaan liggen, ze zogen aan elkaars pik. Ik hoorde Rick zeggen 'stop ik kom bijna.' Michel stopte onmiddellijk. En likte zijn ballen. Ik was inmiddels Sjoert aan het pijpen, wat een heerlijk gevoel was dat, en zo lekker ook. Ik zat op mijn knieën en pijpte Sjoert vlug en diep, mijn kontje stak naar achter en wat ik niet gezien had, was dat Rick inmiddels achter mij was gaan zitten.

Ik voelde zijn vinger langs mijn bilnaad glijden. Met zijn spuug maakte hij mijn gaatje kletsnat. Ik kreeg het gevoel dat hij dit vaker had gedaan, na een tijdje voelde ik zijn eikel tegen mijn gaatje aandrukken, oh wat geil was dit langzaam en met beleid duwde hij zij grote pik in mijn achterste. Ik slaakte een kreet van opwinding. Ik schreeuwde 'doe het zacht, maar neuk me diep!' Met grote halen bewoog hij heen en weer, hij kreunde en riep van alles. Sjoert had al twee keer gewaarschuwd dat hij klaar zou komen maar ik had niets gehoord. Verdooft van de pik van Rick was ik even van de wereld.

Sjoert hielt het niet meer en spoot zijn zaad in mijn mond. Michel, die dit alles had aangezien wilde ook graag neuken en pakte Sjoert in zijn achterste. Die twee gingen tekeer als wilde. Rick schreeuwde het inmiddels uit hij kwam, ik voelde zijn pik dikker worden in mijn aars, door mijn spasme spoot hij zijn zaad diep in mij, ik voelde golven van hete sperma langzaam in mij vloeien. Rick viel uitgeput neer op zijn rug. Ik, nog nagenietend van de beurt, pakte zijn benen op en maakte ruimte voor mijn pik.

Ik drukte mijn lul diep naar binnen en gaf hem een flinke beurt. Tegelijk met de andere kwam ik klaar Ik viell op Rick neer en kuste hem en zei 'zo lekker heb ik nog nooit seks gehad.' Ik keek op de klok en schrok van de tijd. 'Tien uur al jongens, we moeten terug!' Na lang zoeken hadden we eindelijk het kamp weer gevonden. Afgesproken om nergens over te praten, voegden we ons weer bij de groep die aardig ongerust was geworden.

Wij vertelden dat we verdwaald waren maar uiteindelijk toch op de goede weg zijn gekomen. Nu denk ik nog graag terug aan die tijd.