Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Jeroen is een jongen van 18 jaar en moet de hele dag aan seks denken. En dan niet zomaar sex. Nee, alles wat je je kunt bedenken passeert de gedachten van Jeroen. Jeroen had een scheermesje gehad van z'n moeder maar dit gebruikte hij niet voor z'n baardgroei. Hij vond het heerlijk om het haar dat hij op z'n pik en z'n ballen had, lekker af te scheren zodat alles weer lekker glad was.

Hij vond het dan heerlijk om zich, kijkend in de spiegel lekker af te trekken. Hij had al zo vaak geprobeert zichzelf te pijpen maar dit lukte maar niet. Jeroen keek altijd op het internet naar plaatjes waar hij weer lekker geil van werd. Op een middag vond hij plaatjes op een website waarop te zien was dat een jongen een wat oudere man aan het pijpen en trekken was en ook andersom.

Dit wond Jeroen zo op dat hij zich meteen moest rukken. Hij zag dat de jongen nu ook het zaad van de man doorslikte en dit wilde hij ook proberen. Hij ging op de grond liggen met een kussen onder zijn hoofd en met de benen in de lucht tegen een kast. Hij ging als een bezetene tekeer en trok zich af totdat. hij klaarkwam. De stralen kwamen tegen zijn gezicht en een paar in zijnn mond. Hij genoot ervan.

Hij had de smaak te pakken. Jeroen had eigenlijk altijd al met meisjes gevunst (echt neuken kon je het niet noemen) maar hij raakte nu toch wel geïnteresserd in z'n eigen geslacht. Hij fantaseerde dat hij mee kon doen met een jongen van zijn leeftijd en een oudere. Elke keer slikte hij z'n zaad weer door. Jeroen had een oudere maat, Bas heette hij, deze was al 23 en had z'n rijbewijs. Jeroen was nog nooit naar de Wallen geweest maar wilde hier toch erg graag gaan kijken. Bas wilde hem wel brengen, dus van het een kwam het ander en Jeroen ging naar Amsterdam.

Daar aangekomen liep hij als 18 jarige jongen alleen op een regenachtige middag op de Wallen. Hij liep langs de ramen en sexshops en werd bij dat aanzicht steeds geiler, hij voelde al een bobbel in z'n broek. Hij kon het niet laten en liep een donker steegje in om zich te gaan rukken, maar dat werd gezien door een man. Deze man kwam naast hem staan en versperde zijn weg. Jeroen schrok maar de man greep naar Jeroen z'n pik en begon hem af te trekken. Jeroen vond dit heerlijk en zei niets. De man trok sneller en sneller en Jeroen beukte nu in de vuist van de onbekende man. Steeds sneller, hij kwam over de hand van de man.

De man likte z'n hand af en vroeg nu aan Jeroen of hij in meer geïnteresserd was. Jeroen knikte en liep mee met de man, een donker gebouwtje in. Eenmaal binnen deed de onbekende man snel de deur op slot. Jeroen zat opgesloten in een soort grote slaapkamer met spiegels en een videocamera. De man liep even weg en kwam even later terug met een jongen.

De man vroeg Jeroen of hij wel weer zin had ,Jeroen knikte. De man vroeg Jeroen zich uit te kleden, Jeroen deed dit en zat nu met z'n kaalgeschoren pik op bed. De man gooide nu ook de andere jongen op bed en zij tegen hem dat hij zich ook uit moest kleden, maar deed dit niet. Jeroen werd al een beetje geiler, hij begon langzaam de jongen uit te kleden tot aan z'n onderbroek. Bij dit aanzicht begon z'n pik al stijf te worden. Hij zag dat de man de camera aan deed maar dat interesseerde hem niets.

Hij deed nu ook de onderbroek uit en zag nu de piemel van de jongen. Jeroen tikte de pik aan en aarzelde geen moment, hij nam de piemel tot aan de ballen in z'n mond. De piemel begon nu zelfs te groeien in de mond van Jeroen. Jeroen begon zichzelf te trekken onder het zuigen en zag de jongen kijken. Hij ging nu over de jongen heenliggen in standje 69. Op deze manier moest de jongen, Jeroen aan z'n lul trekken en aan z'n ballen likken.

De jongen begon de pijpbeurt lekker te vinden en deed dit gehoorzaam. Opeens slaakte de jongen een kreet en spoot een beetje zaad in de mond van Jeroen. 'Laat maar komen' zei Jeroen.'Laat je maar gaan.' Jeroen slikte het beetje zaad door en likte de jongen helemaal schoon. De jongen werd rustig en Jeroen draaide zich om. Hij ging op z'n knieen zitten en stopte z'n lul in de mond van de jongen en begon als een wildeman te beuken. Jeroen was zo verschrikkelijk geil en kon er niet meer tegen. Hij spoot de mond van de jongen helemaal vol, zo vol dat het er aan de zeikanten uit kwam lopen. Ze lagen stil op bed.

De man was inmiddels zichzelf aan het trekken achter de camera, Jeroen zag dit en wenkte de man. Deze liep naar het bed toe en kledde zich verder uit. Jeroen ging voor hem zitten en nam de grote pik van de man in z'n handen en begon deze eerst zacht, maar toen steeds sneller te pompen. De jongen moest ook komen om de ballen van de man te likken. De man werd gek en pakte het hoofd van Jeroen, hij stopte z'n lul diep in de mond van Jeroen, en begon het hoofd van Jeroen op en neer over zijn lul heen te bewegen.

De jongen likte maar door. Jeroen stopte zelfs een vinger in de aars van de jongen en begon hem met z'n andere hand te masseren. De jongen op zijn beurt, begon nu ook weer de pik van Jeroen te trekken met twee handen. En zo stonden ze daar met drieen elkaar te pijpen en handnaaien voor de camera. De man kon zich niet meer inhouden en spoot de hele lading sperma in de mond van Jeroen, die moeite had met doorslikken van zo'n hoeveelheid.

Jeroen en de jongen moesten ook bijna komen. Jeroen gooide de jongen snel op bed en ging boven hem hangen. Jeroen begon zichzelf nog snel af te rukken in het gezicht van de jongen en moest komen. Hij spoot helemaal over de jongen heen, waarop deze ook meteen klaarkwam. Jeroen en de man wisselde telefoonnummers uit en Jeroen ging weer naar huis. Zijn fantasie was eindelijk werkelijkheid geworden.