Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Als hetero man,wilde ik een keer met een man naar bed. Gewoon om te ervaren hoe het is om een pik te proeven en een man te neuken. Ik plaatste een oproep op een site en kreeg reactie van ene Peter. Hij wilde het mij wel leren, dus spraken wij bij hem thuis af. Na het genot van een colaatje en wat gesproken te hebben, nam hij mij mee naar zijn slaapkamer.

We kleedde ons uit en ik keek toch wel verlekkerd naar z'n lul. Hij ging op bed liggen en zei: 'nou knapperd, deze is voor jou dus geniet maar!'.

Ik pakte z'n lul vast en begon er aan te likken .Hierdoor werd hij al snel hard en al helemaal toen ik z'n ballen likte. 'Goed zo schatje,je likt heerlijk!' Gretig likte ik door en besloot om hem in mijn mond te nemen. Zachtjes begon ik te pijpen en merkte dat ik het lekker vond, want mijn pik werd keihard! Ik pijpte steeds sneller en Peter kreunde staads harder. 'Oh wat ben jij een schatje zeg,je pijpt heerlijk!'

Ik spuugde op z'n eikel en trok hem af. Na een tijdje trekken, vroeg ik hem of hij me wilde neuken.'Oh ja hoor, kom maar hier met dat lekkere kontje van je!' Hij begon plots aan mijn gaatje te likken en streelde mijn ballen met z'n vingers .Ik kreunde van genot!

'Hmmm...ben je er klaar voor lieverd?'Ik was er klaar voor en voelde z'n pik tegen mijn sterretje aan duwen en langzaam kwam hij naar binnen. Hij begon me eerst zachtjes te neuken en vroeg of het nog ging. Ik zei hem dat hij mij gerust wat harder mocht neuken. Zonder aarzelen werd ik voor het eerst door een man in mijn kont geneukt. Ik werd zo vreselijk geil, dat ik mezelf begon af te rukken.

'Hmmmm....deze paal gaat bijna komen schatje, wil je het in je kontje hebben?' Ik zei dat ik het liever op mijn lichaam kreeg. Ik begon hem af te zuigen en hij kwam klaar op mijn borst. Nu was ik aan de beurt om te komen en hij begon met stevig te pijpen en te rukken. Na een tijdje spoot ik vol genot al mijn zaad in z'n gezicht.! We spraken nog een paar keer af.