Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Ik (17) was eindelijk klaar met werken. Ik had al een paar uur gewerkt en het was al donker geworden buiten. Om naar huis te komen moet ik door een klein parkje lopen. Het was heel erg donker, want ik kon het pad bijna niet zien. Toen hoorde ik voetstappen achter mij. Ik schrok me kapot totdat ik zijn stem hoorde. Het was Lars (16) Hij werkt ook bij mij.


Hij stond hijgend voor me en zei: “ je bent je sleutels vergeten”. Helemaal vergeten! Ik zei: “dankje, zeg wil je een stukje mee lopen?” 'Ja is goed, ik moet toch die kant op.” Hij pakte mijn hand en liep verder. Ik was letterlijk de weg kwijt en Lars ook. Waar bracht hij me naar toe? Toen zag ik ineens een huisje. Nu wist ik waar we waren. We waren in het speeltuintje in het pakje. Toen stopte Lars en zei: “Doe je ogen eens dicht”. Ik gehoorzaamde en deed mijn ogen dicht. Tot mijn verrassing voelde ik ineens zijn lippen tegen die van mij. Zo stonden we in het speeltuintje te zoenen. Hij deed zijn mond wat verder open en stak zijn tong in mijn mond. Zo bleven we even tongen. Toen zei hij: “hier wacht ik al zo lang op”. Ik wist niet wat ik moest zeggen maar dat hoefde ook niet want hij begon me weer te tongen.

Ik ging een stapje verder en ging met mijn handen langzaam naar zijn kontje toe. Hij had een mooie strakke kont en hij had een sexy slip aan. Hij bleef door tongen maar nu heviger. Toen gingen we in het huisje dat klein was maar net groot genoeg voor ons 2. Ik pakte zijn shirt vast waar zijn tepels doorheen priemden, en trok hem uit. Hij had al 2 harde tepels die recht vooruit stonden. Ik pakte een tepel en begon op zijn keiharde tepel te zuigen.

Hij begon al een beetje te kreunen en toen ik klaar was met die tepel ging ik naar de andere. Toen trok ik ook zijn broek uit. Nu stond hij daar in alleen een sexy slip voor me. Nu gaf hij me een duw en ik zat op een stukje hout. Hij deed eerst mijn T-shirt uit en daarna trok hij mijn broek omlaag en haalde mijn keiharde paal uit mijn sexy slip. Hij schrok wel een beetje toen hij de grootte zag van mijn lul.

Hij was toch zeker 21 cm lang. Maar hij nam hem snel in zijn mondje. Oh, wat pijpte hij zalig. Met zijn tong draaide hij rondjes om mijn eikel en nam hem zo diep mogelijk in zijn mond. “Lars, ik hou het niet meer ik kom! ‘zei ik. Hij bleef me maar met zijn zaadvragende ogen aankijken en ging gewoon door. Ik spoot alles in zijn mondje. Hij slikte alles keurig door. Dit had ik nog nooit gezien maar ik vond het prachtig. Nu werden de rollen omgedraaid. Ik tilde hem op en zette hem neer.

Toen trok ik zijn slip uit en zag zijn mooie lul. Hij was helemaal kaal geschoren, zijn mooie eikel was al wat vochtig. Ik deed mijn tong in zijn navel en ging langzaam aan naar beneden. Eenmaal aangekomen bij zijn lul ging ik met mijn tong over zijn lul heen om hem te plagen. Hij hield het niet meer en pakte mijn hoofd en duwde mij tegen zijn lul aan. Ik begon nu op volle tempo zijn lul te pijpen. Hij begon steeds harder te hijgen en hij kwam schreeuwend klaar. Nu proefde ik zijn zaad en dat was heel lekker. Nu was het tijd om hem te neuken. Hij ging met zijn knieën op de grond zitten en bukte voorover. Ik begreep het en ging achter hem staan.

Ik plaatste mijn eikel tegen zijn sterretje en begon met mijn eikel heen en weer te gaan. Hij begon al weer te kreunen. Nu duwde ik langzaam mijn grote lul in zijn kont. Zo,n strak kontje heb ik nog nooit om mijn lul gevoeld. Ik duwde net zo lang door tot mijn lul tot mijn ballen in zijn kont zat. Hij schreeuwde het bijna uit van geilheid.

Ik pakte zijn tepel vast en ging op hoog tempo neuken. Hij schreeuwde heel de buurt bij elkaar. Zijn kontje spandde zich strakker om mijn lul en ik wist dat hij ging komen. Ik hield het ook niet lang meer. Hij kwam als eerste klaar en ik voelde zijn zaad in mijn nek spuiten. Nu hield ik het ook niet meer en spoot mijn zaad diep in zijn strakke kont. Hij draaide zich om en viel in mijn armen. We bleven zo een tijdje hijgend na te genieten. Toen floepte mijn lul uit zijn kont en we begonnen ons weer aan te kleden. Hij gaf zijn slip aan mij en zei: ”Bedankt voor deze lekkere beurt!”.