Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Mijn woning was weer aan een opknapbeurt toe en dus maakte ik een afspraak met de schilder. Woensdagmiddagf ging de bel. Er stond een jonge boy voor de deur. Een jaar of 21. "ik kom even kijken wat er moet gebeuren" zei hij. Ik liet hem binnen en hij bekeek de wonig. "Zo... woon je hier alleen?" vroeg hij. Ik knikte. "Dat is toch veel groot voor èèn man." "Dan kom jij toch bij me wonen lekker ding." Zei ik. "Lekker ding? Vind je mij lekker dan?" Tja, ik had het al gezegt dus ontkennen had geen zin. "Je mag er echt wel zijn, je ziet er lekker uit ja" was mijn opmerking.

"Maar jij ook, Ik vind je ook wel aardig zo op het eerste gezicht, mag ik vragen of jij ook homo bent?" Ik antwoorde met ja en wist door zijn vraag dat hij het ook was. Hij vervolgde: "Ik kom hier om de maten op te nemen maar ik kan ook andere maten opnemen."

Voor dat hij de kans kreeg te zeggen dat dit een grapje was zei ik snel dat hij de mijne best mocht opmeten. Hij kwam bij me zitten en aaide over mijn kruis. Ik kreeg snel een bobbel en het zat best wat krap. Ik vroeg hem mijn broek open te maken. Hij deed dat, trok mijn boxer short naar beneden en ik zag aan hem dat hij mijn paal wel lekker vond.

Ook hij trok zijn handel naar beneden en ik kon zijn geile stijve paal nu zien. Heerlijk. Ik pakte hem vast en begon hem te trekken. Hij pakte zijn meetlint en begon onze stijve lullen op te meten die samen goed waren voor 37 cm. genot!

"Zou je mij even stevig willen neuken?" vroeg hij. Hij ging op me zitten en ik duwde mijn lul bij hem naar binnen. Hij bewoog zichzelf op en neer zodat mijn lul in en uit hem ging. Af en draaide hij zijn hoofd naar me toe en zoende we hevig met elkaar.

Hij hijde en kreunde als ik nog niemand had horen doen. Wat een geil ventje zeg! "Als ik nu op mijn knieën ga zitten kun je me nog harder en steviger neuken", "ik wil je! Neuk me diep met je lange lat!" Riep hij. Ik neukte hem nu zo hevig dat ik zin had om lekker in zijn kontje klaar te komen.

"Voordat je klaarkomt wil ik je eerst nog even flink afzuigen, Je hebt een mooie lekkere lul!" Ik trok mijn lul uit zijn kontje, haalde het condoom eraf en hij zoog me! "Spuit maar" zei hij. Ik spoot een tijdje later in zijn gezicht. Nu wilde ik hem ook klaarzuigen. Ik nam zijn lul in mijn mond en zoog tot hij het niet meer hield, hij spoot alles over me heen.

We zoenden nog lekker en likte elkaar op vele plekjes. We waren nu inmiddels een uur verder en het enige wat hij gemeten had was de maat van onze lullen. "Is het goed als ik morgen na mijn werk nog even langskom voor de maten, want we willen hier deze week nog beginnen." Ik stemde er mee in.

De volgende dag kwam hij weer, maar dit keer niet aleen...