Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Het was eind vrijdagmiddag toen we eindelijk alle tenten hadden opgezet. We waren rond 14.00 aangekomen op de camping in Eerbeek. En allen hadden we het druk gehad. We waren flink luidruchtig gezien dit onze eerste vakantiedag was. bier drinken, zonnen en veel bijpraten. Ik zelf was de hele dag gespannen gezien de afspraak die ik voor s'avonds 0.00 uur had gemaakt.

Via internet had ik een speurder geplaatst en al snel kwam ik in contact met een man die het ook wel erg spannend leek. Een man weliswaar zo'n 15 jaar ouder dan mij maar ik had er zin in. Het was al even geleden dat ik sex had gehad en dus kon ik eigenlijk niet wachten.

De avond ging langzaam voorbij en hoewel het gezellig was keek ik vaak op de klok. Onze groep zou rond 23:00 uur weg gaan om te stappen in de buurt. Ik had aangegeven niet mee te gaan omdat ik na hard werken, het de eerste dag rustig aan wilde doen.

Rond elf uur waren ze allemaal klaar om te vertrekken. Ze vroegen nog of ik echt niet meewilde maar ik kon ze niet snel genoeg uitzwaaien. Mijn avond moest ook zo beginnen.

Ik ging nog even douchen en scheren. Toen was het 23:45uur. Ik hoopte maar dat deze man die zich Ruurd noemde geen faker was. Terwijl het op de camping redelijk rustig was (je hoorde nog wel wat mensen), kroop ik in mijn tent. Ik deed mijn zwarte string aan en om een paar minuten voor de afgesproken tijd, zette ik -zoals afgesproken in het mailcontact- mijn mijn blinddoek op. Mijn hart bonkte in mijn keel enik hoopte maar dat mijn afspraak zou komen. Ik lag voorover op mijn luchtbed en zag helemaal niks. Mijn hand trilde van de spanning.

Een paar keer hoorde ik wat maar telkens ging het geluid voorbij. Voor mijn gevoel lag ik al tijden zo en ergens dacht ik dat hij niet meer zou komen. Maar toen hoorde ik weer iemand aanlopen op het verharde zandpad. Het geluid stopte bij mijn tent. Ik hoorde de rits opengaan terwijl het zweet mij uitbrak. Ik voelde iemand binnenstappen en de rits weer dicht doen. Ik hoorde hem zacht hijgen. Ik voelde een hand die mijn dekbed van mij aftrok. Die hand voelde ik bij mijn enkels en ging haastig omhoog. Knieholte, bovenbenen, billen. Toen mijn rug.

De hand ging samen met de andere hand naar mijn schouder en draaide mij om. Ik hoorde nog steeds iemand hijgen en hoorde dat die zijn kleding uittrok. Toen ging hij pardoes op mijn buik zitten. Voelde mijn gezicht en ineens kreeg ik een zoen. Toen schoof hij omhoog en voelde ik iets tegen mijn wang bungelen, zijn pik. Ik deed mijn mond open en hapte naar zijn pik. Even moest ik flink slikken want ik proefde een urinesmaak. Ik wist uit ervaring dat je dan even hard moet doorzuigen. Ik sloot mijn mond om de pik die meteen keihard werd.

Met mijn lippen nam ik zijn voorhuid vast en begon hem te zuigen. Snel was de smaak weg en kon ik hem heerlijk over mijn tong voelen. Ik probeerde hem helemaal naar binnen te halen en dat paste bijna ook nog. Deze kerel had een Hele dikke maar geen hele lange pik. Ik voelde zijn voorvocht al in mijn mond rondgaan. Heerlijk, ik hoorde hem steeds luider hijgen en ook kreunen. Ik wilde al zaad gaan proeven. Hij kreunde steeds luider en pakte mijn haren en oren vast en stootte toen diep in mijn mond. Hij kreunde zo dat ik bang was dat de hele camping het kon horen.

Na een paar keer stoten was hij echter niet te houden en voelde ik hem klaarkomen in mijn mond. Terwijl ik lekker alles wilde slikken haalde hij -terwijl hij kwam- zijn pik uit mijn mond en spoot het laatste over mijn gezicht. Hij hijgde even flink na. Totdat ik een hand op mijn String voelde. Hij wreef een paar keer hardhandig over mijn kruis en trok toen mijn piemel onder mijn string vandaan. Mijn Piemel was al stijf van de opwinding, ik voelde zijn Hand over mijn hele Piemel. Toen 2 handen en al snel zijn tong. Mijn ballen werden gekieteld terwijl zijn mond dieper over mijn piemel schoof.

Ik werd meteen helemaal gek van dat heerlijke gevoel. Stil liggen kon ik niet meer, ik kreunde luid. Mijn eikel werd helemaal gevoelig terwijl mijn voorhuid diep achter werd getrokken. Het gevoel werd langzaam opgevoerd totdat ik niet meer kon. Ik probeerde niet te gillen maar dat lukte niet. Ik baalde dat hij zijn hoofd terugtrok en mij over mijn eigen buik liet spuiten. Nu ik zelf weer iets rustiger was hoorde ik hem weer beter hijgen. Hij tilde mijn benen op en ging ertussen zitten. Hij pakte mij bij mijn knieholtes vast en drukte mij achterover. Zo diep dat mijn bovenbenen op mijn buik werden gedrukt. Ik voelde zijn tong over m'n sterretje gaan, een heerlijk gevoel.

Hij kietelde mijn kontje en stak zijn tong naar binnen. Ooh, ik voelde zijn tong in mij. En daarna een vinger, hij was mijn kontje aan het vingeren met steeds meer vingers voelde ik mijn kontje draaien. Toen hoorde ik een geritsel en hoorde hem een condoom omdoen. Ik kreeg er een droge mond van omdat ik wist dat ik geneukt ging worden. Hij duwde mijn benen omnieuw uit elkaar naar achteren. Toen voelde ik zijn pik tegen mijn sterretje. Ik was zo ontzettend geil, toen langzaam zijn pik naar binnenschoof. Mede door het glijmiddel schoof hij ineens al diep in mij. Ik voelde mijn mond opengaan en ik verbeet even de pijn.

Zijn pik die erg dik was schoof dieper en dieper in mijn kontje. Ik hoorde hem hijgen in de verte. Hij ging een stukje uit mij en stootte toen helemaal naar binnen. Ik kreunde even.. Toen ging hij stoten en langzaam werd het gevoel steeds lekkerder. Ik hoorde niks meer en lag alleen maar die stoten op te vangen. Ik voelde zijn pik mijn kontje masseren. Ik lag plat op mijn en was bijna van de wereld. Ik voelde de pik maar doorgaan. Toen hij voorover ging hangen begreep dat hij aan de laatste stoten bezig was. Hij ramde zijn pik zo hard als hij kon door mijn kont. En ik genoot als 'n echte slet. Hij stootte bij de laatste stoot zijn pik leeg terwijl hij half over mij heen lag.

Hij trok zich uit mij terug en leegde de condoom over mijn kont. Hij ging naast mij liggen terwijl ik bijna automatisch nog even met zijn pik speelde. Hij draaide me om. Hij tilde mijn kont omhoog en stak weer 2 vingers in mijn kont. Hij wreef zijn sperma op mijn kontje en drukte zijn pik weer tegen mij aan. Ik zat op handen en voeten. Toen zijn pik naar binnen schoof werd ik op zijn hondjes genomen. Hij schoof helemaal naar binnen maar hield zich toen stil. Hij graaide met zijn hand naar mijn pik en terwijl hij zachtjes draaide met zijn pik, begon hij mij af te trekken. Hij trok ruw aan mijn keiharde piemel terwijl mijn kontje gemasseerd werd. Ik werd heerlijk verwend van 2 kanten en al snel spoot ik mijn sperma er luidruchtig uit.

Ik voelde hoe mijn heupen werden vastgepakt en ik langzaam geneukt werd. Ik kon niet meer recht op blijven en zakte door mijn handen, terwijl ik buiten allemaal mensen hoorde praten. Het deerde me niet, ik voelde alleen maar die pik in mijn kont en hoorde zijn gekreun. Hij ging steeds harder neuken en propte zijn pik steeds sneller en dieper tussen mijn billen. Hij ging lang door en bleef maar neuken en kreunen. Zijn pik was in zijn sas en naaide mijn kontje compleet door. Ietwat in de verte voelde ik hem komen en zijn geil in mijn kontje eruit schieten. Hij trok zich terug en toen voelde ik het branden. Hij kleedde zich aan en ging weg.

De volgende morgen had ik wel wat moeite met lopen maar mijn vakantie was goed begonnen. Hoe hij eruit zag heb ik nooit gezien.