Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Ik was net 18 toen ik voor het eerst een krantjewijkje nam om iets bij te verdienen. Ik had een rustige wijk net iets buiten het centrum van Den Haag. Het was een leuke wijk omdat veel mensen mij gedag zeiden en als ik vroeg in de ochtend mijn krantje liep, kreeg ik ook wel eens iets lekkers te eten of te drinken.

Zo ook van een man die alleen woonde ik denk dat hij rond de 40 was. Het regende die ochtend een beetje en ik had al ruim een half uur gelopen toen ik bij die man zijn huis kwam. Ik wilde de krant in de bus doen toen de deur opeens open ging en die man daar stond. Kom even binnen opwarmen en opdrogen zo kan je toch niet blijven lopen. Ik vond het wel aardig van hem en haalde mijn tas van mijn fiets en ging naar binnen. Hij vroeg of ik iets wilde drinken en zei doe je natte kleren even uit dan droog ik ze voor je.

Ik trok mijn trui, spijkerbroek en sokken uit en hield mijn onderbroekje aan. 'Doe je onderbroekje ook maar uit dan droog ik die ook voor je. Zo krijg je het nog aan je blaas' zei hij. Met een rood hoofd trok ik mijn onderbroekje uit en ik kreeg een handdoek om om me heen te doen. Hij ging naar achter en kwam al snel terug. Hij kwam naast me zitten en ik trilde nog een beetje van de kou. 'Heb je het nog zo koud knul?' vroeg hij en ik knikte ja. Opeens pakte hij me beet en trok me naar hem toe, zo krijg je het een beetje warmer. Ik voelde hoe hij over mijn rug aaide en mij opeens in mijn nek zoende. Ik had nog nooit iets met iemand gedaan en ook niet gerukt of zo.

ik voelde hoe mijn pik groeide en door de handdoek heen kwam. 'Zo knul, je pik vindt het lekker zo te zien.' Ik drurfde niks te zeggen, hij deed zijn hand om mijn stijve pik en rukte er zachtjes aan en vroeg me of ik dit wel vaker had gedaan. 'Nee' zei ik. Hij pakte mijn hand en legde die op zijn kruis waar ik een behoorlijke stijve pik voelde. Dit komt door jou schatje door je lekkere pik. Hij deed zijn broek open en liet hem zakken.

'Trek mijn onderbroek maar naar beneden en laat mijn pik ook vrij.' Ik trok zijn onderbroek naar beneden en zag daar een grote dikke stijve pik. 'Wouww' zei ik 'die is groot.' 'Ja schatje en hij is helemaal voor jou, ruk er maar een beetje aan!' Ik pakte zijn pik vast en begon hem een beetje te rukken. Ik hoorde hem zachtjes kreunen. Opeens trok hij mijn hand weg ging met zijn hoofd naar mijn pik om me te pijpen.

Hij nam mijn pik in zijn mond en begon te pijpen. Ik had dit nog nooit meegemaakt en trilde over mijn hele lichaam. Ik kreeg een raar gevoel in mijn buik en begon dieper te ademen. Opeens voelde ik met kracht mijn sperma uit mijn pik spuiten. 'Doe het zelfde nu bij mij en neem mijn pik in je mond.' Ik deed dit en na een tijdje hoorde hem geil kreunen. Hij duwde mijn hoofd verder naar voren waardoor zijn pik dieper in mijn mond kwam en kwam klaar.

We dronken daarna iets en ik zag dat zijn pik weer stijf was, ik pakte hem beet en wilde rukken. 'Nee schatje niet rukken, kom eens op mijn schoot zitten.' Dit deed ik en voelde zijn pik onder mijn billen, hij tilde me iets op en met zijn andere hand pakte hij zijn pik en drukte tegen mijn gaatje aan. 'Ohhh schatje ga maar iets zakkenover mijn pik.' Ik ging iets naar beneden en voelde dat zijn pik in mijn kontje wilde, maar dit niet lukte. 'Oh, wat is jouw geile kont strak maar ik wil je toch neuken.'

Hij spreidde mijn benen verder en maakte mijn gaatje met spuug nat en drukte zijn pik weer tegen mijn gaatje aan. Ik voelde opeens zijn eikel in me dringenen en begon in mijn kontje te bewegen. Dit was zo een geil gevoel. Hij haalde voorzichtig zijn pik uit mijn kontje en zijn geil kwam er uit. Daarna neukte ik hem en voor ik wist spoot ik mijn geil in zijn kont. Ik zag ineens ho elaat het al was. Veel te laat met de kranten rond brengen. Ik kleedde me aan en bij de deur zoende hij me en zei dat hij morgen op me zou wachten. Toen ik klaar was met kranten lopen ging ik naar huis waar ik mij voor het eerst geil afrukte. Ik ben nog heel lang bij hem langsgeweest en ben vaak geneukt door hem.