Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


'Ik zie je zo!', typte hij nog. En weg was hij. Ik liep naar de badkamer, effe mijn tanden poetsen en zien dat ik er netjes uitzag. Nette kleren, haren goed, dus het was snel goed. :) En dan nog, alsof hij naar mijn kop zou kijken. Hij wou wat anders, denk ik. En ik ook. Goh, wat was ik zenuwachtig. Nog een 20tal minuten op de fiets en ik ging letterlijk achter mijn lul aan. Ik heb zelfs geen idee hoe ik erbij kwam... Ik had erover gefantaseerd, maar nooit gedacht dat ik ook echt wat zou durven. Maar het was leuk chatten met hem. En hij wilde me wel inwijden in iets nieuws. Mijn hart bonkte in mijn keel...

Aan de ingang van het vakantiepark zou hij wachten... Ik parkeerde mijn fiets in de buurt en ging aan de ingang zitten. De zon ging bijna onder en in de verte stapte iemand uit een auto. Een jonge gast met dezelfde gestalte kwam op me af.

'Hey. Ken ik jou van de chat?' vroeg hij.
'Ja' zei ik stilletjes.
'Fijn zo. Misschien kunnen we even verder wandelen, richting de bosjes?'
'Is goed' zei ik en stond op.

Het was nog een 100tal meter wandelen en hij vroeg verder...
'Zo, dit is je eerste keer?'
'Ja, nog nooit eerder wat gedaan met een jongen'.
'Dat is niet erg hoor. Niets moet hoor.'
'Ok.'

Opeens zei hij: 'kom, hier de bosjes in' en we liepen in een dichtbegroeid gedeelte langs een wandelstrook. Ik keek rond en kon gelukkig niets zin van de plekken vanwaar iemand iets zou kunnen zien'. Gelukkig maar. 'En nu?' vroeg hij, 'wat wil je?' Ik kon niets uitbrengen. Mijn lul was van de geilheid hard, maar ik zei niets. Hij zag mijn aarzeling en legde zijn hand op mijn broek. Hij wreef zacht over mij harde lul.


'Mmm, voelt goed' zei hij terwijl hij mijn riem probeerde open te maken. Het lukte hem niet direct en ik deed het voor hem. Ik opende mijn broek die hij zachtjes naar beneden trok terwijl hij op zijn knieën zakte. Hij zat met zijn hoofd recht voor mijn lul. Met zijn hand nam hij mijn harde staaf uit mijn boxer. Zijn ogen glinsterden en hij zette meteen zijn lippen op mijn eikel. Zachtjes trok hij me af en nam mijn pik in zijn mond. Voor ik het wist zat mijn paal in de mond van die gast. Dit was waar ik over gefantaseerd had en het was zalig, zenuwslopend en spannend tegelijk.

'Mmm, lekkere dikke paal heb jij!' liet hij weten terwijl hij effe opkeek en weer verder ging... Af en toe likte hij met zijn tong langs mijn paal om dan weer zijn lippen er op te zetten. Wat was dat lekker.

Hij stopte, stond recht en vroeg me 'wil je ook eens pijpen? Het moet niet als je niet wil.' Nog voor hij meer kon uitbrengen ging ik al op mijn knieën zitten en hij opende zijn broek. Hij haalde zijn harde lul tevoorschijn. Die was gelukkig iets dunner dan de mijne. :) Ik likte langs zijn eikel en zette dan zachtjes mijn lippen op zijn paal. Dan likte ik weer over zijn eikel en nam hem wat dieper in mijn mondje. Voor ik het goed en wel besefte zat ik in de bosjes mijn eerste pik te pijpen.

En hij vond het nog lekker ook nog... 'oh, ja, lekker' liet hij weten. Opeens trok hij me naar zich toe... 'Ik wil je dikke paal weer proeven' en hij dook met zijn mondje weer naar mijn stijve lul. Heerlijk hoe hij me plaagde door zachtjes te pijpen en dan weer even met zijn tong te likken. Met zijn linkerhand zat hij aan zijn eigen paal te trekken. Die rechte paal die ik net nog in mijn mondje had. Dit was spannend, zenuwslopend, lekker en geil tegelijk. Opeens begon hij me harder te pijpen en zette hij zijn hand wat steviger op mijn paal. 'Ik wil dat je klaarkomt.' Ik had nog maar weinig woorden nodig en voor ik het goed en wel besefte spoot ik mijn zaad op de grond. 'Lekker man, zoveel zaad... Niet slecht voor een eerste keer' zei hij met een knipoog.

Terwijl ik nog nagenoot, stond hij al op en trok zijn broek weer omhoog. 'Bedankt voor je lekker dikke paal. Volgende keer laat ik je in mijn mondje spuiten, ok?' En voor ik goed en wel iets kon zeggen, liep hij al terug naar zijn auto. Ik trok mijn kleding terug recht en liep naar mijn fiets.

Ik heb hem nooit meer gezien.