Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Hoi,

Ik ben Matthew en ik ben 17 jaar oud. Ik heb blond haar, blauwe ogen, vette pik en een sixpack.

Gymles; 4e uur op maandag. Een leuke klas, 4 jongens, 20 meiden.

Michel: Een lieve 16jarige blonde jongen. Sixpack en een grote bobbel in z'n broek.

Jitte: Mijn vriendje; een hele lieve jongen van 16 jaar oud. Net geen sixpack en ook een goed grote bobbel

Joris: Een knappe jongen, gespierde kaaklijn en een heerlijk lichaam. 17 jaar oud. Ook een lekkere bobbel in z'n onderbroek, maar kleiner dan die van ons.]

''Wat gaan we doen deze les?'' ''trefbal!'' roepen de jongens in koor. Het blijft even stil. We beginnen met uitkleden. Stiekem als ik ben kijk ik altijd even om me heen. Even spieken naar de kleur onderbroek, en proberen de bobbels te spotten. 5 minuten later staan we in onze gymkleding in de gymzaal. En ja. Groepjes bij elkaar en weer dansen. Na 50 minuten trefbal gedaan te hebben met allemaal gillende tienermeiden, is het weer omkleedtijd. Maar dit keer een omkleedpartij die ik niet meer zal vergeten.

Ik ben de eerste jongen die binnenkomt in de kleedkamer. Ik ga zitten op het bankje en trek mijn shirt uit. Jitte komt binnen. ''Hey lieffie'' zegt hij snel en hij geeft me een kus. Hij gaat naast me zitten en trekt ook zijn shirt uit. Ik kan het dan niet weerstaan om hem even aan te raken. Terwijl ik Jitte benader met een flinke tongzoen, zit ik met mijn ene hand bij zijn tepel en mijn andere verdwijnt langzaam in zijn broek. Op dat moment komen Michel en Joris binnen. Meteen wordt er geroepen: ''HOMO!'' Maar op dat moment staar ik naar het kruis van Michel, waar ik toch duidelijke contouren zie van een halfstijve...

''Dat zou ik ook maar tegen Michel zeggen'' zeg ik dan. Joris kijkt me verbaasd aan en kijkt daarna naar Michel. Langzaam rollen de ogen van Joris af naar Michels kruis. Joris zegt: ''Omringd door een stelletje homo's''... Waarop Jitte zegt: ''Je zou het eens moeten proberen, je wil nooit meer anders'' Joris: ''Oh, bewijs dat maar!'' Jitte loopt op Joris af en trekt zijn broek omlaag. Direct zie ik een duidelijk harde paal...

''Nou, zo smerig vind je het niet he Jorisje?'' zeg ik. Michel gaat naast Joris staan en begint met zijn hand over Joris bobbel te wrijven. Ik loop ook naar de drie toe en zoen Jitte. Dan gaat het snel. Iedereen trekt zo snel mogelijk hun kleren uit. Daar staan we, met zijn vieren in onderbroek. Michel: Rode boxers Joris: Wit en zwart gestreepte boxers Jitte: Roze boxers Ik: Blauwe boxers Ik begin met het wrijven over de bobbels van Joris en Michel.

Al snel trekt ook iedereen de onderbroeken uit en verschijnen de prachtstukken. Joris: 16, Michel: 17, Jitte: 17,5. Ik met mijn ruim 18 cm (en erg dik) kreeg de meeste aandacht. Joris bood zich aan om gepijpt te worden; prima. Ik begon zijn kaalgeschoren pik te zuigen. Michel begon me te rimmen. Heerlijk. Jitte begon meteen met het sjorren aan de mijne. Joris, als hetero, was hier degene die het hardste kreunde. Hij stak zijn 16cm harde paal in mijn mond. Ik begon zachtjes te zuigen aan zijn heerlijke lul.

Michel had inmiddels zijn lul in mijn gat weten te krijgen. Wat voelde dat heerlijk. De mooie jongen met de blauwe ogen die me van achter neemt. En mijn liefje die me pijpt, zoals nooit tevoren. Terwijl we bezig zijn begint Joris steeds harder te kreunen. Zou hij, als hetero tussen al deze homo's, als eerste klaarkomen? Drie minuten zuigen, sjorren en neuken begint zijn tol te eisen. Joris haalt diep adem, spant al zijn spieren en slaakt een keiharde kreun en roept: IK GA KOMEN!!!

Nog voordat zijn lul uit mijn mond is spuit hij mijn mondje helemaal vol. Zeker 6 stralen heet zaad spuit hij in mijn mond. Een deel slik ik door, een deel geef ik met een tongzoen door aan hem. Nog nagenietend van zijn orgasme begint hij mij nu te pijpen. Jitte en Michel staan nu voor me en ik begin aan deze enorme staven te sjorren. Terwijl Jitte en Michel elkaar zoenen neem ik om de beurt een van de twee staven in mijn mond. Aangekomen bij Michel, grijpt hij mijn hoofd vast en stoot zijn lul achterin mijn keel.

Ik kokhals een paar keer, en na ongeveer 2 minuten komt hij klaar. Met veel gekreun spuit hij 7 stralen in mijn mond en over mijn gezicht. Nu is Jitte aan de beurt. Ik pijp hem voor ongeveer twee minuten. Hij roept dat hij wil komen, en ik zeg: Neuk me. Hij stopt, zonder condoom of glijmiddel zijn 17,5 cm naar binnen. Ik schreeuw het uit van genot en geilheid, maar Jitte houdt het nog geen minuut vol of hij spuit zijn sperma in mijn kontje.

Ik begin nu ook heftig te kreunen en ik kijk naar beneden. Drie spermasletjes met hun zaadvragende oogjes. Alledrie rond mijn vette lul. Joris, Michel en Jitte. Alle drie rukken en zuigen ze me. Ik hou het niet meer. Ik kom klaar! IK KOM! En binnen no time zitten de jongens onder mijn sperma. Alle drie hebben ze minstens twee stralen over hun gezicht. We zoenen nog even en kleden ons daarna aan. Het uurtje gym is voorbij. Maar van dit soort beweging krijg ik nooit genoeg ;)