Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Al heel lang vind ik hem leuk. We zitten in dezelfde klas en ik zie hem dan ook dagelijks. Het is een leuke gast, helder blauwe ogen waar je in kan verdrinken en een goddelijke lichaam. Hij doet iets met me. Tijdens het omkleden en douchen na de gymles moet ik altijd goed opletten dat ik hem niet aanstaar, iets wat met zijn goddelijke lichaam en lekkere grote lul altijd een uitdaging is. Aan het einde van het schooljaar gaat elke klas op 'excursie' en wij gaan naar Movie World Germany. Laat het ook net zo zijn dat vandaag de dag van onze 'excursie' is. Ik verzamelde al mijn moed en stapte op hem af, en vroeg of hij naast me wilde zitten.

Ik kon mijn geluk niet op toen hij ja antwoordde. Hij ging bij het raam zitten waardoor ik noodgedwongen langs het gangpad moest zitten. Vanwege de lange rit werd er een film opgezet. Het was niet echt een interessante film maar je kijkt een gegeven paard niet in de bek. De film was al een tijdje bezig toen ik iets tegen mij aan voelde leunen. Ik keek opzij en zag zijn lieve hoofd op mijn schouder liggen. Ik probeerde weer op de film te letten maar mijn gedachten dreven weg.

Het was vrijdagmiddag en ons laatste uur, gym, was afgelopen.Ik moest nog even helpen met het opruimen van de materialen, normaal doen we dit met tweeën maar omdat het vandaag weinig was moest ik het in mijn eentje doen. Toen ik de kleedkamer binnenliep waren de meeste al weg en de laatste waren zich al aan het aankleden. Op mijn gemak kleed ik me uit en ga onder de hete douche staan. Wanneer ik de laatste hoor vertrekken glijd mijn hand naar beneden. Mijn lul word al snel hard en ik begin zachtjes te trekken. Mijn ogen gaan dicht en mijn gekreun vermengd zich met het geluid van de douches. Ik ga zo op in mezelf dat ik de deur niet hoor dichtvallen.

Opeens voel ik een andere hand dan de mijne. Deze hand streelt mijn borstkast. Hij, wie het ook is, speelt met mijn tepels. Hij trekt er aan ze waardoor ze stijf worden. De hand verdwijnt en ik voel iets warms aan mijn tepels. Ik open mijn ogen maar voor ik kan zien wie het is sla ik mijn hoofd achterover, laat mijn lul los en zak door mijn knieën. Wie het is weet waar ik gek van wordt, hij zuigt nog zacht op de tepel waarin hij een paar seconden eerder beet. Nu stopt alles en ik kijk in een paar helder blauwe ogen, zijn kleren liggen in een spoor van de bankjes naar mij. Hij knipoogt en gaat op zijn hurken zitten. Hij neemt mijn verslapte lul in mijn mond en begint te pijpen.

Het was heerlijk, in een opwelling neemt hij hem zo diep mogelijk in zijn keel. Ik sla met mijn hoofd tegen de muur achter me en ben weer terug in de bus. Ik hoor agressief getoeter, door iets moesten we ineens vol op de rem. Naast me hoor ik iemand vragen of het lekker is. Ik kijk haar vaag aan voordat ik zie wat ze bedoelt, Robin is door de schok met zijn hoofd in mijn schoot beland. Ik maak hem wakker en moet lachen als zijn hoofd rood kleurt van gené.

We mogen in het park vrij rondlopen zolang we ons een paar keer laten zien. Iedereen verdwijnt in groepjes en gaan alle kanten uit. Ik loop eerst even door het park, een beetje kijken wat er is. Nu ik het park een beetje gezien heb ga ik snel in wat attracties voordat ik me meld bij de docenten. Ik loop richting de nieuwe achtbaan en sluit aan in de rij. Ik sta al even te wachten als ik Robin zie langs lopen. Ik roep naar hem en vraag of hij meegaat. Hij komt bij me staan en al snel zijn we weer uit de achtbaan. We hebben wel lang wachten maar het was het dubbel en dwars waard. De rest van de dag brengen we samen door. Na een flink aantal attracties hebben we toch wel honger en gaan ergens wat eten. Terwijl we op ons eten wachten zegt Robin dat hij even naar de wc gaat.

Echter wanneer hij na een tijdje nog niet terug is besluit ik een kijkje te nemen. Ik loop de heren toilet in en het valt me meteen op dat er niemand is. Ik kijk onder de deurtjes en zie een paar schoenen. Ik ga het hokje ernaast binnen en ga op de wc staan om over het muurtje te kijken. Ik geloof me ogen niet, Robin zit zichzelf te rukken. In een hand heeft hij zijn pik en in de andere zijn mobiel waar een pornofilmpje op speelt. Ik houd me stil en aanschouw het even. In het filmpje zie ik hoe een knul, niet ouder dan drieëntwintig, geneukt wordt door een rondborstig vrouw met een voorbinddildo.

De knul in het filmpje komt klaar en ik bedenk me dat mijn window of oppertunity zich sluit. Ik schraap mijn keel en verschrikt kijkt hij op. 'Handje helpen?' vraag ik hem. Een tijdje is het stil en dan hoor ik hem heel zacht ja zeggen. Ik verlaat mijn hokje en sta voor die van hem. De deur wordt van het slot gehaald en ik word naar binnen getrokken. Het is een kleine ruimte en we staan dicht bij elkaar. Er gebeurt iets met me want opeens neem ik hem vol op de bek. Onze tongen zijn verwikkeld in een machtsstrijd die ik win. Hij laat zich overnemen door zijn gevoel en ik voel hem smelten in mijn armen. Ik duw z'n broek verder naar beneden en kneed zijn heerlijke kontje.

We stoppen met zoenen om even adem te halen, alleen heeft hij het niet zo op rustig aan. Nu neemt hij het initiatief en begint me in mijn nek te zoenen. Mijn ademhaling schokt ervan. Zijn handen glijden onder mij shirt en hij begint mijn tepels te verwennen. Ik ben zo geil dat ik z'n paal wil proeven. Ik duw hem tegen de deur op en ga langzaam omlaag. Ik kus zijn ontblote eikel voor ik met mijn tong langs zijn schacht op en neer ga. We zijn zo geil, dat ik geloof dat ze ons in het restaurant kunnen horen. Ik hoor Robin schreeuwen dat hij gaat komen en met zijn handen duwt hij zijn lul achter in mijn keel. Zijn zaad spuit in mijn keel, een straal, twee stralen, drie stralen. Hij haalt zijn lul uit mijn mond en ik lik de zaadresten van zijn lul.

Hij wil mijn broek optrekken maar dat laat ik niet gebeuren. Ik duw hem voorover en laat hem tegen de deur steunen. Met mijn tong begin ik zijn aars te likken terwijl ik mijn eigen paal bevrijd. Uit mijn portomonee haal ik een condoom en Robin doet hem mij snel om. Ik geef hem een tongzoen voor ik hem omdraai. Ik zet mijn eikel tegen de ingang van zijn anus en begin druk uit te oefenen. Langzaam ga ik naar binnen en Robin schreeuwt het even uit van de pijn maar de pijn verdwijnt al gauw en genot neemt de plaats in. Ik begin hem net lekker te neuken als het deurtje opengaat.

Busted, dat is het eerste wat ik denk. Toch blijf ik onvermoeibaar doorgaan. In de deuropening staat een andere jongen van rond de 25. Hij zegt niks, maar dat hoeft ook niet op zijn gezocht is af te lezen wat hij wilt. Zonder erbij na te denken, vraag ik of hij mee wilt doen en zoals verwacht slaat hij dit aanbod niet af. Hij opent zijn gulp en haalt zijn halfstijve lul uit zijn broek, die nu al zo'n 17 cm is, en draagt Robin op hem te pijpen. Terwijl Robin deze onbekende pijpt ben ik hem nog steeds aan het neuken en voer nu het tempo op. Ik ram mijn lul hard en snel in zijn kont en bij elke stoot neemt hij de onbekende pik dieper in zijn mondje.

De jongen is het onderhand zat om gepijpt te worden en wilt een strak sterretje, nu ben ik te klos. Met z'n 20 cm geschut komt hij op mij af. Hij gaat achter me staan en ramt zijn pik zo bij mij maar binnen. Meteen begint hij mij genadeloos te neuken en ik schreeuw het uit. Ik ben wel wat gewend maar dit is toch wat anders. Als ik gewend ben aan de dikke lul in mijn kont, begin ik Robin weer te neuken. Ik heb echter niet veel meer nodig voor ik kom. Ik versnel het tempo en ram nog een paar keer diep in zijn kont, voordat ik mijn lading in het condoom schiet.

Ik stroop het condoom af en wil het weggooien maar Robin pakt het uit mijn hand. Hij gaat achter de jongen staan en smeert mijn zaad over zijn kont. Hij rimt het zaad van de gladde aars en gaat met zijn tong het donkere hol in. Hij legt mij op de grond. Het duurt niet lang voordat de jongen ook klaarkomt. Hij trekt zich terug en gaat staan. Hij zegt dat we hem moeten klaarpijpen. Onze tongen gaan over zijn schacht en om de beurt proberen we hem te deepthroaten. Robin is hem net lekker aan het zuigen wanneer hij klaarkomt. Hij spuit een paar flinke stralen achter in Robins keel voordat hij zijn lul in mijn mondje stopt. Ook mijn mondje spuit hij vol voordat hij ons achterlaat.