Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Ik ben een jongen van 19 jaar. En ik heb seks gehad met mijn buurjongen. Hij is 18. Het gebeurde in de meivakantie. Ik was vrij van school, en had het rijk 14 dagen voor me alleen. Hij was ook vrij van school. En op een gegeven moment ook alleen thuis. Het was lekker weer. En had even op de mail gezien of er berichten waren. Ik deed het raam van me kamer dicht, en het rolgordijn naar benenden, anders staat de zon pal in me kamer te schijnen. Toen ik in de tuin keek, zag ik hem liggen, helemaal naakt, in de zon.

Ik wist dat ze dat bij de buren altijd doen, maar had hem nog nooit alleen in zijn nakie in de tuin gezien. Dat wilde ik van dichtbij zien.... Ik pakte een bal, en heel perongeluk ging ie over de heg heen. Dus, ik ging door de deur van de schutting, en deed net of ik hem nog niet gezien had. Hij schaamde zich ook niet dat ie in zijn blootje lag. "Wil je een biertje", vroeg hij. Ja, lekker zei ik, dus ging ff bij hem zitten. Hij kwam terug met een biertje en cola voor hem zelf. Hij vroeg of ik nog leuke spelletjes voor hem gedownload had. Ik zei dat als ik me biertje ophad, dat ie dan maar ff mee moest komen. Ik zette me flesje neer toen ik hem op had.

"Zo, zullen we dan maar, zei hij vrolijk. Ik vroeg of hij zich eerst niet hoefde aan te kleden. "Nee, jij hebt me toch al gezien, en we gaan toch bij jullie achterom, dus niemand anders die me zo ziet. Dus, had voor het eerst een blote jongen op me kamer.... En ik een bult in me broek. Ik ging een spelletjessite opzoeken, en hij keek mee. "Mag ik op je knie zitten, dan kan ik beter meekijken". Ik zei nee, want je bent naakt. "O, maar dat maakt mij niet uit hoor". En toen ging ie gewoon op me knie zitten, met zijn blote kontje.... En de bult in me broek werd dikker!

Ik kon zijn heerlijke lijf ruiken en had best moeite om van hem af te blijven. Ik wilde het niet, maar later deed ik het gewoon. Hij giegelde steeds, en toch had ik het gevoel dat ik te ver ging! Hij draaide zich om, en ging helemaal op me zitten, met zijn voorkant naar me toe. Ik voelde zijn zachte huid, zo zacht als zijde, en voelde aan zijn al iets verkleurde kontje. Ik had al wel seks gehad met leeftijdsgenoten, en Ik besloot om het kontje te gaan likken. En hij genoot hoorbaar en zichtbaar!! En dan ga je automatisch ook met je vingers aan het gaatje voelen. En het duurde niet lang voor er en vinger in ging. Ook twee vingers kon hij hebben. Ik likte het sap wat uit zijn kontje kwam op. En nam ook zijn inmiddels stijfgeworden pik in me mond. En toen moest hij naar huis, voor dat zijn ouders thuis zouden komen.....

We vonden het allebei lekker. "Morgen ben ik ook alleen thuis....", zei hij terwijl we naar beneden gingen. Hij had ook niet later naar de andere kant van de schutting gemoeten, want hij lag net in de stoel, en toen was zijn moeder ook thuis.