Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Op school keek ik altijd naar de jongens en fantaseerde dan hoe ze er naakt uit zouden zien. Tot het moment waarop we na het sporten moeste douchen. Tja... alle jongens gingen uit de kleren en dat was genieten. Vooral de jongens die ik erg leuk vond. Daar stonden we dan onder de douche, Onze handen gingen over ons hele lijf en dus ook over de piemels. Sommige jongens kregen een stijve, ik ook soms, maar dat kwam denk ik door het kijken naar anderen. Vooral Egbert, wat een dikke grote lul had hij, in tegenstelling tot andere jongens hadden hij en ik de grootste. Iets waar je natuurlijk best trots op bent op jonge leeftijd. Die van Egbert was wel dikker.

Hij stond vaak naast mij met douchen en opvallend was dat we elkaar veel aankeken. Er gebeurde een tijd lang niets, maar toen hadden we het vaak over aftrekken. Hoe doe jij het, hoe doe ik het. Hij trok zich elke dag af. Ik ook. We gaven toe, soms aan elkaar te denken. Het liep al tegen het einde van het schooljaar en we bedachten een examenstunt.

De stunt was dat alle leerkrachten in een aanhanger achter een tractor door de bossen vervoerd zouden worden en aldaar diverse opdrachten uit moeste voeren. Egbert en ik moesten ook op een bepaald punt staan. Daar stonden we dan maar niemand kwam. Na anderhalf uur verveelden we ons en we hadden het weer veel over sex.

We moest allebei wel nodig pissen, en ja waar doe je dat. We stonden naast elkaar en haalden onze lullen uit de broek die van al dat sex gepraat nog een beetje stijf waren. Egbert zei voor de grap: "Als ik de jouwe en jij de mijne nu eens vast zou houden?"

Ik stem de er direct mee in door zijn lul vast te pakken. Al snel voelde ik zijn hand om de mijne. "En nu?" voeg hij. "oh, trek er maar aan hoor" was mijn antwoord hierop. Zo stonden we elkaars lul keihard te trekken. Hij vond dit zo lekker en stelde voor om onze broeken naar beneden te trekken: "Hier kan niemand ons zien en als ze toch nog komen horen we dat snel genoeg en trekken we onze broeken weer omhoog." Dit deden we.

Hij pakte weer mijn lul vast en begon me af te trekken en ik hem. Even later vroeg hij mij of ik al eens gepijpt had. Dat had ik nog niet maar wilde dat wel eens proberen. Zo pakte ik zijn lul en stopte hem in mijn mond. Het was een beetje moeilijk om zo`n dikkel lul in mijn mond te krijgen maar het llukte aardig. Ik zoog hem. Hij gennot hiervan en wilde dat ik hem steeds sneller zou pijpen. Dat deed ik, voor mij was het dan wel nieuw maar erg geil allemaal.

Toen wilde hij mij ook pijpen, ook voor hem de eerste keer. Hij stopte bijna de hele lengte van mijn lul naar binnen en zoog zo heerlijk dat ik voelde dat ik klaarkwam. Ik trok mijn lul uit zijn mond en kwam op zijn lijf klaar. Hij trok zich ook nog even snel klaar want we hoorde iets.

Hij spoot, en daar kwam de tractor aan, ze kwamen ons ophalen want de examenstunt bleek niet helemaal goed te zijn gegaan. Jammer voor de rest maar Egbert en ik hadden ons prima vermaakt.