Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Hoi, ik zal me even voorstellen. Ik ben Mart ik ben nu 20 jaar oud ik ben zelf hetero maar heb en paar keer een homo ervaring gehad met me toenmalige vriend. Dit verhaal vond plaats toen ik 18 jaar oud was. Ik en mijn vriend Damian, bedachten een plan om een hut te gaan bouwen (het was een warme zomerdag) dus Damian was het met me eens om die hut te bouwen. We zochten spullen voor de hut en wisten waar we de hut gingen bouwen.

wij pakken alle spullen die we nodig hadden en legde deze op een plekje neer waar onze hut zou komen te staan. Na een half uur hadden we alles gevonden wat we nodig hadden inclusief 2 kratten bier (leeg) die gebruikte we om te zitten. Terwijl we net even zaten te rusten, moest Damian plassen. Ik ging ook maar even plassen en ik merk dat Damian naar mijn lul keek die aardig stijf was.

Hij zei 'zo! die is erg dik en groot zeg!' Ik zei voor de grap 'ja hè, wil je die in je kontje voelen?' 'Dat wil ik wel! zei Damian. 'Ga maar tegen die boom staan', zei ik. ' Leun maar beetje naar achter en schuif je billen uit elkaar.' Dat deed hij dus. lIk zag zijn lekkere kontgat en ik voelde mijn lul steeds harder en groter worden. Op een gegeven moment duwde ik mijn eikel erin en hij begon te kreunen. 'Aahhhhh!!! lekker die dikke pik van je! Doe dieper ik wil geneukt worden door jou! Neuk me! Pomp me vol en spuit in mijn kont! Neuk me heel hard met je geile pik!' Riep Damian.

Met een stoot ramde ik me lul helemaal in zijn kont. Ik stootte als een wilde. Even later ging ik op de grond ligge en Damian kwam op me zitten. Hij schoof hij zijn billen uit elkaar en zakte op mij lul en begon op een neer te gaan. We gingen tekeer als beesten waauww!! Dit was heerlijk! En dat vond Damian ook. 'Neuk me hard, spuit me vol met je sperma! Jahhhhh!!!! Van dat gekreun werd ik natuurlijk veel geiler en stootte ik harder en harder in zijn kontgaatje. Even later vroeg ik hem of hij wel eens gepijpt had. 'Nee, maar dat wil ik wel!' Ik werd daar bloedgeil van en hij begon zijn lippen om mij eikel te doen en wist meteen wat ik met pijpen bedoelde.

Even later lagen we in standje 69 elkaar te pijpen. Ik voelde dat ik zo klaar zou kunnen komen en begon Damian nog even hard te neuken. Uiteindelijk kwam ik heerlijk klaar in zijn kontje en hij gaf me nog een kus op mijn lul en pijpte me nog eventjes. We zijn daarna naar huis gegaan en hadden nog regelmatig seks in het bos.