Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Eigenlijk was ik nog zo groen als gras. Ik was al jaren op dezelfde camping met mijn ouders en elk jaar werd ik een jaartje ouder. Dit jaar had ik veel aandacht voor mijn piemel, ik was 16 geworden en blijkbaar geil maar dat woord kende ik nog niet in dat verband. Ik ging altijd met mijn bootje weg met de buurjongen Dave en zo ook dit jaar. Hij is ook 16 en we gaan al jaren met elkaar om.

Hij stapte in op de zaterdag en hups gas en weg waren we. Bloedheet was het en ik had alleen een zwembroek aan en Dave ook. Lekker ravotten in de boot en soms aanleggen en wat bijpraten. Ik lag al in het gras na het aanleggen bij de Grote Vliet. Hij kwam achter me aan en ging naast me in het gras liggen. Marius? Zei hij… Ja? Mag ik wat vragen? Tuurlijk zei ik. Speel jij wel eens met je ballen? He? Zei ik, hoezo? Nou laat maar, niks. Nee nee zei ik, tuurlijk wel, maar ook met mijn piemel. Oooh gelukkig zei hij. Hmmm, dat gaf me te denken.

Wat is dit nou weer. Ik merkte wel dat hij een bobbel had in zijn zwembroek maar dat was altijd al zo en ik had een soort permanente bobbel. Dave keek steeds naar mijn zwembroek en ik werd al liggend een beetje geil. Ik kreeg een bobbel++ en terwijl je daar aan denkt ja dan gaat dat ding niet weg. Heeeeeeee? 'Wat heb jij nou?',vroeg Dave.'Wat?', mompelde ik. 'Nou dat je piemel zo groeit…!' 'Ja kom op zeg', antwoordde ik, 'dat is normaal, dat gaat groot en dan weer klein en zo'. Hij kreeg er geen genoeg van en bleef staren.

Tja. ondertussen was mijn pik flink gegroeid en op zo’n warme dag word je dan apengeil. Ik keek bij Dave en hij had een stokkie in zijn zwembroek staan die een hele tent maakte, niet groot, maar heel heeel, heel erg stijf. Ik zei: 'Hee Dave, die wil eruit, hahaaaa!' Dave, alsof hij erop wachtte, deed meteen zijn broekie omlaag en zei 'nou dat mag!!!' Hij stond op en liet alles zakken en stapte uit zijn zwembroek.

' En nu jij!!' Ik ben daar makkelijk in en stapte zonder pardon uit mijn gladde zwembroek. Ik had een flinke paal staan. Met flink donkerblond haar en ik was erg trots op mijn grote pik. Dave was compleet gefixeerd op mijn stijve en speelde met zijn pik. Ik deed uit gewoonte mee, ik had een stijve en dan speel je daarmee. 'Fok!!!', zei Dave 'Jij hept echt een mooie grote piemel. Ik trok het vel op en neer en zei: 'okeee dan, en ik kan er een kunstje mee.' Zonder mijn kunstje af te wachten pakte hij pardoes mijn harde pik beet en begon redelijk wild te trekken.

'Ho ho ho wat gaan we allemaal doen…?' vroeg ik. 'Nou lekker spelen.' Toen dacht ik… oke, vangen dan. Als je echt wil…?! Ik ging op mijn rug liggen en zei: 'pijp me!' 'Huh?', was Dave zijn reactie. 'Zuig mijn paal!' Dave ging meteen omlaag met zijn hoofd en begon me heftig te zuigen. Ik dacht dat ik gek werd. Ik trok hem half over me heen en zag zijn zak hangen en begon hem ook te likken bij zijn billen, zijn ballen en ja wat maakt het uit; ook zijn kontje.

Hij deed het eigenlijk veel te goed en ik voelde al een tinteling. Ik wilde stoppen maar op de een of andere manier was ik hem teveel aan het likken en lette ik niet op, ik begon al te kreunen. Voordat ik het doorhad spoot mijn warme zaad eruit en dat kwam bij Dave in zijn mond. 'Fakkkk!!!!', zei hij. 'Dit is te geil!' Hij likte door. Veel kwam er niet meer uit, maar ik dacht ik ga jou ook krijgen, ik gooide hem om en nu lag hij op zijn rug. Ik maakte mijn vinger nat en stopte deze langzaam in zijn kontje en zoog op zijn eikel. Hij begon te kermen. 'Nee dat kietelt!'. Ik streelde een tepel en zonder enige waarschuwing spoot er een straaltje of twee sperma uit zijn pik. Ik stopte en nog een straaltje kwam op zijn buik. Inmiddels had ik alweer een stijve. Ik zei: 'wil je wat leren?' 'Oooh pfffff...' zei hij alleen maar. Ik maakte mijn piemel nat met wat sperma van zijn eigen buik en probeerde weer zijn gaatje. Hij was nu zo ontspannen dat het begin er zo in ging.

Even duwen en eigenlijk ging het erg makkelijk. Ik had mijn pik in mijn vriendje Dave zitten. Ik begon voor het eerst van mijn leven te neuken en dan nog wel met Dave. Ik voelde nu wat het was om een man te zijn. Het duurde heel kort en weer die tinteling. Met een aaaaaaaahhhhh, kwam ik in hem klaar. Ik kwam gewoon klaar in Dave. Hij lag te kermen dat hij het heerlijk vond. Later begreep ik de rollen 'top' en 'bottom' maar toen was ik gewoon seksdronken. We vielen een minuut of wat in slaap en daarna trokken we weer onze broekies aan. Effe zwemmen en weer terug. We hebben het er nooit meer over gehad. Maar zijn nog vaak weggeweest en hebben daar onszelf – niet elkaar – afgetrokken terwijl we naar elkaar keken, tot we 20 waren. Hij kreeg een vriendin en vertrok van de camping. Ik ben hem nog een keer tegengekomen op de Reguliers. Met een jongen. Wat een lekkere vent was het geworden. Een lekkere vent, die ik had geneukt!