Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Op de middelbare school raakte ik bevriend met drie jongens die elkaar al langer kenden. Ik ontmoette hen op de hockeyclub waar we in hetzelfde elftal terechtkwamen. Omdat we elkaar bovendien op school tegen kwamen was de vriendschapsband snel gelegd. Wij waren alle vier zeventien jaar en best wel branieschoppers, niet overdreven maar duidelijk aanwezig. We konden ons verheugen op de nodige populariteit, omdat we zowel goede leerlingen waren als uitstekende sporters. En eerlijk gezegd, we mochten er alle vier ook zijn.

Onze jonge lijven sportief en slank en gezegend met redelijk knappe koppen. Op die leeftijd zijn veel jongens bijna op hun mooist, net geen jongen meer maar ook nog geen man. Een strakke gladde huid en mooi getekende gelaatstrekken. Rond je zeventiende kijk je ook nog een beetje verbaasd en nieuwsgierig de wereld in met dat uitdagende vleugje onschuld in je blik.

Zowel op school als op de club kon ik merken dat de drie jongens echt aan elkaar gewaagd waren en ik vond het heerlijk om in hun band opgenomen te worden. Het viel mij bovendien op dat ze vaak van die toespelingen naar elkaar toe maakten zoals goede vrienden dat soms doen. Onder de douche stonden ze steevast naast elkaar en becommentarieerden zowel elkaar als de anderen. Ik kwam er altijd goed vanaf.

Ze geneerden zich niet als ze lichtelijk opgewonden onder de douche vandaan kwamen en liepen bijna trots de kleedkamer in met hun handdoek over de schouders. Ik moet zeggen dat ik bij het begin van onze vriendschap steeds probeerde in hun buurt te blijven omdat ik genoot van hun lijven en spontaan uitdagend gedrag. Wanneer ik zelf opgewonden raakte zette ik de kraan toch maar even wat kouder.

Meisjes waren vaak in onze omgeving te vinden, maar geen van ons begon een relatie. Uiteraard wel een snelle flirt tijdens een schoolfeest of een uit de hand lopende verjaardag. Ze waren wel object van commentaar en soms aanleiding tot stoere verhalen.

Op een avond waren wij de laatsten na een stevige training. Wij stoeiden met elkaar en kwamen de kleedkamers in terwijl de anderen al bijna hun kleren aan hadden. We gingen luid lachend naar de douches en Tim zag blijkbaar hoe mijn lijf reageerde. Ik zette de kraan kouder, maar hij pakte de kraan en zette hem in de warme stand terug.

“Je mag best laten zien dat je een vent bent, hoor”. De anderen beaamden dat en toonden spontaan hun erecties. Jordan sloot zijn kraan af en Tim en Jasper volgden zijn voorbeeld. Tim draaide mijn kraan ook dicht. Ze keken elkaar en mij aan. Ik zag hun lekkere lijven en werd onwillekeurig nog harder.

“Zie je wel”, zei Jasper “volgens mij zijn wij toe aan de ontspanning van onze enige echte onstuitbare jongensspier. Daar ben je toch niet vies van, hè Patrick”? Ik wil wel weten of jij net zo kunt spuiten als wij”, zei Tim lachend. Ik had het gevoel dat dit moment wel eens kon betekenen dat ik echt bij hen mocht horen en ik glimlachte hen uitdagend toe. “Top”, zei ik, “wie als laatste klaar komt, betaalt een rondje”.

Fanatiek rukten we ons zelf en in met luid gelach en overdreven gekreun spoten we het sperma over de vloer. Tim was de laatste die kreunend een volle lading voor zich uit spoot. Och ja, zo doen jongens op die leeftijd. Tim betaalde in het clubhuis zijn rondje en we bleven om wat te kaarten.

Niet lang daarna nodigde Jasper ons uit om op zaterdagavond bij hem thuis te komen kaarten. Zijn ouders waren toch het hele weekend weg. Hij fluisterde mij in het oor dat ze dat wel vaker deden en dat met name de laatste potjes het leukst waren. Hij keek me veelbetekenend aan, maar ik had geen idee waar hij op doelde.

Het leek me wel leuk zo’n avond en eerlijk gezegd wilde ik met name Jasper beter leren kennen. Jasper was de rustigste maar wel de knapste van het stel. Echt een mooie jongen met blonde lokken, blauwe ogen, mooie jukbeenderen en volle lippen. Zijn lange bovenlijf was goed geproportioneerd en zijn shirtjes droeg hij meestal nogal strak, wel of niet onder een overhemd. Zijn mooie armen eindigden in slanke handen met lange vingers, wat ook iets vertelde over zijn mooi bungelende jongensheid. Hij had een strak bollend kontje.

Op die zaterdag verzamelden we ons en kochten luidruchtig bier in. We lieten pizza’s komen en hielden de Italiaanse jongen voor de gek bij het afrekenen. Eerst keken we samen wat tv en dronken van onze aangelegde voorraad bier. We becommentarieerden zowel jongens als meisjes van school en televisie op hun gedrag en uiterlijk. Ongezouten en onredelijk zoals jongens op die leeftijd zijn. Daarna gingen we rikken aan de eettafel en hadden veel plezier. In de loop van de avond werden we steeds baloriger. Ik voelde me echt lekker en plezierig.

Op een gegeven moment ging ik wat makkelijker zitten en kwam met mijn been tegen Jasper. Ik wilde mijn been weg trekken maar Jasper ging met zijn hand onder tafel en pakte mijn been om hem op zijn dij te leggen. Hij sloot zijn benen tegen elkaar en keek me glimlachend aan. Hij trok zijn stoel dichter tegen de tafel en even later plaatste hij mijn voet tegen zijn kruis. Ik dacht dat hij een grapje maakte en probeerde mijn been terug te trekken maar hij trok mijn instapper uit en legde mijn voet op zijn stoel tegen zijn opgewonden gulp. Tje, dacht ik, maar voelde zelf ook dat ik een harde pik kreeg. Het duurde niet lang voordat ik zijn voet tussen mijn benen voelde op zoek naar mijn gespannen kruis.

Uiteraard vergooide ik me en verloor een slag, Jasper keek me aan en speelde zijn voet langs mijn bobbel. Ik schrok van deze ontwikkeling en trok mijn voet terug. Jasper lachte en zei: “He Patrick, wel schoppen spelen op de harten”! Ik weet niet of de andere twee dat in de gaten hadden, maar wij waren normaal al en nu zeker onder invloed van het bier en de gezellige avond, nogal lijfelijk ingesteld. Op school trapten we speels naar elkaar of liepen soms met de armen om de schouders. Een hecht vriendenclubje.

We beëindigden het spel en Tim ging nog een paar flesjes uit de koelkast halen. Hij kwam terug en riep enthousiast: “Kom op jongens, we gaan een ander spelletje spelen”. “Ja, strippoker”, riep Jordan. We lachten alle vier schaapachtig zoals jonge jongens dat kunnen. Jasper begon onmiddellijk te delen en legde zijn regels uit.

“Tot hoever gaan we”? vroeg Tim. “Tot het uiterste”, antwoordde Jordan. “Degene die verliest moet zich laten rukken”, riep Jasper. We lachten net te uitbundig van verlegenheid, maar waren zo dartel als jonge honden. “En Patrick, Ok?” vroeg Jasper. “Ik vind alles best hoor”.

Ik verloor als eerste en trok een sok uit. Iedereen lachte, maar ik had de eerste stap gezet. We kletsten en lachten meer dan we echt speelden. Gelukkig ging het spel zo’n beetje gelijk op en deed ieder steeds wat uit. Jongens dragen niet zoveel en op het moment dat ieder van ons zijn shirt uit moest trekken applaudisseerden en floten de drie anderen. Onze jonge body’s mochten er wezen. Mooie torso’s met een afgetekende licht zwellende borstpartij. De omvang van onze bovenlijven en van de bovenarmen was aanleiding om te discussieren wie de sterkste was.

“Even armpje drukken”, zei Jordan uitdagend. Wij wisten dat hij van ons allemaal zou winnen. Dat hadden we al vaker uitgeprobeerd. Maar Jordan zat op krachttraining, geen kunst. Ook de vorm van onze tepels werd onderwerp van gesprek Jasper had behoorlijk grote tepelvelden die zijn borst karakteriseerden. Ik vond dat wel een leuk gezicht.

“Daarom heb je ook zo’n grote ballen zeker”, riep Tim speels. Zelf had hij venijnige donkere knopjes die er bijna om smeekten aangeraakt te worden. Regelmatig werd er geroepen: “Handen boven tafel!” Maar eenieder wist dat je het niet kon vermijden zo nu en dan je gulp te herschikken. Soms moesten we zo hard lachen dat je elkaar vast greep. Tim viel bijna van zijn stoel en wij zagen een opgewonden bobbel in zijn jeans. Jordan greep naar Tim zijn kruis: “Zo, ho ho jij kunt me er wat van”. Jasper en ik vielen elkaar lachend om de hals en ik voelde hoe zijn hand bijna ongemerkt mijn gulp kneedde. Ik keek hem in de ogen en hij blikte met fonkelende ogen terug.

Ik stond op en liep naar de keuken om nog wat pilsjes te halen, maar vooral om mijn steigerende lustgevoel tot rust te brengen. Ik realiseerde me dat ik dit spelletje wel heel heftig begon te vinden, maar ook dat ik heel ver mee wilde gaan. Onzeker was ik of de anderen een zelfde gevoel hadden. De sfeer was erotisch geladen en ik genoot van onze streken en uitroepen naar elkaar toe. Het beeld van de jonge jongenslichamen liet me niet los en met name de blik en de aanrakingen van Jasper zetten me aan het denken. Het zal de alcohol wel zijn geweest die me het gevoel gaf dat het me niks kon schelen. Ik wilde tenminste Jasper aanraken en zijn lijf voelen.

Ik ging terug naar het spel zette de flesjes op tafel en begon fanatiek te delen. Ik wilde geen tijd meer verliezen, ik moest en zou mijn vrienden naakt zien te krijgen. Ik was de eerste die enkel nog mijn slip aan had. De anderen keken nieuwsgierig naar mijn opgewonden bobbel, strak omspannen door de elastische stof. Ik merkte op dat Jasper me toch wel heel intens aankeek, dat gaf me vleugels. Ik ging uitdagend wijdbeens achteruit zitten in zijn richting en keek nieuwsgierig naar zijn strakke jeans.

Daarna had ik een gelukkige hand en waren de anderen de klos: alle vier enkel in slip of boxer. Het werd spannend. Wie zou de eerst volgende verliezer zijn? Tim vroeg om een break, hij moest pissen. Jordan ook en zij spurtten lachend de kamer uit richting toilet. Jasper schoof zijn stoel dichterbij en legde zijn hand op mijn knie en gleed omhoog langs de binnenkant van mijn been. Op het moment dat hij zijn hand op mijn jongensheid legde was ik werkelijk keihard en voelde ik een golfje vocht aan mijn roede ontspruiten. Hij kneedde mijn bobbel en trok mijn slip naar beneden, mijn voorvocht glinsterend druipend over zijn hand. Hij keek me aan met zijn nog steeds fonkelende ogen en bracht zijn hand naar zijn mond om hem schoon te likken, vinger voor vinger.

Een elektrische schok schoot door mijn hele wezen. Zijn hand pakte vervolgens mijn paal opnieuw en hij drukte mijn slip onder mijn ballen om ze te kneden. Dit was de eerste keer dat een ander me bepotelde, tje wat was dat lekker. Hij rukte me met zijn volle hand zoals ik tot nu toe alleen zelf had gedaan. Wat voelt dat goed hè, als een ander je aftrekt en dan nog wel Jasper. Op het randje was ik. “Ik kan zo komen”, hijgde ik.

Hij liet me los. “Nee joh, nog niet”. Hij boog voorover en kuste me vluchtig op de mond. Ik stond op en trok hem tegen me aan. Ik drukte mijn lippen op de zijne en onze onderlijven deinden kloppend tegen elkaar. Onze handen gingen over onze ruggen naar onze billen, onze heupen nog steviger tegen elkaar en onze tongen streden een wild verlangend spel. Mijn paal pookte tegen zijn bobbel. Dit mocht eeuwig duren. Toch stopten we en vroegen ons af waar de twee anderen bleven. We keken elkaar ondeugend aan en slopen stilletjes naar de gang. Snel deed ik mijn slip over mijn jongensheid, wat bijna onmogelijk was.

De toiletdeur stond half open. Daar stonden Tim en Jordan, of liever, daar knielde Tim en omlipte de paal van Jordan. Ik stond verbijsterd te kijken en voelde me in een andere wereld. Jasper zag me gefascineerd kijken en voor ik het wist lag hij op zijn knieën, stroopte mijn slip af en nam mijn steigerende harde verlangen in zijn mond. Ik zuchtte en moest steun zoeken tegen de muur, helemaal gek van zijn gespannen lippen die op en neer gingen over mijn gestrekte wapen: het voelde onder mijn buik als een vlammend zwaard dat gesmeed wordt.

Mijn hele lijf gloeide en een zinderende trilling ging door al mijn vezels. Ik hijgde en kreunde, zijn neus tegen mijn schaamhaar, mijn zwaard helemaal in zijn koker en stevig mijn billen en ballen betastend. Het enige wat ik nog kon bedenken was de explosie die naderde, ontegenzeggelijk en onvermijdelijk intens.

Mijn ballen verstrakten en zwollen op: “Neem me”, riep ik en oh de stoten van mijn krachtige jongensheid beukten als aanzwellende golven Jasper zijn mond in. Ik greep hem bij zijn donkere krullen. Ik hijgde met windkracht acht en golf na golf van mijn jongenssap spoot in de zuigende warme keelholte van Jasper. Wat voelde dit goed!

Ik opende verzaligd mijn ogen en zag nog net hoe de heftig sidderende paal van Jordan witte erupties komsel over het gezicht van Tim spoot. Wat was het een heerlijk gezicht elkaars geile lijven te zien. We zeiden niets maar Jordan en ik stroopten de laatste kleren van Tim en Jaspe af. We gingen elkaar omarmend terug naar de kamer. Ik vast van plan Jasper een zelfde beleving te gunnen. Onze ogen keken glazig.

Jasper leidde me naar het salongedeelte en liet me op de bank zitten. Tim en hij keken elkaar aan en spraken de gevleugelde woorden: “Nu is het tijd voor wat we echt willen”. Jasper en Tim stonden als veldheren hun armen gekruist, wijdbeens met omhoog gerichte druipende lanzen. Jordan ging op het vloerkleed liggen, wijdbeens met zijn knieën omhoog. Ik realiseerde me dat Jasper me helemaal wilde hebben. Ik keek hem onzeker maar ook verlangend aan.

Maar hij kwam naast me zitten, hij nam me even in zijn armen en zei: “Ik zal voorzichtig zijn hoor… Is ’t echt je eerste keer”? Ik knikte en wist dat hij rekening met me zou houden. Ik keek naar zijn heerlijke lijf, zijn harde tepels op het donkere tepelveld en zijn heerlijke paal. Ik wilde hem in me hebben ja…Onze ogen leken in elkaar te verdrinken, dit was meer dan pure lust. Jasper en Tim namen het heft in handen en ik zag hoe Tim knielde tussen de benen van Jordan.

Jasper legde me achterover op de bank. Hij streelde mijn dijen en ging met een vinger tussen mijn billen. Dat voelde goed. Ik deed mijn benen omhoog, een over de achterleuning en hij legde een kussen onder mijn heupen zodat hij vrijelijk mijn billen kon verkennen. Zijn vingers gloeiden tussen mijn billen en dit gevoel leek me op te tillen naar een metafysische hoogte. Hij stond op om een potje glijcrème te pakken en smeerde zijn vinger in. Ik keek verlangend en nieuwsgierig toe. Het was heerlijk om zijn vinger tegen mijn rozetje te voelen terwijl hij me kuste. Hij gleed voorbij mijn kringspier, een onwennige maar heerlijke sensatie.

“Ik ben er voor jou, Jasper”, fluisterde ik. “Je zult me helemaal voelen, Patrick”, hijgde hij. Uit mijn ooghoeken zag ik hoe Tim Jordan penetreerde en ik werd wild van verlangen naar de lekkere pik van Jasper. Met diepe halen zag ik het lijf van Tim tussen de billen van Jordan deinen. Jasper trok me aan mijn benen over de bank zodat ik met mijn billen op de armleuning rustte, benen omhoog naar achteren geslagen. Ik voelde dat mijn hele lijf reageerde en mijn roede zich alweer meldde. Hij streelde mijn billen en ging met twee vingers ingesmeerd bij me naar binnen…oh.

“Kom maar Jasper”, riep ik en ik keek toe hoe hij zijn harde verrukkelijke rechte jongensheid insmeerde, glimmend van de crème en zijn voorvocht. Zij natte eikel duwde hij tegen mijn gatje en ik wilde me voor hem openen, maar dat lukte me niet. “Haal diep adem”.

Ik inhaleerde diep de met erotiek bezwangerde lucht en plots voelde ik hoe zijn eikel mijn jongenstoegang binnentrad…oh. Ik ontspande me en liet mijn spieren los en zijn liefdespaal gleed verder, even terug en weer opnieuw in me. Mijn jongensgrot gloeide en plots was er die intense prikkeling. Dat moest mijn prostaat zijn. Jasper was in me, ik wilde hem en hij mij.

“Gaat ’t lieverd”? fluisterde hij.

Ik keek hem met grote ogen aan en knikte. Dit was wat ik wilde, mijn leven begon nu pas.