Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Mijn buurjongen van toen 16 en ik (17) (hij nu 18 en ik 19) heben een heel goed contact. We gamen vaak gaan naar dezelfde uitgaansgelegenheden, we zijn naast naast buren ook de beste maatjes.

We bespreken veel, dus ook het onderwerp sex en masturberen. Op een avond zaten we bij hem wat te gamen, tot het ondewerp weer op sex kwam. We doken een site op om te kijken naar lekkere filmpjes. Al snel kegen we beiden een stijve en we hadden best zin om ons te trekken. Zijn ouders waren niet thuis en hij zei: 'Nu we toch alleen zijn, maakt het me ook niets uit!' Hij opende zijn broek en er kwam een vette lul uit. Hij begon zich te trekken en vroeg of ik geen zin had. Daarop haalde ook ik mijn lul uit mijn broek, ik was namelijk ook best wel geil.

'Wow!' was zijn reactie toen hij mijn lul zag. Ik voelde me goed en trok met hem mee. voor de grap, pakte hij mijn lul vast en begon me te trekken. Ik vond het lekker en liet hem zijn gang gaan. Na een tijdje begon ik aan zijn lul te trekken. 'Zullen we verder gaan?' vroeg hij. Voor ik het wist hadden we onze kleren uit en zaten we allebei naakt met een flinke lul.

Pijpen was voor mij iets nieuws, maar al snel kwam het er toch van. Zijn dikke lul nam ik in mijn mond en hij kreunde hard. 'Ik wil wel het neuken proberen' zei hij. Hij ging op bed liggen en ik kwam bij hem. Ik duwde zachtjes mijn lul in zijn kont en begon hem te neuken. 'Lekker zeg! een lul in je kont!' zei hij en ik neukte hem wat dieper. Na een tijd wilde hij mijn lul ook pijpen. 'Waarom hebben we dt niet eerder gedaan?' zei hij. Tja, het kwam er nooit van. Nu wilde hij mij neuken n duwede zijn paal in mijn kont. Ik moest echt wel even wennen aan zijn lul. Hij is nogal flink geschapen.

Hij neukte me zachtjes met dat flinke ding en vroeg of hij in me kon spuiten. Hij was de eerste waarmee ik sex had en we waren zo geil, dat ik het wel een enorm geil zou vinden als hij dit deed. Hij neukte me nog een tijdje door en zei 'Ik ga je kontje nu volspuiten hoor!' Hij kwam heftig klaar en ik voelde het ook. 'Nu wil ik je klaarpijpen' vervolgde hij en pakte mijn lul vast en begon te zuigen. Een korte tijd later spoot ik in zijn mond. Wat een geile ervaring was dat! We zijn nog een aantal keer met elkaar naar bed geweest tot hij een vriendin kreeg... Maa het was wel een eerste keer, die ik nooit vergeten zal!